BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

buna seara fetelor!de la 7 incerc sa va prind din urma...nu am intrat de vineri....inca nu am citit tot capitolul 101...dar recuperez imediat.
BEA si RATUSACA MULTA BAFTA SI NASTERE USAORA!!!

Nici nu mai stiu ce vroiam sa postez ...aaa, insomnii la greu( adica dereglare, nopatea nu dorm, dar dorm ziua)...dureri de burta ca la ciclu de o saptamana fara contractii care uneori dau in dureri de spate groaznice, dureri pelivine la greu!!Nu pot sa-mi dau seama cat mai am de asteptat, simt totusi ceasul cum ticaie...parca as vrea sa nasc mai repede, parca nu as vrea....
azi am observat ca s-a mai lasat un pic burta
miercuri pe 13 merg la control sa vedem ce si cum e bebe, vrea sau nu vrea sa iasa!!??
mi-as dori sa nasc pe 13 ianuariei...atunci as avea fix 38 saptamani, este ziua parintilor mei de cununie si cifra 13 mie nu mi-a adus neplaceri ci chiar a fost parte din viata mea din ce-mi povestete mama.
va pup si revin dupa ce citesc si capitolul 101.

37+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mama lor de colici...

titi...cos...ueeeee....ueeeeee...brate....tqti si tot asa. maine gata dau picaturi...sa ma lase sa dorm...

doare si pe mine unmamelon,culmea cel mai putin solicitat; am dat cu garmastan...sa vedem

mama ce mi=e somn...

l-am pacalit..sa vedem pt cat. daca inainte ma plangeam de insomnii...acu nopatea nu stiu cum sa fur putin somn...desi e in general cuminte...dart..instinctul te determina sa te tot uiti la el...sa vezi daca e ok...

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

nu e nimeni la schimbul 3? hmm....am terminat si eu de recuperat..si ma dor rau ochii si burta...cred ca ma bag la patut sa vedem dk adorm!!! Va pup, noapte buna!!!

37+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Salutari nocturne!
Ati tras un pic de cortina, si era plin de burtici pitite prin spatele ei...De mine probabil ca nu va mai amintiti, ca am scris putintel pe la inceput, apoi am avut o perioada complicata la serviciu, apoi stres mare cu bebele...si tot asa. De pe la sfarsitul lui noiembrie sunt in concediu si va citesc aproape zilnic . Nu ma intrebati de ce n-am scris! Nu stiu, poate din timiditate sau din dorinta de a nu intra neinvitata intr-o "gasca" cu atmosfera super. De ce scriu astazi? Iarasi nu stiu...Curajul de la 35 de saptamani? Emotiile declansate de povestea Petrei? Habar nu am, dar daca ma primiti, ma realatur grupului.
O sa va rog sa modificati (cine se pricepe) si datele din listuta. DN (a mea) e 22.10.19xx, bebe-ului i-a crescut putulica intre timp, de la 11 saptamani cand se credea ca-i fetita, deci transformati caruciorul intr-unul albastru si se va numi Lucas Gabriel. DPN-ul e acelasi.
Despre sarcina mea, as putea sa vorbesc ore, dar la fel as putea rezuma povestea in 2 cuvinte: stress si anxietate.
Trimit mesajul sa nu-l pierd si revin.

mami de André (30.01.2006)
11+

PS: am editat ceva greseli de tiparire, ca scriu din pat

Mergi la inceput

Am actualizat si semnatura, ca era un pic cam veche

mami de André Dragos (30.01.2006)
35 saptamani cu Lucas Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata oani, si burticile de dupa cortina !

eu m-am trezit dupa o cana de lapte, si arunc reped agitatele, ca cine stie la ce ora ma trezesc apoi. deeeci:

HAI RATUSCA! CURAJ, GAINA CA TE TAI!
HAIDE IVAN! ESTI PE PRIMA PAGINA!
HAI ALEXUTZZZA, BAFTA LA EXAMEN!

m-am trezit cu gand sa mai zic vreo 2, da am uitat. neuronu' blond... e de acum in standby. sotul bietul se uita cu mila la mine, mama saraca nu stia cum sa imi spuna ca sa nu ma supar ca "ma cam repet in ce zic!", nu mai tin minte nici papucii unde ii las, si ma intrebam azi cu jale daca asa tuta raman. am de terminat o faculta, si de facut un rezi... si eu nu reusesc sa imi aduc aminte nici ce am mancat ieri...

aaa... si inca ceva! mai stie cineva ceva de Dinami? trebuia sa nasca de prin dec, dar nu a mai dat nici un semn de viata!

la voi, schimb semnatura, si ne mai povestim cand m-oi trezi cu adevarat, ca deja mi se inchid ochii ca la copii. (de la lapte, bag seama)...

38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 2 sapt. , practic... 7 zile pana aflam AMR-ul!

Mergi la inceput

Si mai vreau doar sa le spun lui lalitica, adina_bulina si aylin ca sunt alaturi de ele si m-am rugat si ma rog in continuare sa fie bine! Stiu ce chin si ce suferinta si ce anxietate e in sufletul fiecareia dintre ele, lucrez cu astfel de probleme, care de altfel mi-au si marcat sarcina. Trebuie sa fie tari, exista dumnezeu si exista minuni!
Si nu pot sa ma duc in pat fara sa urez felicitari mamicilor care isi tin deja puiutii in brate . Sa fie cat mai fericite si mai odihnite pt puiutii lor.
Si se tin si aici pumni stransi pt ratusca si pt bea!!! Haideti fetelor! Aveti agitatoare si de la mine

Si acum fug in pat, ca m-a cam luat somnicul.
Maine merg la eco!!!

Mergi la inceput

neata´ plateea! (desi la mine e inca destul de noapte-2 ore diferenta de fus orar).
Mi-am scos burtoiul pe scena, ai observat
Bea "apicu" (in traducere lapticul), cum zicea fiu-meu si fugi in pat la . Protejeaza neuronu´ blond ca mai ai nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

si eu pe la schimbul 3

am zis sa nu ratez si sa scot niste agitate pt Ratusca_mica

si de ce nu bagam o serie si pt Bea-mai bine sa se agite fetele degeaba decat sa zica bb Ivan ca nu l-a bagat numeni in seama

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Plateea daca a mai ramas ceva Ca si Fe vreau si eu
ma tot indop cu Materna ,Complex de Ca+Mg+Zn ,Ferofolgama dar nu ajung nici macar la limita minima
sper sa nu-i transmit anemia si Mirunei

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput