BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
cristies spune:
Fetele, v-am ajuns.
Astea sunt pentru Ratusca Mica! Curaj scumpica, o sa fie bine! O bucurie mare te asteapta maine!

Sunteti foarte frumusele, v-am admirat!
Decenuela, la indigo zic ca azi si eu am fugit din casa, mi-a scos firele, am fost la medicul de familie sa-l inscriu pe bebe (maine vine in vizita la noi) am facut si vaccinul antiAH1N1, cumparaturi la carefour din care notabil bicicleta eliptica.
.
Si bebe a dormit de a rupt norii (de burcurie ca nu-i mai sta nimeni in cap). Eu va spun ca n-am stiut ce sa fac cu pompa. Cand am avut furia laptelui ma durea sus, la imbinarea sanului cu pieptul si tot prin masaj a trecut. Probabil cand o curge mult si vor fi canalele desfundate ar ajuta... dar acum va spun sigur ca nu. Eu am probleme cu mameloanele. Ma dor...tare. Mi-am luat de cauciuc si tot dor...nu stiu ce sa fac. Dupa ce apuca bebe sa traga nu ma mai dor. O intreb maine pe dr. de familie.
Plateea, lasa soacra si
de la mine ca ne dai toate bunatatile si tu papi cartofi.
Am zis ca sunteti foarte frumoase? Alexutzzza, s-a facut si la tine un mic palat.
Va pup si ma bag un pic la somnic. Sper sa ma lase bebe.
38+
AMR 2 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului.
Dar tu vii cand stii tu...
arwen92 spune:

hai ratusca!!!hai bebe de ratusca!!!

arwen92
33+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

haircut spune:
Am schimbat si noi semnatura, avem 36 sapt implinite, intram in 37 si facem cinste cu ocazia asta

, desi nu-i tocmai ora potrivita![]()
Ratusca

36+
Maia Ilinca
decenuela spune:
km-a luat valul la citit....
tinem pumnii ratusco si bea
mi-am hranit bb si ma bag langa el...dar mi-e sa nu se trezeasca dela taste...
a...pt fetele cu experienta la ceza cand se poate purta burtiera?
#cristies...mie mi-a zis ca n-am voi vaccin...
scriu maine...sau mai incolo daca se trezeste mogaldeatza...
hai bea..acusica scapi de burtoi...un piculet...inca un hop
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
bAly spune:
Haircut, eu sunt la ospat alaturi de tine.
Noi ieri am pasit in sapt 37, de ar mai sta bb inca 6 zile, dupa aia poate veni cind vrea el.
Vine Surpriza
Alina
36+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Eleysa spune:
Gata ...am terminat consiliul de familie si in urma unui vot democratic am decis ...MARIA ISABELA ...![]()
![]()
![]()
Ma bag la somn acum ...

Elena,
37+
Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elefantica Gata ...am terminat consiliul de familie si in urma unui vot democratic am decis ...MARIA ISABELA ... Ma bag la somn acum ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elena, 37+ Maria IsabelaBurtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic |
tare frumos numele ales, bravos
bAly, multumesc
or sa mai stea bb-ii, sigur, asa trebuie si ei stiu asta si-s ascultatori de mici,nu?
36+
Maia Ilinca
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elefantica Gata ...am terminat consiliul de familie si in urma unui vot democratic am decis ...MARIA ISABELA ... Ma bag la somn acum ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elena, 37+ Maria IsabelaBurtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic |
Elefantica, f frumos numele ales. eu/noi probabil ne vom hotari abia dupa ce-l vedem pe bb.
Vine Surpriza
Alina
36+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
roco1617 spune:
Dragele mele sunteti foarte harnice cu greu recuperez tot ce scrieti .
In primul rand curaj pentru Ratusca mica si Bea le urez nastere usoara si travaliu cat mai scurt ![]()

Cristies si eu am dureri de groaza la mameloane folosesc niste creme pe baza de musetel si una de la Advent si imi trece pt o perioada insa cum bebe cam din 3 in 3 ore sta la san ma dor foarte tare .
Am si eu dureri si asa frisoane de cand a venit lapticul dar ce nu facem noi pentru pui ........cu durerea asta sa raminem .
Moasa de aici mi-a sugerat sa folosesc frunze de varza sa mai pun .Acum nu stiu ce efect au ?????
In rest cam timpul nu ne ajunge si in special noaptea dormim putin .Acum am predat stafeta lui tati ca sa va pot citi si eu putin ,inca sunt datoare cu povestea dar este in stadiu de compozitie .
Va pupacesc dulce .
Roxana
Alexandru-Lucian
haircut spune:
Dar chiar democratic votul, nu gluma

dupa cum se vede in poza.
Ma bag si eu la patut

somnic usor!!! bAly, tu mai rezisti???![]()
36+
Maia Ilinca