BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Plateea, lasa ca trece si perioada cu regim si daca nu reusesti sa te intelegi cu colecistul ala si cu d-na C il scoti si gata, bine ca acum e bbTo bine si analizele tale la fel

Sa inteleg ca eu is norocoasa ca a iesit fata din prima? Hai sa va povestesc ce am vazut la spital la ultima eco:o tipa astepta s-o duca in salon de la sala de nasteri pe cumnata ei care a stiut toata sarcina ca va avea o fetita(eco 3d, tot tacamul) si s-a trezit ca a iesit baiat in toata splendoarea luiso...cine stie de nu ne vom trezi vreuna din noi si cu surprize...

Bea, te sustinem cu toatele

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

he he he bea ...vorba alexutzzei la ce palat i-ai facut lui bebe Ivan acolo normal ca numai vrea sa iasa ...

noi acum facem consiliu de familie pentru nume ...sunt dezbateri intense aici ...revin cu noutati ...

Elena, 37+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Lia_2009 si eu mi-am facut dozarea de anticorpi si au fost toata sarcina absenti. Intr-adevar doctorul mi-a spus ca s-ar putea sa nu fie cazul de vaccin daca bebe o sa aiba rh meu.

Elena, 37+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Hai Beatrice!

Hai ratusca_mica!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

N-am apucat sa citesc mare lucru. Dar nu ma las.

Cris.mario, trebuia sa-l lasi pe sot sa mearga la ea. Chiar unele merita sa le mai trantesti si in fata.

Cris.dogarel, super Ana. Bravo! Si Sara Mariucaisara e la fel de dulce. Si Mario de Cris.mario. Foarte frumos v-ati crescut copii. Trebuie sa dati reteta! Dau o bere, sau orice va doriti!

Bine ati venit fete din umbra! Si eu cunosc pe cineva care citeste dar nu scrie. De lene!

Aylin_tarcan, imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Ne rugam pentru voi si sanatatea fetitei dar spune-ne daca putem face mai mult. Aceeasi situatie si pentru Lalitica si Adina_Bulina. Daca ati demarat toate actiunile acelea de strangere de fonduri, spuneti-ne si noua. Nu putem face foarte mult, dar putin cate putin se aduna!

Plateea, iti zic cu intarziere bafta la medic.

Am ajuns la pagina 11.

Perseverez.

38+

AMR 2 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ratusca_mica uite am urcat o poza sa vezi pozitia lui bebe pe mana (pentru baita si plimbari in parc). Nu am o poza cu ea cand ii faceam baita sau una de cand este ea mai mica.
Sa imi spui daca te ajuta poza asta. aici

Mergi la inceput

mama, ce super viteza aveti la scris! Abia reusesc sa recuperez doua zile de lipsa
Revin dupa ce mai citesc nitel din urma.

Va pup.

36+

Mergi la inceput

Inainte totusi sa citesc din urma vreau sa lansez si eu galerie pentru BEA si ratusca_mica

Mult curaj fetelor si nastere usoara!
Va asteptam la calculatoare cu bebeii in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Amiss, Petra e o scumpa sa-ti traiasca!!!!

Bea, ce mai faci?cum esti????

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Ratusca_mica, nastere usoara miine!!! Sa decurga totul fara incidente si sa vii repede cu bb acasuca!

Vine Surpriza

Alina 36+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput