BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
haircut spune:
Plateea, lasa ca trece si perioada cu regim si daca nu reusesti sa te intelegi cu colecistul ala si cu d-na C il scoti si gata, bine ca acum e bbTo bine si analizele tale la fel
Sa inteleg ca eu is norocoasa ca a iesit fata din prima? Hai sa va povestesc ce am vazut la spital la ultima eco:o tipa astepta s-o duca in salon de la sala de nasteri pe cumnata ei care a stiut toata sarcina ca va avea o fetita(eco 3d, tot tacamul) si s-a trezit ca a iesit baiat in toata splendoarea luiso...cine stie de nu ne vom trezi vreuna din noi si cu surprize...
Bea, te sustinem cu toatele
35+ Maia Ilinca
Eleysa spune:
he he he bea ...vorba alexutzzei la ce palat i-ai facut lui bebe Ivan acolo normal ca numai vrea sa iasa ...
noi acum facem consiliu de familie pentru nume ...sunt dezbateri intense aici ...revin cu noutati ...
Elena, 37+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici
Eleysa spune:
Lia_2009 si eu mi-am facut dozarea de anticorpi si au fost toata sarcina absenti. Intr-adevar doctorul mi-a spus ca s-ar putea sa nu fie cazul de vaccin daca bebe o sa aiba rh meu.
Elena, 37+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici
cristies spune:
N-am apucat sa citesc mare lucru. Dar nu ma las.
Cris.mario, trebuia sa-l lasi pe sot sa mearga la ea. Chiar unele merita sa le mai trantesti si in fata.
Cris.dogarel, super Ana. Bravo! Si Sara Mariucaisara e la fel de dulce. Si Mario de Cris.mario. Foarte frumos v-ati crescut copii. Trebuie sa dati reteta! Dau o bere, sau orice va doriti!
Bine ati venit fete din umbra! Si eu cunosc pe cineva care citeste dar nu scrie. De lene!
Aylin_tarcan, imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Ne rugam pentru voi si sanatatea fetitei dar spune-ne daca putem face mai mult. Aceeasi situatie si pentru Lalitica si Adina_Bulina. Daca ati demarat toate actiunile acelea de strangere de fonduri, spuneti-ne si noua. Nu putem face foarte mult, dar putin cate putin se aduna!
Plateea, iti zic cu intarziere bafta la medic.
Am ajuns la pagina 11.
Perseverez.
38+
AMR 2 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu...
amiss_zip spune:
ratusca_mica uite am urcat o poza sa vezi pozitia lui bebe pe mana (pentru baita si plimbari in parc). Nu am o poza cu ea cand ii faceam baita sau una de cand este ea mai mica.
Sa imi spui daca te ajuta poza asta. aici
amiss_zip spune:
mama, ce super viteza aveti la scris! Abia reusesc sa recuperez doua zile de lipsa
Revin dupa ce mai citesc nitel din urma.
Va pup.
36+
amiss_zip spune:
Inainte totusi sa citesc din urma vreau sa lansez si eu galerie pentru BEA si ratusca_mica
Mult curaj fetelor si nastere usoara!
Va asteptam la calculatoare cu bebeii in brate
haircut spune:
Amiss, Petra e o scumpa sa-ti traiasca!!!!
Bea, ce mai faci?cum esti????
35+ Maia Ilinca
bAly spune:
Ratusca_mica, nastere usoara miine!!! Sa decurga totul fara incidente si sa vii repede cu bb acasuca!
Vine Surpriza
Alina 36+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)