BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
gratiana77 spune:
Bine ai revenit TANA! Ma bucur ca tu esti bine si bebelina o mancacioasa. Niciunde nu e ca acasa si o data ajunsa aici te simti si mai bine. De acum asteptam sa vii cu sfaturi pt noi, cele care inca suntem pe baricade.
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze
Beatrice1982 spune:
amiss multumim pt sfaturi
o intrebare?
cu garmastan trebuie sa ne dam dupa fiecare alaptare???????????
si inainte de cealalta.........trebuie sa ne spalam?????
evymeunde e????????????????????????????????????
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
gratiana77 spune:

FELICITARI RATUSCA! BINE AI VENIT BB IOAN! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS!

OANI, prin multe ai trecut si tu! Acum inteleg partea cu stresul. Te asteptam cu vesti bune de la eco.
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze
Beatrice1982 spune:
tana ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, si sunteti bine.......
andrelina nu a intrat cam demulticel........ea ce o fi facand???????????
vi4i..........sorrrrryyyyyyy
sper sa reusesti sa duci sarcina cat mai departe..................
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
cris_mario spune:

vivi 
....mai ai putin si o sa ai de lucru ca lumea...nu o sa conteze dk are mana rupta...le va face orikm,ptr k tu vei avea un BEBE...si asta iti va ocupa tot timpul...bn e valabil,doar pana va mutati singuri ![]()
dar lipsesc foarte multe fete,care de obicei erau active.....oare de ce? 

si din mamici lipsesc de la forumeala...le intelegem k au bebei,dar muuulte au nascut de cv vreme,cred ca s-au acomodat deja nu?....si vedem ca se poate si cu bb si cu forum(cristies
,decenuela
,andrelina
,roco
,larisel
...sper k nu am uitat pe nimeni activ
)
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
plateea spune:
vi4i, sorry pt soacra... e aiurea ca trebuie sa o dadacesti, de parca nu le ai destule pe ale tale. sper sa fii bine, si sa reusesti sa il mai tii pe bb la caldurica!
38+ cu
bbTo...+ 6 kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD 
AMR teoretic 2 sapt.
, practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc! 
cris_mario spune:
Bea lasa mama vecinii/prietenii....stai tu lin,k mai rau te agita asa..pe mn knd ma intreaba cnv cv...le zic, MAI AM !!. atat !!!...ce atatea explicatii domne'
da' ce e linistea asta akm knd sunteam la pag 19 ???
![]()
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
AMISS multumim de sfaturi! La cat te-ai documentat ai putea scrie o carte despre alaptat.
VI4I nu e usor sa traiesti cu socrii, mai ales acum cand soacra-ta ti-a facut-o si 3 luni se sparg toate in capul tau.
V-am zis ca azi ma ocup de cumpararea cerceilor pt a mica fiindca nu ma pot lasa in baza nasilor. Asadar i-am cumparat: sunt ca inelusele, din aur alb cu pietricele albe si rosii si au un pic peste un gram. Ma tot uit la ei si nu imi vine sa cred cat pot fi de mici.
Colac peste pupaza, m-a sunat acum soacra-mea (care tocmai a aflat de la sotul meu ca am luat cercelusii) sa imi spuna ca si ea a cumparat o pereche de cercei pt Amaris dar nu ne-a spus nimic pt ca vroia sa ne faca o surpriza in ziua cand nasteam. Asa ca fata mea are acum 2 perechi de cercei si culmea ar fi sa-i mai cumpere si nasa-sa inca o pereche.Bine ca macar ii are si pot sa ii fac gauri in urechi in spital ca tare n-as fi vrut sa o chinui dupa.
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze
cris.dogarel spune:
mesaje de la ratusca
1. " A nascut Bea?
"
2. "bebe e bine, din ce stiu eu. doarme ca imparatu' inconjurat de fete, ca sunt vreo 4 cu el in acvariu'
. Operatia a fost OK, a durat jumatate d ora. inca nu s-a dus efectul anesteziei, ramane de vazut cat o sa doara."
"Bea cred ca vrea sa ii faca concurenta Vikingii la depasit DPN-ul"![]()
io zic ca sta bine de tot cu starea psihica postpartum, nu?![]()
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici
Vi4i spune:
![]()
![]()
![]()
nesimtita fiind si gandinduma numai la ale mele am uitat sa pun si eu niste felicitari p-u noile mamice!!!!

Ratusca,Amir,Sagetutza,Unboticutz

sa va aduca bebeii numai bucurie,sa fie sanatosi si papaciosi!!!!

asa deci am ramas la plansurile mele,deci continuu: soacra nu are mana rupta ci a avut o operatie la tendoane(daca asa se numesc corect in rom.
) si cu facutul de nimic e mai mult de teatru!!!pur si simplu ea nu vrea!!!! si atata timp cat facut manichiura.mi-a zis de vreo o suta de ori ca vai nu poate face nimic si ca tre sa aiba grija foarte mult si ca bla bla bla!!! pai bine eu am inteles mesajul ei:"sa nu te astepti ca te ajut cu bebe"!!!!
de ceva bun sa zic sincer nu am si nici nu vreau sunt atat de inrautatita!! si de ce habar nu am!!!!!!

Alexutzaa tre sa fie la examen deja!!!bafta!!!! stiu eu ce limba grea mai este si greaca!!!! sa vedeti ce dea greseli fac inca
!!! desi am trecut examenul cu brio!!!!
34+
Dionisios-Ionnas
baby in burtica
hainute bebe
AMR:cred ca decidem joi!!!
daca nu atunci mai sunt 5 sapt.