BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 18
cris_mario spune:
oani...ma bucur ca ne-ai scris...si sper sa fia asa cum ai zs...sa fim cat mai multe pana la sf odiseei 
lorex...sincer chiar ma gandeam la tn aseara,dar vb alexutzzzei... asta parca provoca sughituri nu crampe 
nicolcris,dar tu dc vrei sa nasti akm...maine...la 37 saptamani?
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Eleysa spune:
Alexutzza bafta la examen !!! Eu sunt sigura ca o sa iei nota maxima, chiar si cu un neuron obosit de gravi cum avem noi acum 

...
Ma bucur mult ca va place numele ales 

...in urma votului democratic
...adevarul este ca eu una nu eram asa stresata ...mai mult cei din jurul meu ..cred ca le era frica sa nu nasc si sa-mi vina atunci cine stie ce idee nastrusnica de nume [radtare]
Cristies 

sunteti nishte frumosi ...
Amis_zip 

multumim muuuult pentru sfaturile date!!! 

Elena,
37+
Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
Te compatimesc. Spor la treaba!! 37+ (Amaris-Stefania)AMR 3 saptamani! poze |
ms frumos
...treaba pe ziua de azi e gata,adik eliberatul camerei...eu o sa am mai multa dupa aceea......+spalat/calcat hainute de bebica....si apoi pomana tatalui meu 
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
hop si eu...............
mai bazai si eu un pic pe aici...............
sincer..............m-am saturat azi de telefoane................
apoi fratilor asa circula vestile, kk mk viteza luminii..
a mers azi mam la servici, gata s-o intalnit cu aia si cu ailalta......suna aia, suna ailalta..............suna aia pe haialanta si tot asa.............
apoi normal toata lumea pe mine..............
da ce faci?
da ce a i patit aseara?
da te mai doare?
da cum te doare?
da nu mergi la dr?
da nu nasti odata??????????????????
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iara suna..............

dar nu pot sa merg ca acu am o contractie......suneeeeeeeeeeeee
mari ravagii mai face ivan asta frate in lumea asta..................
ioi ioi
si inca e in burtaaaaaaaaaaaaaaa
nicolcriss................ai grija de tine!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
plateea spune:
amiss...

saru-mana!
am salvat tot ce ai spus tu acolo, sper sa ma ajute. sunt si eu super stresata, si ma gandesc ca o sa ma descurc cu toate, mai putin cu alaptatul. asa ca... orice sfaturi, cat de mici, ajuta fantastic de mult! 

38+ cu
bbTo...+ 6 kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD 
AMR teoretic 2 sapt.
, practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc! 
andaluza66 spune:
amiss_zip,
nu te-ai intins prea mult; din contra ai punctat f bine si chiar iti multumesc ca ai adunat la un loc cam ce am citit si eu in vreo 10 documente despre alaptat

39 ;) 
AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra
amiss_zip spune:
elefantica speram sa nu sune chiar ca niste sfaturi, poate nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi. Sunt mai mult niste ganduri si repere de-ale mele in ce priveste perioada de alaptat.
Este o perioada foarte frumoasa si sunt mii de mituri si de lucuri care o fac sa para dinainte ca pe o perioada grea din viata unei mamici.
Chiar si legat de alimentatie. Nu e dracul atat de negru. Personal m-am abtinut de la lucuri picante (ma rog, nu totdeauna- asa in cantitati mici...mai bagam), de la fasole uscata, de la rosii la inceput, de la ceva fructe dar totusi puteti manca destul de variat daca este cu moderatie si celui mic ii place... Chiar si o bere e ok...ca tot vine acusi primavara si apoi vara....
Nu trebuie sa te indopi cu apa sau lapte ca sa produci mai mult sau multe alte mituri.
Ce-i drept, odihna e buna la alaptat...dar cine mai are prichindei prin casa nu stiu cum se descurca la capitolul asta...vom vedea...
Beatrice1982 spune:
FELICITARI RATUSCA MICA!!!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT BEBE IOAN(asa il cheama si pe sotu')![]()
a sa fiti sanatosi si sa ai laptic mult si bun pt bebe!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
elena_iulia spune:
Alexutzzza vom vedea atunci ce si cum, deocamdata sa trecem de nastere si sa fie printisorii sanatosi
Bafta la examen, suntem
cu tine
Elefantica super numele 
Amiss multumim pentru sfaturi 

Cristies super familie, si de Alexis nu mai spun, o sa isi rupa gatul domnisoarele dupa e la ce zambet are
Elena
38+ cu
Iustin
Vi4i spune:

ca nu mai scriu!! dar chiar nu stiu,tot incerc sa ies din butoi,si cand ,gata sunt la margina,praca se gaseste ceva si ma arunca innapoi!!!

noi suntem binisor,doar mancarimile acestea m-au terminat!!!! au inceput insomniile!!!!
cu sotul iar certati suntem,dar de data sta eu nu ma las![]()
socrii incep putin cate putin sa ma innebuneasca!!!!!
am si hotarat definitiv asupra numelui lui bebe,in loc de Ioannis va fi Ionnas(cu accentul pe I) e un nume grecesc antic si asa erau numiti filosofii(IONI)
am fost la hepatolog joi trecuta si a zis ca cel mai probabil v-om face injectie p-u maturarea plamanilor si v-om naste mai devreme, cat mai devreme inca nu stiu,aflam poimane cand avem rezultatele la analize!!!!!
fug sa-i fac manichiura soacrei si tare nu vreau sa-i fac!!!
aaa si nu vam zis ca ea si-a facut operatie la mana si acum nu poate face nimic timp de 3 luni!!!!
si cam totul e pe capul meu!!!!
da las ca ne mutam noi si atunci imi vad eu de viata si bebe si fara dansa![]()
hai ca m-am intins muuuuuuuuult!!!
termin cu manichiura si revin

34+
Dionisios-Ionnas
baby in burtica
hainute bebe
AMR:cred ca decidem joi!!!
daca nu atunci mai sunt 5 sapt.