BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel mesaje de la ratusca 1. " A nascut Bea? 2. "bebe e bine, din ce stiu eu. doarme ca imparatu' inconjurat de fete, ca sunt vreo 4 cu el in acvariu' "Bea cred ca vrea sa ii faca concurenta Vikingii la depasit DPN-ul" io zic ca sta bine de tot cu starea psihica postpartum, nu? Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 5 ziulici |
ioiiiiiiiiiiii saraca fata pe ce isi bate capul......................
ooof offfffffffffffffff
da ..cu siguranta sta bine la partea cu depresia post partum..........
inca nu i-a trecut anestezia??????????????cand trece???efectul?
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Vi4i spune:
Cristies admirat poze ce bebic mumos ai tu acolo!!!

amiss 

de sfaturi,sunt utile imfo scrise de tine despre alaptat!!!!
ca aci grecoaicele m-au innebunit 

tot imi repeta ca laptatul e ceva complicat,ca imi complic viata cu asta si ca mai bine sa nu ma bazes ca voi alapta ca ele au cedat ca mai bine cu pompa si ca bla bla bla
elefantica si mie imi place numele ales!!! e supi
suna frumos!!!!!
Bea
sa vina bebe Ivan odata si sa termine sa ne tina in suspans atata!! ca tare is curioasa sa ii vad matzuca!!!sigur va fi un dulceeeeee!!!!!!!
plateasa stii ca si eu nu citesc acolo unde scrii de bunatatiurele tale!!! ca de alfel murea ficatul meu la ce pofte am!!!!!

ah colostaza asta,nu pot sa ma bucur si eu de toate deliciile pe care le poftim noi acum burticute!!!!
34+
Dionisios-Ionnas
baby in burtica
hainute bebe
AMR:cred ca decidem joi!!!
daca nu atunci mai sunt 5 sapt.

Eleysa spune:
| citat din mesajul lui amiss_zip elefantica speram sa nu sune chiar ca niste sfaturi, poate nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi. Sunt mai mult niste ganduri si repere de-ale mele in ce priveste perioada de alaptat. Este o perioada foarte frumoasa si sunt mii de mituri si de lucuri care o fac sa para dinainte ca pe o perioada grea din viata unei mamici. Chiar si legat de alimentatie. Nu e dracul atat de negru. Personal m-am abtinut de la lucuri picante (ma rog, nu totdeauna- asa in cantitati mici...mai bagam), de la fasole uscata, de la rosii la inceput, de la ceva fructe dar totusi puteti manca destul de variat daca este cu moderatie si celui mic ii place... Chiar si o bere e ok...ca tot vine acusi primavara si apoi vara.... Nu trebuie sa te indopi cu apa sau lapte ca sa produci mai mult sau multe alte mituri. Ce-i drept, odihna e buna la alaptat...dar cine mai are prichindei prin casa nu stiu cum se descurca la capitolul asta...vom vedea... Amiss |
Sfaturi, ganduri, repere ...cert este ca avem mare nevoie de ele ...mai ales noi ...mamicile in devenire ...asa cum spunea si plateea, cred ca cel mai frica imi este ca nu voi putea sa imi alaptez bebelusha iar sfaturile tale, si ale celor cu experienta in domeniu, ne ajuta mult....asa ca

Elena,
37+
Maria IsabelaBurtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic
gratiana77 spune:
Tare greu mai merge serverul asta. Nasc de 100 de ori pana se deschide pagina. Nu avem nicio burtica tehnica sa ne faca un nou capitol?
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze
cris.dogarel spune:
bea, cica trece efectul cam in 6-7 ore
.
andre_lina e bine, dar ff ocupata, are examene la master si dizertatia de pregatit, pe langa Tudor
.
Vi4i, trebuie sa iti mentii starea de detasare, ca nu-ti face bine nici tie, nici lu' bebe sa te enervezi. sotul ce mai vrea, de data asta?
amiss, super rezumat la tehnici de alaptat
. o intrebare: tu cum ai facut, de obicei: un san la fiecare masa, sau? am inteles ca dupa primele 2-3 saptamani e bine sa ii dai un singur san la fiecare masa, ca sa ajunga la laptele gras, sa il goleasca, etc. eu nu mai tin minte cum am facut la ana, dar daca mai vroia, cred ca ii dadeam si nr.2.
plateea, sa nu raman datoare cu raspunsurile: daca ma opreste maine la nascare, azi am facut: nimik pana pe la 11, apoi aranjat pozele in memoria externa, denumite cu Ana (botez, ziua ei, etc), ca o sa vina altele cu denumirea "botez, etc, dar Ema
, apoi lasagna, ca e ultima pentru mine pt muuult timp (regim de alaptare+slabire nu se pupa cu tone de sos bechamel, cascaval, etc). cam atat. as fi vrut sa ma si plimb,da'... ma tine-o chestie tare intre picioare si nu e chiar ce as vrea eu, ca tati e la serviciu![]()
daca nu e maine, iti mai zic
si altele.
lorex, imi pare rau ca te-a chinuit stomacul. esti mai bine?
rebiana, tu intri doar sa ne citesti si sa ne feliciti, dar de tine nu mai zici nimik?
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel mesaje de la ratusca 1. " A nascut Bea? 2. "bebe e bine, din ce stiu eu. doarme ca imparatu' inconjurat de fete, ca sunt vreo 4 cu el in acvariu' "Bea cred ca vrea sa ii faca concurenta Vikingii la depasit DPN-ul" io zic ca sta bine de tot cu starea psihica postpartum, nu? Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 5 ziulici |
chiar are o stare buna ....foarte buna pot spune
....ms de vesti...si bebe e agicar de mic nu?
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Eleysa spune:
Hai sa ma laud si yo
...azi am fost "gospodina" ... de cateva zile imi tot pohteste inimioara la o ciocolata de casa ca in copilarie ...asa ca azi m-am invrednicit si am dat fuguta la magazin sa iau cele trebuincioase pentru asa ceva iar acum stau si balosesc pana maine cand am verde la mancat din ea ... 

Asa ca dragele mele forumiste ...din fata si din spatele cortinei ...va invit la o cioco de casa ...cu muuuulta cacao si presarata cu nitcaiva stafide aurii ...
Elena,
37+
Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic
cris_mario spune:
gratiana super tare sa ai mai multe perechi...asa voi avea sie u dk ia si nasa....pui si tu o poza...sa ne dai niste idei? 
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui cris_mario gratiana super tare sa ai mai multe perechi...asa voi avea sie u dk ia si nasa....pui si tu o poza...sa ne dai niste idei? ![]() Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Deocamdata nu am decat perechea cumparata de mine, dar maine o pozez si o postez. Dau de stire.
37+
(Amaris-Stefania)AMR 3 saptamani!
poze
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui elefantica Hai sa ma laud si yo ![]() ![]() ![]() Asa ca dragele mele forumiste ...din fata si din spatele cortinei ...va invit la o cioco de casa ...cu muuuulta cacao si presarata cu nitcaiva stafide aurii ... ![]() Elena, 37+ Maria IsabelaBurtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic |
Daca tot te-ai laudat cu ciocolata, da incoa' reteta ca si mor de pofta!

Sa nu care cumva sa o pozezi si sa ne-o arati ca va fi vai de tine.
37+
(Amaris-Stefania)AMR 3 saptamani!
poze