BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fluturaselor!!! Ce faceti azi?

De-acum cred ca pot sa zic fara sa gresesc: BUN VENIT PE LUME RATUSCA CEA MAI MICA!!!!!! REFACERE RAPIDA MAMI SI MULT LAPTIC!!!!

La noi a venit dr de familie si ne-a studiat. I-a placut ca suntem cuminti (dormeam de jumatate de ora). L-a ascultat, gadilat... a fost bine.

Plateea, tu nasti prin cezariana? Doctorita mea a facut niste ochi cand a vazut iesirea din spital... Si nu mai contenea cu ce mamica curajoasa... Am avut tensiunea 17 cu 10. Acum n-are rost s-o dau ca iti stric ziua. Si raspunsul la intrebare... eu chiar in ultima zi (seara) am fost cu sotul la restaurant (turcesc) si am facut o sedinta foto in zapada.

Cris.dogarel, mai in gluma mai in serios mie chiar mi-a placut sa fi gravi. Azi mi-au inghetat picioarele. E prima data iarna asta. Si am si verigheta, ca nu-mi mai venea de cand pacea. Esti asa senina cand zici ca maine vezi ce e de facut...Bravo!!! Si felicitari nasei tale! Sa traiasca printesa Alina! Am uitat... Iris o s-o cheme si pe fii-mea daca o sa am.

Alexutzzza, tinem pumnii pentru tine! Sa ai bafta! Cu umidificatorul un sfat semiingineresc (neuronul meu e lauz) tine-l langa patutul lui bebe mai ales cu usa deschisa. Umiditatea din atmosfera nu se uniformizeaza la fel ca temperatura. Cred ca daca il muti in alta camera o sa te convingi ca si cu usa deschisa diferentele sunt foarte mari.

Cris.mario, spor la treaba. Nu fii suparata ca o sa ai deranj, cand o sa vina printesa o sa aiba cel mai frumos verde in camera, nu?

Bea, ce mi-ai facut? Tu nu stii ca sunt cu inima? Am stat toata noaptea cu sufletul la gura si bebe Ivan... nimic. Ai grija cu sotul, mai cauta o varianta (nu de sot) sa ai cu cine merge la spital. Dar cel mai bine taxiul. Eu cred ca o sa nasti foarte usor. ce-ai simtit tu aseara cred ca ti-a sters colul si bebe o sa alerge spre voi..

Onitza...mai ai putin. Cu cine nasti si unde pana la urma ca pe mine m-ai pierdut? Eu am ramas cu impresia ca intrebai daca e sectie de prematuri la Caritas. Da, este si din punctul meu de vedere e ok. Bebe meu a stat doua nopti acolo si a fost foarte bine. Si doctorita neonato e o scumpica.

Bine ati venit fete de la cortina!!!

Amis.zipp, si eu tot asa il spal pe bebe dupa pampers. Ii place, nu plange si in plus miroase foarte frumos. Eu cu capul cum sunt cred ca ii faceam vreo iritatie cu servetelel alea umede tot frecand si frecand. Apa e sfanta.

Decenuela, eu am renuntat la Garmastan. Pentru alifia cu galbenele. Cojile de la bube au iesit (nu le mai scuipa bebe) si parca nici asa tare nu ma mai dor... Vaccin mi-am facut ieri la Caritas ca nu era coada, dar doctorita mea de familie ma sunase sa ma duc la cabinet sa-mi faca ea ca la gravi in lunile mari nu sunt probleme. Si in spital tot asa recomandau medicii (nu doar al meu, am intrebat si alte fete). Eu am pus tuturor in vedere sa-si faca vaccinul inainte sa vina sa-l vada pe bebe. Daca sunt exagerata, treceti cu vederea postul meu. Pup sa treaca lui Luca colicile. Semintele de marar se gasesc la plafar, eu mananc cu branza ca sa le inghit ca un pelican nu pot. Pe prospect nu scrie nimic de ceai, doar tinctura si inghitit. Eu mi-am adus aminte ca in Turcia era niste branza data prin seminte d-astea care-mi placea si n-am avut probleme cu tranzitul in ciuda mancarilor lor exagerat de orice (in principal de bune). Probabil ca asta era secretul...

Tinem pumnii Ayanna_xem! Sa vii cu vesti bune.

Promit ca tura urmatoare cand va mai scriu actualizez semnatura. Si pun si poze.

Larisel, Nikole, Lorex, Andre_lina ce mai faceti?

Si inca o chestie. Si eu vreau o tigara la cafeaua mamicilor. Chiar daca n-o sa mai fumez dupa... asa ca Alexutzzza si Cris.dogarel, peste 6 luni jumate (adica in jur de 20 iulie) fac cinste cu cate o tigara. Nu mai mult.

Hai pupici la toate.

38+

AMR 2 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

cris.d felicitari nasei tale pentru bebe, te asteptam cu vesti bune

bea lasa ca va veni Ivan, stie el cand

cris.m ai grija la curatenie sa nu te obosesti ca scoatem

alexutzzza eu nu mai spun nimik, de cand sunt nu am mai vazut ceapa, usturoi si muraturi in otet si de fiecare data cand nu am reusit sa ma abtin am dat la bobocei.

De Danyelana nu mai stiti nimic?????

oani bine ai revenit!!!

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

oani, . ma indoiesc ca o sa ii faca lui bbTo prea multe teste in spital, ca doar suntem in provincie, la cocotata din deal, si o sa fiu happy daca il masoara si il cantareste... vad eu ce ii pot face apoi, contra cost, si unde!

alexutzzza... vise, maica, vise! da te las sa "razi tu, Harap Alb!", a nu mai e mult pana departe, si mai vb noi apoi!

lorex, puiul mamii... da de YMess, nu auzisi? sau nici ala nu mergea? mai da, nene cate un semn de viata, nu ne lasa in copac, sa ne intrebam pe unde umbl si cu ce te ocupi de nu treci pe la noi!

38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 2 sapt. , practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Merci cui a pus linku cu povestile nasterilor am regasit acolo ale mele:

Andreas

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4992

Yasmin

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34099

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 33+

ce simplu pare totul povestit de tine, parca au mai fugit din morcovei

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cristies.. da, da, daaa, ceza fac! si sper ca o sa fiu ok.

vai... cina la restaurant... sedinta foto in zapada! chiar frumos! ma bucur ca ati gasit timpul si puterea si intelepciunea sa sarbatoriti asa frumos! ma bucur mult pt tine, si ii dau zapacitului de nu face poze la nevasta gravida sa citeasca mesajul tau, poate ii vin totusi idei . desi ca nu m-as supara sa o tina tot intr-o sarbatorire de acum si pana in seara dinaintea furtunii... si sper sa te tii de cuvant 6 luni cu tigara aia, ca poate totusi intre timp uiti, si... dispar de pe piata

38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 2 sapt. , practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

alexutzzza eu nu mai spun nimik, de cand sunt nu am mai vazut ceapa, usturoi si muraturi in otet si de fiecare data cand nu am reusit sa ma abtin am dat la bobocei.

oani bine ai revenit!!!

Elena 38+ cu Iustin

Off ce gravizenie trista ai avut!!! eu, multumesc lui Dumnezeu, am mancat ce am vrut (bine fara fructe legume nespalate si fara carne cruda, branza nepasteurizata, oua crude)

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Hm, as vrea sa stiu ce tensiune am dar nu am cu ce sa mi-o masor....tata are un aparat si cand mai vine la noi il pun sa-mi i-a si tensiunea...deobicei o am fff mica, 9 cu 6, 10 cu 5....

daca as stii ca maine nasc as pune totul la punct prin casa
( intotdeaua mai e ceva de asezat), m-as delecta cu o baie calda cu spuma,mi-as face ultimele retusuri in materie de cosmetizare , bagajul meu, lucrurile lui bebe si as da indicatii lui tati ce si cum....sa faca.Si as fi fff nerabdatoare sa vina ziua de mine sa-l vad pe bebe...a, si as avea multe multe emotii!!!In rest nu-mi doresc nimic deosebit...oricum de o saptaman ma comport ca si cum e ultima zi ininte de nastere!

37+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

plateea eu acum plec la doctor si cand vin raportez si tensiunea. Daca as stii sigur ca maine e ultima zi de gravizenie as topai de fericire, as mai igieniza putin prin casa, as mai topai de fericire, as mai igieniza putin prin casa....si tot asa.
Pentru mine sarcina asta a fost luuuuuuunga si nu tocmai confortabila. Abia astept sa tin rezultatul in brate, sa ma asigur ca e sanatos.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...

Subscriu la ceea ce ai spus

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 37w Tudor

prietene DC .

subscriu si eu...dar tensiunea o sa o aflu luni la dr

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

oani bine ai revenit!!!

Elena 38+ cu Iustin

Off ce gravizenie trista ai avut!!! eu, multumesc lui Dumnezeu, am mancat ce am vrut (bine fara fructe legume nespalate si fara carne cruda, branza nepasteurizata, oua crude)

37+ Yannis

Poate ai noroc si dupa, imi spunea cineva acu ceva timp ca daca e obisnuit din perioada sarcinii fara restrictii nu ai probleme nici la alaptat. Eu sper sa nu ma taie de la portia de fructe, ca deja nu mai e distractiv.

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

FELICITARI RATUSCA!! Sa-ti fie bebele sanatos si mancacios!
Bea abia astept sa te felicit si pe tine! Cred ca bebe Ivan e pregatit sa vina pe lume!
Cris.d felicitari nasei! Bafta maine la dr!
Alexutzzza bafta la exam!
Nicolcriss am visat asta-noapte ca nasteai... o fi vreun semn? Doamne ajuta sa fie cu bine!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput