Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 8
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
alex - gand la gand. chiar vroiam sa te intreb de omida de unde ati luat-o? o vazusem in pozele tale si mi-a placut tare mult. cred ca si maiei i-ar placea si as vrea sa ii cumpar. imi dai te rog cateva info? h. minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Omidee avem si noi doar ca e portocalie si fiecare segment din ea scoate un alt sunet. O sa fac poze sa vedeti.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
NelaM spune:
Hepilica, tare emotionant momentul nasterii. Doamne, cate ati mai chinuit si voi. Doamne ajuta ca a fost bine si acum aveti minunea de fetita in brate.
Laura, la cat mai multe lunite lui Mihnea! Eu iau o piza (ca tot am dat gata vreo doua felii la pranz si parca nu mi-au ajuns) si o bere. Cu alcool, daca se poate, te rog!
Mama lui Simon, . Te sarut (imi place mie cum zici tu in cateva mesaje). Ce mai face Simon? Eu nu cred ca l-am vazut pe Simon in pozici, sau ma insel?
Selen, ce program aveti azi? La noi s-a cam gatat ziua, imediat mergem la plimbarica de seara si gata, apus e soarele!
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
crocodana spune:
neata fetele,
si eu la ....dar dupa ce o beau cred ca ma mai intorc un pic in pat langa Ama..
alex frumoase pozele de la botez....sa fie intr-un ceas bun!
hepilica !clar o lectie de perseverenta!!!!
monikus hai ca incet incet flacaul devine de comitet!
lutoooooooooooooo lasa mami capsa aia ca ti se simte lipsa tare!!!
ukaaaa! pe unde umbli? sunteti bine?
incerc sa o iau dela capat cu Ama cu schimbarea orei de baitza....ma voi stradui sa nu mai doarma nici 5 min dupa ora 7 si tot asa....ceva ceva tot o merge...
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Hepilica trebuie sa spun ca m-a trecut un fior asa citind vorbele tale ca sa nu mai spun ca m-am pus pe bocit. Tare ma bucur ca Dzeu v-a rasplatit pt atata chin cu o fetita minunata. Sa va bucurati de ea. Prin ceea ce ai scris m-ai facut sa ma gandesc si eu la nasterea puiului. Poate ca a venit timpul sa scriu si eu povestea nasterii. Sper sa ma lase personajul principal. |
monikus - eu pentru maia mi-am asternut pe hartie tot ce am trait in acesti ani. am intitulat-o "scrisoare pentru maia" si i-o voi atasa la primul ei album cu poze (care visez ca va fi intr-un mare fel...vreau sa-i fac un album carte..., trebie sa-mi fac timp insa pentru asta, sa selectez poze incepand cu "gravidenia", sa ajung la un centru foto ...).
maia este copilul meu minunat si trebuie sa stie cat de mult a fost dorita si ca s-a nascut dintr-o dragoste adevarata si dorinta de neimaginat. ca si puiutii vostri.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
NelaM spune:
Monikus, spor la scris, eu una abia iti astept povestea nasterii.
La mine momentul in sine nu a fost foarte semnificativ (cezariana de urgenta cu anaestezie generala, eram mai mult speriata decat emotionata, si inainte si imediat dupa), insa ce a urmat dupa ce m-am trezit a fost intr-adevar frumos... si cu ce intensitate!
Imi aduc aminte ca prima data am vazut-o pe fetita mea din pozele sotului, ca in primele ore am fost sub calmante intravenos, imi descarca pozele si filmuletele si ma uitam la PC pe ele... a doua oara am vazut-o prin sticla, mi-au adus fetita la geam, (ora de vizita s-a intercalat intre cele de alaptat) si imi aduc aminte si acum: mi s-a parut ca plange un pic, imi venea sa trec prin geam, numai sa o iau in brate si sa o linistesc! Cand mi-au pus-o in brate prima data, v-am mai povestit, a fost la alaptat... cate emotii.
Si m-am pregatit sufleteste atat de mult pentru vizite, abia le-am asteptat pe toate, ea a fost motivul real pentru care eu am mers in pas vioi la nici 24 de ore dupa cezariana!
Cate amintiri frumoase, o sa le rememorez cu placere toata viata!
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
suede spune:
Hepilica ce frumos povestesti tu acolo despre perioada grea prin care ati trecut.Important este ca Dumnezeu a fost alaturi de voi si eforturile nu v-au fost zadarnice.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
suede spune:
Nela ca bine zici!
Ce-as mai bea o bere si as manca o pizza,dar de,ma lasa burta lui Mihnea?
Pana una alta ma delectez cu niste apa plata
Multumim frumos pentru urari!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
crocodana spune:
suede eu acum am vazut pozele noi de la botez....mor dupa mihnea al tau.....eu sunt cam varza cu recuperarile si nu mai tin minte ....e dat???
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
madalina84 spune:
Neatza
MONIKUS multumim de cafeluta,asteptam povestea nasterii
ANGELI parerea mea sa nu ii dai cereale seara,stiu ca se digera si mai greu seara,incearca atunci cand vei incepe sa-i dai ceva sa o faci pana in ora 15 maxim.Pe mine asa m-au invatat mamicile pe care le cunosc
HEPILICA ma bucur ca ati avut rabdare si putere sa treceti peste toate incercarile si intr-un final v-ati ales cu o minune
SUEDE sa-ti traiasca flacaul
Atat am retinut
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
madalina84 spune:
Aaa mi-am adus aminte...si la fetite se ia motu la 1 an sau 2 iar la baietii la 1 an sau 3
HEPILICA spuneai ca vrei sa faci un album foto stil carte,super ideea am vrut sa fac si eu cu mine gravida si am incercar la Carefour,am trimis cartea online cu poze dar nesimtiti nici in ziua de azi nu au facut-o,sper sa gasesti un studio bun
MONIKUS nici lui Iri nu i-a cazut parul de la nastere si la noi la fel se mira lumea cat par are
LUTO uite ti se ofera si papadie,hai la noi la o cafea
MANGA imi pare rau ca iar ai problemute cu Aidan,sper sa treaca repede.Sa-ti traiasca Sergiu si sa fi-ti fericiti multi ani de acum incolo
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit