Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Aaa mi-am adus aminte...si la fetite se ia motu la 1 an sau 2 iar la baietii la 1 an sau 3
HEPILICA spuneai ca vrei sa faci un album foto stil carte,super ideea am vrut sa fac si eu cu mine gravida si am incercar la Carefour,am trimis cartea online cu poze dar nesimtiti nici in ziua de azi nu au facut-o,sper sa gasesti un studio bun
MONIKUS nici lui Iri nu i-a cazut parul de la nastere si la noi la fel se mira lumea cat par are
LUTO uite ti se ofera si papadie,hai la noi la o cafea
MANGA imi pare rau ca iar ai problemute cu Aidan,sper sa treaca repede.Sa-ti traiasca Sergiu si sa fi-ti fericiti multi ani de acum incolo

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

suede - am vazut pozele cu mihnea....ce dragutel are mami si ce mandra e de el .

camasa aia in carouri imi place tare mult si mi-am amintit ca am vazut-o undeva.... la basescu ...

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

hepilica eu i-am facut album carte Amei la botez...si a iesit super zic eu...a fost in jur de 100 de euro, facut in Spania.....si la fel ca tine vreau sa ii fac unul cu cele mai frumoase ipostaze ale ei dar as vrea sa am mai multe poze asa ca mai astept cateva luni...noua ni l-a facut un coleg de al sotului contra cost evident...

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cea mai buna veste pe ziua de azi e cea adusa de Angelli pentru care am ras deja o cafeluta.
Oare ce fac fetele la intalneala ? hmmm...ce fain trebuie sa fie, abia astept sa vad pozici.
Hepilica felicitari ca nu te-ai dat batuta....mare lucru, sa stii.
Croco ce mami, te-ai trezit azi cu ganduri de peteala ? Vezi ca e o poza super care-mi place mie mult cu Mihnea in camasuta, ca un barbatel vero
Ai fost tare cum spuneai ca erai online cu toata familia, toata casa....pana la un moment dat

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Croco multumim!Nu e dat,de ce,ai vreo propunere?!
Mada ce dreptate ai tu cu flacaul!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am hranit bebelul si acum o las sa se duca putintel mancarea mai jos in burta ca sa iesim afara....pare frumos...

Biberoanele si eu am citit ca nu trebuie spalate cu detergent, insa mie imi este imposibil, drept urmare pur scrie pe ele, clatite de 1000 de ori si apoi sterilizate, la fel si cu tetinele.

Liliac, saru'mana de ganduri!

Deci trebuie sa ma uit si eu dupa oaie din aia ca m-ati omorat nu alta, eu nici nu am apucat sa o vad.

Prevenarul o sa il facem si noi insa ne-a fost recomandat de 3 medici sa il facem incepand de la 1 an...si asa o sa facem.

Si noi acum la 4 luni facem Rotarix si Infarix, eu zic ca e suficient.

Raluk felicitari pentru micul crestin.

Apropo de lapte praf. Si noi am inceput cu Topfer si din cauza de pitici pe creierii mei si de constipatie la fata am renuntat desi ne mergea bine din celelalte puncte de vedere si acum suntem pe Nan si vad ca e ok, ba chiar avem si scaun la 2 zile fara supozitor si fata tot ia bine in greutate. Cat despre pret, sa stiti ca Topferul nu este atat de scump cu cardul de reducere, eu acum imi dau seama ca e cam aceeasi branza dpdv al banilor, ca la Nan se termina mult mai repede cutia si nu are decat 400gr fata de 600gr la Topfer, deci nu e chiar asa de grav...pacat ca era bio, am momente cand regret alegerea facuta, dar sper sa fie ok si asa.

Gata, fug afara si revin.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Sa traiasca Sergiu si la mai mareeee, sa faca Mariei si o fetita buzata si sexoasa
Sa o iubeasca pe mami si sa o aprecieze ca e o fata de milioane.
Bem si noi una mica in cinstea evenimentului.

Mada draga, programul de furajere in care e inclusa si papadia e mai la pranz.....dimineata se insista pe laptic si fulgi cu tarate .....nu ca altii care baga carbonara si tiramise si se bat cu pumnii in piept ca sunt la cura (invidia a inflorit in mine)

Hai va pup ca ma bag la un pic de curat ca nu mai tine ce e in casa mea.....dar sunt pe-aici si va citesc din juma in juma de ora sau mai des

O zi minunata !

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgd13 spune:

buna dimineata si de la noi
Laura la multe luni pt Mihnea, pana la 12 si apoi la muuuuulti multi ani
Delia sa stii ca te inteleg cand spui ca nu ai nici un program ziua, nici eu nu am. Rares doarme toata noaptea si ziua nu mai doarme aproape deloc, dupa mese adorme asa cate 10-15 min. In plus el seara se culca abia pe la 11.30 -12.
Alex 25 , vad ca si voi aveti catel. Cum se intelege cu picea? si cum te descurci cu curatenia, ca eu nu mai pooooot cu parul.
si acum o rugaminte: am sa trimit pe mailul comun, un mesaj de la o prietena, care doreste sa fie retransmis. Ea a avut o problema cu fetita ei, a fost operata in Germania si vrea sa fie de ajutor prin a da informatii despre acest lucru celor cu probleme similare. O sa va rog mult sa il retrimiteti. Multumesc din suflet

rares drag si bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

crocodana - albumele carte sunt intr-adevar deosebite si daca le face un profesionist care are si imaginatie pot iesi adevarate capodopere. sunt mai scumpe evident decat ai scoate poze clasice si le-ai pune in album, dar merita.

eu vreau sa ii scanez si cardul de la maternitate care l-a avut atasat pe carucior..ala cu "sunt fetita" pe care erau mentionate reperele fiecarui copil... (am luat-o din maternitate cand am placat), sa-i scanez si invitatia de la botez pe care eu am facut-o si este fooooaaarte haioasa, si as vrea cumva, nu stiu daca e posibil, albumului sa ii fie atasata o folie cu fermoar (sau ceva de genul asta) in care sa pun bratara de la maternitate (aia purtata de toti copiii), felicitarile pe care le-am primit la maternitate, mesajele pe care le-am gasit in buchetele de flori de la maternitate...etc. toate le-am pastrat cu scopul de a i le pune maiei in primul ei album. pentru asta tb sa gasesc un profesionist care are rabdare sa ma asculte si sa percuteze la ideile mele nebune.

cert este ca voi face acest album.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

hei Luto...esti iar in forma!!!! ce bine...poza aia m-a dat gata si pe mine ...dar pe Mihnea l-am bagat la cap cand a trimis mamica lui niste poze alb negru si avea acolo o privire.....

ce ma gandeam eu azi la dus....ce vom face noi cand dovlecimea va avea 4 ani? unde ne mai scriem? vom mai vorbi?

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput