Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana ce ma gandeam eu azi la dus....ce vom face noi cand dovlecimea va avea 4 ani? unde ne mai scriem? vom mai vorbi? |
stai fara di grija ca trecem la nivelul urmator....nu stii ca ziea Diana ca s-a mutat cu baiatul ei ? Are DC-ul di tati pentru toti
Hai ca fug ca iar ma lalai aiurea
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
crocodana spune:
Laura....da da da..ma bag pe petit!
Hepilica ce frumos ca ai pastrat tot...mie nu mi-au dat de la maternitate bratara si tare mi-as fi dorit....la noi albumul de botez l-a aranjat fotograful si l-am modificat eu pe ici pe colo.. el de fapt are un program ca sa incadreze bine in pagina, lucru pe care eu nu as fi putut sa-l fac ...dar la celalalt ma bag eu in intregime ca am de gand pana atunci sa invat arta foto cat pot de mult ...si pt poze si pt prelucrare..
a si Luto...eu tot recuperand am dat peste pozele tale de la nunta....nu mai stiu zau daca ti- am scris dar ai fost superba!!!si iti statea de minune parul asa....bine inca esti superba dar in alt mod ..acum esti mamica superba!
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
coolutz spune:
salutare,
in primul rand La multi ani! multa sanatate si fericire in noul an si mai ales multa rabdare va doresc
nu am mai scris demulticel, dar am preferat sa petrec mai mult timp cu puii mei... cumva cand stau la calculator uit de mine si am evitat de aceea sa mai intru pe forum deoarece stiam ca nu ma voi mai putea dezlipi de voi...
oricum, mi s-a facut dor de voi, vroiam sa vad despre ce se mai discuta pe forum ....
vreau sa urez multa sanatate celor care au problemute, multa putere si rabdare celor care au impresia ca ca nu mai rezista si vreau sa va spun ca sunt doar stari trecatoate si trebuie sa va mentineti pe pozitie
am vazut ca s-a discutat despre copilasi care nu mai cresc la fel de mult in greutate ca si pana acum si de copilasi care nu se chiar incadreaza in tiparele teoretice pe care le-am studiat prin carti si pe net ...
am intrat sa va povestesc putin din experienta mea pe care am avut-o si o am cu andrei-care e un copil "atipic"..are doi ani si 9 luni si are numai 11 kg
in primul rand concluzia mea este ca fiecare copil are ritmul lui de crestere, in al doilea rand, daca copilul se dezvolta normal din punct de vedere fizic si psihic, nu este bolnavicios nu are nici un rost sa ne panicam.
andrei s-a nascut cu 2700g , l-am alaptat exclusiv pana la 4 luni, (desi planul meu era sa il alaptez exclusiv pana la 6 luni) dar deoarece nu a crescut spectaculos, toata lumea ma batea la cap sa incep cu diversificarea deoarece ceea ce suge de la mine nu ii ajunge, so, m-am conformat dar rezultatele nu au aparut ...andrei tot in ritmul sau lua in greutate indiferent ce ii dadeam de mancare
in schimb se dezvolta foarte frumos, la 3 luni si o saptamana deja se intorcea de pe burta pe spate si invers, prindea voluntar obiecte, pe la 5-6 luni deja umbla in 4 labe
la 1 an avea doar 8,5 kg, era cel mai mic copil din cati cunosteam, dar nu fusese racit nici macar odata, a inceput sa umble pe la 10-11 luni si de vorbit foarte repede, acum la aproape 3 ani e o "enciclopedie" ambulanta
l-am purtat cu toate acestea pe la tot felul de medici sa il "verifice" de ce nu creste, singurul raspuns viabil a fost ca asta e ritmul lui de crestere
ce am inteles eu din umblatura a fost ca pana pe la 6 luni copilul ar trebui sa isi dubleze greutatea de la nastere si pana la 1 an sa si-o tripleze, dupa care ei mai pun in plus cam 1-2 kg pe an
acum, iulia e o grasana din punctul meu de vedere, la 3 luni deja si-a dublat greutatea, dar nici pe departe nu e la fel de miscareata ca si andrei..in rest e un copil normal vesel si ce e mai important, e sanatos
asa ca fetele care aveti probleme cu greutatea bebeilor, daca nu aveti si alte motive de ingrijorare ar fi mai bine sa va relaxati
nu mai scriu mai mult ca si asa m-am lungit destul...
,
andrea cu julia (3Oct2009) si andrei (6april2007)
Fragutza spune:
Bun gasit!
Hepilica, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau.
Ce frumos ca ai pastrat tot! Si noi vom face ceva poze cu ea, profi,dar cand va mai creste un pic. Voi apela tot la tipul care mi-a facut pozele gravida.
Acum as vrea sa caut niste ramutze mici pt cateva poze de la echo, cea de la ET si cea de confirmare. Na, fiecare cu stolul
de Natalia (03.09.09)
selen80 spune:
un mesaj scris de Mimika in cap 3 din odisee, pe vremea cand nu stia ca are gemanuti:
Ati vazut-o, fetele, pe mamica 5 in 1? 4 bebici la purtator Si noi ne mai plangem cu unul, maxim 2, daca o fi vreuna mai norocoasa. Dar sa fie 4 "teroristi" care sa iti dea greturi, care sa consume, care sa te loveasca pe interior. mamaaaaaa
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monica_dicut spune:
Neatza
Coolutz, ai doi copilasi tare frumosi. Andrei mi-a intrat tare la suflet. Are niste ochisori superbi si pare tare nazdravan exact cum imi plac mie baieteii Sa va traiasca, sa va bucurati de ei
hepilica, m-ai facut sa-mi dea lacrimile
Va pupez
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
cand ziceti de carte cu poze, va referiti la acele "photostory"care sunt acum la moda si la albumele de nunta??
si eu am pastrat bratarelele (si pe a mea) si cartonasul ala....si ma gandeam sa caut ceva ca un "cufaras" cu amintiri...pe la primavara cand sper ca voi umbla si eu mai mult prin oras...oricum nu-i graba, ca deocamdata nu s-au adunat prea multe
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Coolutz, iti rasfoiam si eu pozele, ai 2 copilasi superbi, si pozele voastre de la nunta sunt faine rau!
si asta http://picasaweb.google.com/muth.andrea/MartieAprilie2009#5328675087074595042 e criminala
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
Coolutz multumesc frumos pentru incurajare! deci fiica mea este perfecta!
EDIT: m-am uitat si eu pe cateva din albumele de la semnatura..sunt superbi copilasii! si pozele de la nunta mi-au placut! si mi-a placut tare cristelnita (oare asa ii zice?..locul de baldabac) in care a fost botezata Julia
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
madalina84 spune:
HEPILICA de ce nu cumperi cartea bebelusului?eu am o am si am depozitat in ea,bratarile de la spital,cartonasul acela care l-a avut pe carut in spital,buricul,are si loc sa faci conturul piciorusului si a manutei,are de trecut tot de la prima zi pana la primul anisor.Eu tocmai ce am mai complectat in ea,am pus si pozici,prima lui poza cu bratarica nr 308,prima lui baita,de la botez
Cauta la librari si sigur o gasesti,e un pic mai scumputa dar merita
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit