Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 18
cristina_ana spune:
Miha, daca mai vrei la intalneala, nu-mi spune de doua ori. Data viitoare fac intalnire de bebei si fratiori mai mari. Cred ca o sa murim de ras cu ei. Sa-l aduc si eu pe Andrei de la parintii mei si sigur organizez o petrecere.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
lutoniana spune:
Fetelor din UK, eu m-am hotarat ca daca se mai incalzeste sa iesim la un picnic (merge si la mine dar nu am suficient spatiu si scaune) sa ne cunoastem toate: Crystina, Maria, Adinus, Claudia si je.....Doamne ce fain ar fi....cu bebelacii
Deja vad o duminica insorita si eu sa pregatesc rucsacul cu merinde ....si pe davidosu....
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
miha74 spune:
hai ca nu s-au intors inca baietii, asa ca am butonat la greu, as aca poftiti la poze:
http://community.webshots.com/album/576296832wKvYwh
selen80 spune:
ia uitati ce am gasit intamplator...pt cine vrea paturica
http://www.bebecarucior.ro/producer29/Zoobies-Pets.htm
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
miha74 spune:
cristina- ar fi super fain, dar cred ca mai bine, mergem la un loc de joaca, ca mi-e mila de mobila ta, si de casa ta superba.
Uite ce idee buna are luci, picnic....dar mai avem de asteptat. sau daca ma gandesc bine, asteptam o super promotie la un lowcost si zbrrrr peste canalul manecii, la London...la picnic.
angelli spune:
Luto si ce duci la intalnire?pizza cu blat de conopida si capatani de telina?
Cum te impaci cu cruditatile si alaptatul ca la mine parca face urat la toate.Eu de ce nu pot sa pap cruditatzi sa fii tu prima fotomodel?Ce frumos ca va doriti o fetita...sa dea DD sa vina cat mai repede! La munca cu voi!
Pozele de la intalnire sunt foarte faine, asa mamici implinite si bebelusi frumosi, bravo.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
madalina84 spune:
Cristina felicitarile mele pentru ideea cu intalnirea si pentru fetele care au putut sa vina.Sunteti niste frumoase toate si copilasi din dotarea superbi.Nu am putut sa nu iti observ tunsoarea si ce tare iti luceste parul,al meu zici ca e ars tot si mi se incurca intr-un mare fel,esti o frumoasa...asa-i ca de multe ori te intrebi de unde mai ai par la cat iti cade
LUTO bine ai revenit,auzi la ea gaini curioase
MONICUTZO ai aparut?,imi pare rau ca nu ti-a iesit faza cu surpriza dar lasa ca o sa mai ai cand
SELENE sunt tare dragute jucariile alea,dar au niste scoruri
Apropo de oita Danei,ieri intindeam niste haine si am dat peste o "oita" din aia si m-am uitat la ea si mi-am adus aminte,mi-am zis in minte"ete ce proasta sunt ca am si eu din asta si nu stiam ce sa fac cu ea",o tot dadeam dintr-un colt in altul,acum o sa i-o dau sa o foloseasca sa vedem daca il atrage
Eu sunt pe aici,un pic fara chef dar va citesc
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
santorini spune:
Seara buna!
Ce intalnire frumoasa! Am vazut poze superbe cu bebelaci unul si unul, care de care mai aratosi si cumintei. Cristina sa stii ca in poza titamisu arata bine inchegat. Si ai o casa super aranjata! Vream sa o intreb si eu pe Raluca acelas lucru ca si Selen : De unde ai luat arcada pt scaun? Vreau si eu una ca sa-l tin ocupat pe Andrei cand suntem in masina doar noi doi (ca altfel dupa 10 minute incepe maraiala). Si imi pare tare bine ca am vazut-o si pe Iris a lui Miha si e o frumusica. Eram tare curioasa pt ca daca as fi avut o fetita asa as fi vrut sa o cheme.....
Noi am fost azi la pediatru (cu intarziere ca au fost sarbatorile si pe urma eu racita) si suntem bine, in parametri. Mi-a zis ca are 64 de cm si 6,750 gr (desi pe cantarul nostru arata mai putin, dar ..). Am vorbit despre diversificare si mi-a zis sa incep de la 5 luni (poate si pentru ca i-am spus eu ca e mai mofturos si nu goleste de tot tzatzitzile). Uff mai avem un pic! Mi-a dat o schema si a zis sa incep cu supica de legume si apoi treptat piure de legume. Urmatoarele pe lista sunt fructele. Trebuie sa ne cumparam si utilajele necesare, asa ca am inceput sa ma uit de storcatoare de fructe si blender. Am si eu o intrebare (dar sa nu radeti de mine): la aparatele de gatit cu aburi poti sa faci si supita?
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
lutoniana spune:
Mihamultumim de poze, ZUPER TRUPER
Angelli pai eu nu mananc asa multe cruditati ca legumele le fac sosuri....
Mananc fructe multe si salata verde dar Davidosu nu are nimic ceea ce ma face fericita.
La picnic nu duc pizza draga, niste masline si cateva papadii
Ce ma bucur ca s-a mai linistit bebelacul tau....cand te vedeam ce mesaje scrii tare mile imi mai era de tine.Acum se simte ca mai dormi si tu cate putin
Santorini eu nu am dar cred ca la aparatele acelea doar fierbi legumele in abur
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
santorini spune:
Pai asa credeam si eu Luto dar am gasit un aparat Philips: al patrulea pe pagina http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=6&categoryId=188 la care scrie ca are cos special pt supa si nu prea intelegeam cum!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN