Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 19
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Oooo, ce zi super. Asa bine a fost la intalnire, cele mai faine mamici cu cei mai dulci puiuti. Cristina, o super gazda ne-a rasfatat cu bunatati, ne-a pus la dispozitie patuturi, leagane, totul doar ca ai nostri copilasi sa se simta excelent si sa se odihneasca bine. Multumim mult pentru tot, esti scumpa tare si arati extraordinar, pai cred ca ti-ar sta super in fustile scurte.
Am cunoscut niste puiuti dulci foc. Emma este o frumoasa si o cumintica, ptiu, ce ochi are te hipnotizeaza apuca bine jucariile si mi se pare foarte sociabila.
Am revazut-o pe Raluca, o fire atat de calda si placuta si l-am cunoscut pe Stefan, care e un flacau tare frumos, asa dulce era cand dormea la mami in brate, mi-a placut cum statea in sling si am realizat ca iti ofer ceva libertate, eu nu stiu de ce aveam impresia ca tot in brate e cel mai bine si nu mi-am cumparat, de teama sa nu-l scap cumva. Si nu a stat degeaba, a pus ochii pe frumoasa Iris si pare ca si ea l-a placut. M-a uimit ce cumintica era si ce frumos se juca cu sezeta. Mami Miha e super de gasca, vorbareata, tonica.
Monique este tare finuta si calma, iar Andreea o adevarata domnisoara cu ochi frumosi imbracata asortata ca de sarbatoare. Acum era vreme de petit ca noua ne-ar fi placut, dar la inceput a dormit Alex, apoi domnisoara si in plus noi eram imbracati in haine de casa pentru ca mandrul dormea cand sa-l imbracam de plecare, asa ca nici nu am mai umblat la dulap sa caut haine de vizita si, ca sa ne asortam, am tras si eu repede bluza de trening cu care stau prin casa. Oricum ar trebui sa mai crestem putin ca noi papam doar lapte si daca ar fi vreo invitatie la un piure de mere, ce ar fi de facut? Uff, soarta va decide.
Chiar daca am ajuns ultima si am plecat prima m-am simtit asa bine (desi stau cel mai aproape). Eu m-am prins unde statea Cristina din ceea ce a explicat ea, dar barbatul zice sa mergem cu gps-ul, doar ca arata in directia opusa, femeile cu orientarea lor, zic bine, hai acolo, am ajuns unde chipurile ne trimisese gps-ul si nu se potrivea descrierii, apoi am vorbit la telefon, am intors masina si am ajuns unde trebuia. A, ai spus a doua intrare, eu am transmis mai departe, fireste ca exact pe prima a mers si cand a vazut ca s-a blocat imi spune "hai ca e aici aproape."
M-am simtit atat de bine, multumim tare mult. Am cunoscut niste super mamici cu pui frumosi foc si cumintit tare. Eu imi faceam griji sa nu inceapa Alex sa planga prea tare sa trezeasca puii care dormeau si repede sa-l iau in brate, am realizat ca sunt un pic stresata. Dar cum se spune ca de ce ti-e teama nu scapi, imediat ce am ajuns la doctor dau un telefon sa vad daca sta baiatul cuminte in masina si se auzeau in fundal niste tipete ... repede mi-am luat geaca si am fugit la masina sa hranesc/linistesc copilu', apoi a dormit cat mi-a reparat dintisorul si pe drumul spre casa.
cristina_ana spune:
Lullaby, l-ai intrebat pe sotul tau daca el a scris pe forumul de amenzi? Eu inclin sa cred ca el era, mai ales ca a zis sotul ca are numele de utilizator Alecs.
A zis sotul ca daca vreti puteti veni impreuna in vizita la noi, sa se mai sfatuiasca si ei ce sa faca cu procesele astea! Mai ales ca stam asa de aproape. Dar nu saptamana asta, ca are ceva foarte important de rezolvat la serviciu care trebuie terminat pana luni si o sa lucreze inclusiv in week-end.
Madalina, referitor la cadere parului, ai incercat filolele alea tratament de la Vichi sau Foltene? Peste tot scrie ca au super efect. Eu le-am incercat dar mie nu mi s-au potrivit, imi ingrasau foarte tare parul. Mi-au mai ramas 9 fiole de la Vichi pe care sigur nu le mai folosesc. Daca vrei, trimite-mi adresa ta si ti le trimit prin posta (cadou). Merita sa le incerci, si daca iti fac bine sa iti cumperi si tu, ca cica trebuie facut tratamentul vreo doua luni.
Mai vroiam sa iti mai scriu ce am mai incercat eu, dar nu mai pot acum ca plange asta mica. Revin mai tarziu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Inca ceva si fug: Selene, Santorini si cine mai intreba, arcada aia a Ralucai e marca Tiny Love si a costat 70 RON parca. Incercati sa o gasiti pe siteurile alea gen bebelusultau.ro
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
andraiulia spune:
Vaaaaai!! M-am intristat rau cand am citit despre intalnire....Si regret ca am renuntat la sansa de a ma vedea cu voi pt ceva ce nu am mai reusit sa fac. Prietena mea, care trb sa vina cu mine la asist sociala, n-a mai putut veni in ultima clipa. Faca stiam , ma chinuiam sa ma trezesc si veneam la voooi!! Multumesc mult de invitatie oricum Cristina!!
monique02 spune:
Santorini eu am un aparat asemanator de la Philips. Cosul este pt supa sau orez. Eu orez am facut a iesit foarte bun dar pt supa am impresia ca e doar pt incalzit supa, ca el este destul de mic, adica gen o farfurie-doua. Dar poti sa faci legumele in el, si apoi sa folosesti din lichidul care care se scurge de la legume in vasul de colectare si sa le pui intr-un blender si astfel faci supica pt bebe. Sau poti sa pui pe doua etaje si in cel inferior pui carnea si in cel superior legumele si tot asa le pasezi si iese supa de legume cu carne.
Lullaby foarte draguta ai fost cu petitul, lasa ce ne vedem la intalnirea viitoare, atunci Alex o sa fie mai mare si pe faza si sigur nu mai pierde ocazia.
Luto eu nu am inteles de ce tb sa fie blatul de la pizza de conopida, nu poti sa il faci din faina integrala?
Monica, mamica de
Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#
santorini spune:
Monique mersi mult de informatie. E super daca zici ca se poate colecta zeama de la legume intr-un vas si astfel poti sa faci supica. O sa achizitionez aparatul!
Cristina acum caut ca era tare frumoasa!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
andraiulia spune:
Oricum ma bucur pt voi ca v-ati vazut si v-ati simtit bine cu puii. Pe urmatoarea n-o mai ratez. Sigur!!
Mai incolo pun pozici de la Peles si ce am mai facut.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Luto eu nu am inteles de ce tb sa fie blatul de la pizza de conopida, nu poti sa il faci din faina integrala? |
draga mea, eu nici nu mai cercetez DE CE, daca asa scrie acolo reteta, eu asa fac si ma incalzesc sufleteste cu gandul ca reteta e cu combinatiile bune dupamintea lui Monti.....Ar fi mult prea mult pentru mine sa mai deschid cartea sa vad care cu care se potriveste si ce cu ce sa mananc....asa am luat retetele de pe Blogul acela si le fac....si imi si ies,unde maipui minune ?
Cred ca ar merge si cu faina integrala....nu stiu ce sa zic.
Oricum eu saptamana trecuta am mancat numai friptane cu salata....trebuie sa mai bag si altceva ca deja cand ma vede Adi ca umblu la congelator se sperie si zice: "iar mancam friptura la cuptor"
Chiar ca ma intrebai Cristina ce mananca consoarta....se muleaza si el cum poate.....mai vine acasa cu cate un tiramisu, cu inghetata, cu cate un suc...dar deh, nu comentez ca imi ia si mie painica neagra si ce il mai rog cand uit eu de pe lista mea de cumparaturi....adica zilnic
Intr-o seara era asa disperat ca manca ciocolata de-a mea cu 81% cacao
Mai mult decat atat imi povestea ca si Pavaroti, Dumnezeu sa-l ierte tinuse Monti si ca au mers paparazzi si au cautat in gunoi la el si au gasit numai ambalaje de ciocolata si ce nu avea voie....si intrebat fiind a spus ca le-a mancat menajera
Deci daca e ceva la mine in gunoi.....e de la Adi
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
andraiulia spune:
Acum ca am mai si vazut pozele de la inatalnire....am ratat ceva, nu gluma. Ce pui frumosi aveti, mai fetelor!! Sunt toti perfecti, adorabili. Nu-mi vine sa cred cand ii vad si imi amintesc de intalnirea noastra din Cismigiu din vara...Bravo voua!!!
suede spune:
Ne bagam la somnic...
Va pupam,vise placute!
Ne vedem dimineata!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx