Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
Monique acum ca te-am prins online, vroiam sa-ti multumesc ca tu mereu imi tot raspunzi la neclaritatile mele si o faci asa intr-un mod foarte natural si placut.
Ma bucur ca ati mers azu la Crsitina si a fost asa fain.
Deja ma gandesc cum ar fi aratat pe acolo si cu Andrei, Teodora si ceilalti copilasi mari
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
SA mai spun ca mor de oftica??? Nu ma SPUN!!!
Cris, mi-a zis Dragos sa-i transmiti Emmei ca a promis ca se face baiat cuminte, ca se incumeta doar cu mami singur in masina fara sa URLE si sa ZBIERE si promite ca primul drum il va face sa o vada pe Emma
Mi-as fi dorit mult sa vin si eu, mi-am recuperat chiar si masina (vroiam sa fac o surpriza)dar la cat de urlator a fost ieri, mi-am pus pofta0n cui si m-am lasat pagubasa. Din pacate drumul e f lung iar urletele lui mai mult de juma de ora m-ar fi facut s-o iau pe aratura. Plus ca v-as fi stricat toata smecheria cu plangaciosul meu
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Dana15 spune:
mai ce copilasi minunati mi-au vazut ochisorii!!! unul si unul!
bravo fetelor ca v-ati intalnit! si felicitari Cristina pentru initiativa!
Lucia, ce figura esti cu telinele! mai, dar cum este pizza aia cu blat de conopida?!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Cristina daca mai esti pe aici te rog sa ma ajuti cu doua lucruri: 1. unde e orezul ala cu rosii ca l-am tot cautat dar nu-l gasesc...cred ca am citit in alta parte nu pe blogul Alinei...si nu-l gasesc 2.intentionam sa fac pizza cu blat de conopida si pana am ajuns la magazin si am uitat ....si am cumparat 2 teline cat capul meu de mari...ca sa iasa pizza multa si acum nu stiu ce sa fac cu ele....Ai vre-o idee ? Va rog sa ma iertati de Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Ha, ha, ha!!!!!!!!! Telina poti sa i-o faci sotului salata, e buna pentru potenta, poate apare Sarah mai repede decat va asteptati!
Reteta aia de orez e in cartea lui Monti, la final. Dar eu orezul l-am facut ca si pastele integrale, cu multe legume calite un pic, rosii si peste ele sau langa ele orezul.
Sa stii ca Monique este si in realitate exact asa cum este pe forum, o finuta, calma, draguta, inspira ceva cat se poate de pozitiv, e o placere sa fii alaturi de ea.
Si ca tot sunt la caracterizari, Raluca si Miha sunt cat se poate de vorbarete si haioase , iar Lullaby este putin mai timida si frumoasa foc.
Vreau sa va raspund la fiecare, dar nu ma lasa asta mica deloc, cum ma vede la laptop incepe sa comenteze. Sper sa adoarma repede diseara si sa pot veni si eu la o barfa mica cu voi.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Dana15 Lucia, ce figura esti cu telinele! mai, dar cum este pizza aia cu blat de conopida?!! |
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/2009/09/pizza-cu-blat-de-conopida.html
lutoniana spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Ha, ha, ha!!!!!!!!! Telina poti sa i-o faci sotului salata, e buna pentru potenta, poate apare Sarah mai repede decat va asteptati! |
asta stiu si eu dar nu ii place.... ramanem pe varianat naturala si cea cu mila lui Dumnezeu
Numai ca el lucreaza de la 3 dupa amiaza pana la 1 noaptea ...eu alaptez non stop....nu stiu zau ce sa se prinda de noi
Macar e bine ca stim ce vrem: fetita.
cristina_ana spune:
Monica, chiar ca mi-ai fi facut o surpriza cat se poate de placuta daca veneai fara sa spui! Dar te inteleg, e tare nasol sa conduci si sa planga bebe in spate. Lasa, ca ne vedem noi alta data!
Fetele din alte orase (sau tari), cand treceti prin Bucuresti doar sa spuneti si organizam o intalnire instant. Adica eu sigur o sa fiu doritoare de asa ceva, eu nu lipsesc de la intalniri decat daca sunt bolnava (doamne fereste!)
POZE
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
asta stiu si eu dar nu ii place.... ramanem pe varianat naturala si cea cu mila lui Dumnezeu Numai ca el lucreaza de la 3 dupa amiaza pana la 1 noaptea ...eu alaptez non stop....nu stiu zau ce sa se prinda de noi Macar e bine ca stim ce vrem: fetita. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
SI dimineata ce aveti de facut? Sunteti amandoi odihniti si se prinde mai bine! Eu pe Emma dimineata la prima ora am conceput-o!
Acum serios vorbind, telina aia poti sa o pui intr-o salata de cruditati. Eu faceam salate cu telina, morcovi si mere. Cu maioneza sau cu lamaie, dupa preferinte.
POZE
miha74 spune:
seara buna!
scriu si eu repede, ca a plecat sotu' cu Matei la cumparaturi, Laura e inca la scoala, iar Iris e cumintica.
impresii de la intalneala: a fost SUPER! s-a ales prafu' de dieta mea, a facut Cristina niste paste si un tiramisu... faina gazda! multumim Cristina
dovlecei unul si unul. care de care mai frumosi, si mai aratosi. Ema, top modeala, cu niste ochi...superbi, care s elegana singura in scoica (mi s-a parut mortala faza) Andreea, stil bussines (asa mi s-a parut) mai serioasa, care studia foarte tare, Stefan vesnic cu zambetul pe buze, care era pus pe agatat, iar Alex, cum a fost si Cristina, rockerul, cu un ten superb, si el era la categoria studiu. si despre a mea Iris, ea era tocilara grupului, cumintica, nu a scos un sunet, dar a acceptat avansurile lui Stefan.
Eu m-am facut si cu un ginere pe cinste, dar si cuscra pe masura...dar doar ati vazut pozele si comentariile Cristinei.
Daca vom organiza intalneala si pentru copii mai mari, cred ca Matei o va peti pe Adina, se poate????
Cristina mai vrem la petrecere la tine... si pentru ca Iris, a ajuns acasa fara sa adoarma in masina, si la 14.30 a adormit si am sculat-o eu la 17.45....ca ea ar mai fi dormit
cat Iris a dormit, am profitat ca era mami la mine, si nu am stat in casa, am iesit cu Matei in parc, intrucat vremea ne-a permis sa facem lucurl asta.
asa ca am avut o zi super, care nu s-a incheiat la 20.30 am si musafiri, niste prieteni foarte dragi noua.
o sa descrac si pozele facute de mine si va dau de stire.
pupici
lutoniana spune:
hai mai Miha ca doar nu sunt musafirii mai importanti decat un stol de gaini curioase .....nu ne lasa fara alte pozici faine, te rugammmm