Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 16
Iulika29 spune:
Am vazut niste poze taaare fumoase..fetelor va invidiez..ce atmosfera frumoaså acolo..si copilasii unul mai frumos ca altul..Vå felicit mamicilor!Cred ca fost o zi perfectå!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Mai fetelor ce intalnire,o adevarata petrecere,cu tiramisu si paste carbonara .
Intr-adevar am remarcat si eu ce cuminti stau in scaunul de masina
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Fragutza spune:
Ce poze frumoase! Bebelasi dulci, mamici frumoase, papica buna
Offf, creste fatamea mare si o sa pot iesi fara griji ca deranjeaza pe toata lumea. Acum sunt la stadiul incare cautam zone de plimbat cat mai izolate si fara ecou ca sa nu innebunim pe toata lumea.
Alex, relax, a mea nu sta nici in landou, nici in scoica, nici in nimic..
de Natalia (03.09.09)
mary_07 spune:
Woow,am vazut niste pozele suuperrbbeeebebeii sunt atre cuminti,mamicile relaxate...ce poti dori mai mult?
Si ca sa respect si eu sfatul "pisaloagai" Cristinei ,am invitat si eu maine la mine o prietena ce are fetita mai mica decat Razvi cu 3 zile si ea e de-o seama cu mine
Am terminat si mancarea pana am asteptat dupa poze si m-am pus iar pe scris.
Va urmaresc din umbra
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
monique02 spune:
Buna seara,
A fost foarte frumos la intalnire, Cristina ne-a pregatit niste paste super si un tiramisu foarte bun, chiar daca crema dupa parerea ei era moale pentru noi a fost foarte foarte gustos.
Imi pare foarte bine ca am intalnit fetele si am vazut bebei in direct, sunt niste copilasi asa de frumosi iti veanea sa ii mananci, fiecare facea cate ceve, unul dormea, altul manca, altul radea, Emma se legana singura in scaunelul de masina, si intre timp noi mancam si discutam diverse, foarte simpatic.
Multumim Cristina inca o data pentru ca ai organizat intalnirea si ai fost o gazda asa de calda
Monica, mamica de
Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#
lutoniana spune:
Salutare
Cristina te felicit pentru asa o idee minunata si superba ce ai avut.
Felicit si fetele care ti-au onorat invitatia. A fost asa frumos...mai ca-mi rodeam unghiile pe aici de invidie ca as fi vrut si eu sa fiu acolo.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
selen80 spune:
super intalnire fetele! superbi bebelacii, iar mamicutzele f frumoase! ce frumos au mancat Stefan si Emma la unison, mi-a placut si mocutza Emmei intr-una din poze si poza cu Stefan+Iris egal love si Andreea movulia asortata cu patul si Alex u mots in frunte si...mai multe!
Raluca mi-a placut arcada de la cosuletul tau, o ai demult sau ai cumparat-o de curand? poti sa-mi explici putin cum e?? caut si eu ceva asemanator....eu o tot pandesc pe Raluk sa-mi spuna daca a comandat de pe net arcada si tot uit s-o prind la cotitura
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
liliac1 spune:
Vai, ce minunatie de intalnire!!!
Cristina Felicitari pentru asemenea initiativa.
Mi-e ciuda de mor ca n-am pe nimeni mai pe-aproape ca sa ma lafai si eu la o "dixtractie" ca-ntre fete asa ca stau cumintica-n banca mea si...astept! Apoi imi clatesc ochisorii cu minunile voastre!
Sa va pe toate!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
lutoniana spune:
Cristina daca mai esti pe aici te rog sa ma ajuti cu doua lucruri:
1. unde e orezul ala cu rosii ca l-am tot cautat dar nu-l gasesc...cred ca am citit in alta parte nu pe blogul Alinei...si nu-l gasesc
2.intentionam sa fac pizza cu blat de conopida si pana am ajuns la magazin si am uitat ....si am cumparat 2 teline cat capul meu de mari...ca sa iasa pizza multa si acum nu stiu ce sa fac cu ele....Ai vre-o idee ?
Va rog sa ma iertati de
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
cristina_ana spune:
Multumim fetelor pentru aprecieri!
Am reusit in sfarsit sa incarc toate pozele, mi-a luat 3 ore pentru 30 poze. Sa va uitati la ultimele, sa-l vedeti pe Stefanut care o pupa pe Iris:
http://entertainment.webshots.com/album/576294849nSHJCG
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE