Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 15
suede spune:
Ce sa mai...bine ca de grija asta am scapat,ca cine stie ce fetita imi aducea el acasa ...asa,m-am linistit.
Pupam pe mami si pe Ama si nu ne mai ramane decat sa ne pregatim de petrecere.
Si cum altfel decat trei zile ca-n povesti,ca de-aia are mama un printisor si o printesa!
Sa curga asadar laptele!!!
Mama soacra,sunt eu Mihnea.
N-o sa-ti para rau.Sunt un baiat de zahar,garantez!
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana Cuscra gata! S-a strigat bingo ca sa zic asa! La 3 luni Mihnea cel ochios si cel voinic a cucerit-o clar pe Ama ! daca socotim asa....e de doua ori mai smecher ca Ama e mai mare cu o luna si 10 zile....asadar.... sa cante muzica!!!sa inceapa dansul! , sa curga laptele pentru toata dovlecimea sau sa fie cu noroc si voie buna! Mult noroc Mihnea, sa fii sanatos, vesel si cuminte tot timpul si sa ai mare grija de fata mea!!!! , de Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
monikus spune:
Buna din nou fetele,
Crocodana, sper si eu sa se faca de comitet. Deocamdata zic mersi ca nu se mai strange de durerile de burta. Buna intrebare ce facem dupa 4 ani. Ei bine mai facem un bb.
Hepilica sa stii ca eu am cumparat cartea bebelusului in care trec momentele importante. Deocamdata fara poze dar urmeaza. Oricum, voi scrie povestea lui pt ca eu cred ca as avea ce spune. Foarte bune ideile legate de album.
Nela voi incerca sa scriu saptamana asta povestea pt ca mi-ati trezit amintiri placute acum. Parca mai ieri a fost nasterea. Nu conteaza ca a fost cezariana, fiecare a simtit nasterea in felul ei dar tot o minune a iesit din burtica ei.
Mada, voi incepe sa scriu. Cat despre par, Iri poate sa se ia de mana cu al meu.
Mgd13 am vazut un Rares tare frumusel iar scaunul urs e genial. Nu m-am putut abtine sa nu ma uit mai ales ca sip e fi-miu il cheama la fel.
Coolutz, un mare de la mine. Mi-a placut tare cum ai scris.
Uka, ma bucur ca sunteti bine amandoua.
Cristina ma bucur ca a fost frumos la voi. De fapt, nici nu imi faceam griji ca nu va fi super. pe toate de la intalneala.
Ioana ma bucur ca a fost frumos la tara. Programam si noi o iesire dar mai prin mai asa ca sa mai crestem pt ca mergem 7 ore cu masina pana la tara. Ooops.
Iulika ai mare dreptate. Sunt tare fericita cand are cate o zi in care nu e atat de urlacios. Oricum, azi a tras o repriza buna de plans pt ca au venit socrii si l-au agitate, l-au scos din programul lui. Acum s-a mai potolit pt ca am fost afara ca tare soare era si a carat socru-miu carutul. pe tine sip e Brucu.
Suede bem cu gura ca tot omul dar o cantitate mult mai mica.
Selen, multumim pt link.
Dar ce de-a cupluri s-au facut azi#8230; mai, mai. Sa va fie de bine tuturor.
Gata, am recuperat ca am scapat de soacra care mi-l tulbura pe asta micu'.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
Iulika29 spune:
Iulika, ce mai face Brucu? Ce ii mai dai papica acum? Si asa zici, sforaie... dragul de el. _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Azi, chiar azi i-am bagat piure de dovlecel..nu stiu acum daca i-o fi placut ca au fost decat 2 lingurite..dupå fata nu as zice..daca ati sti ce fata face cand ii dau ceva nou..Totul e oki pana acum--nu s-a constipat nu a facut nici diaree..deci merge treaba..mergem inainte cu tupeu
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
monikus spune:
Doamne ce de-a dovlecei frumosi si mamici radiante si tare mandra de odraslele lor. Sa va traiasca. Sunt sigura ca a fost minunat la intalneala.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
liliac1 spune:
alex Eu trebuie sa ma duc sa iau dimensiunule de la crsitelnita ca banuiesc ca nu's si astea STAS. Chiar i-am aratat mamei si am pus-o sa negocieze cu nenea sa ne dea unda verde la asa o nazbatie minunata.
Ioana Si tie un BIG si sper ca nu te-ai suparat. Eu sincera sa fiu am privit cu invidie catre Carol si eram pregatita ca baba din "Punguta cu doi bani" titlul povestii se muleaza perfect pe discutia noastra
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Dana15 spune:
citat din mesajul lui selen80 fetele, a pus Cristina poze dar cred ca n-a mai apucat sa ne anunte...eu am intrat direct la semnatura ei...sper ca nu se supara ca va dau eu linkul....http://entertainment.webshots.com/album/576294849nSHJCG VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
no, mai! uite cine-i vigilenta!!! saru'mana!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Fetelor, am inceput sa incarc poze, dar merge foarte greu. Inca nu s-au terminat, am apucat sa pun doar o parte. Va anunt eu cand sunt toate gata.
Nu stiu ce are netulasta al meu dar merge infiorator de greu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
selen80 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Fetelor, am inceput sa incarc poze, dar merge foarte greu. Inca nu s-au terminat, am apucat sa pun doar o parte. Va anunt eu cand sunt toate gata. Nu stiu ce are netulasta al meu dar merge infiorator de greu. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
chiar ma gandeam eu ca-s cam putine si vroiam sa "cersesc" mai multe mai avem rabdarica, ce sa facem....oricum pana aici sunt SUPER!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
alex25 spune:
Vaaaaaai, ca ma apuca nebuniaaa, ce frumos stau ai vostri in scoicile de masina, numai a mea nu vrea sa stea si umblu ca tampita cu landoul....na, ca mi-am varsat oful!
Foarte frumoase pozele si protagonistii, nici nu stiu la ce sa ma uit mai intai, la minunatiile de copii sau la frumoasele mamici...super!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Hepilica ce tare!!!
Multumim.
Daca de acum are votanti,pana la majorat poate strangem cativa,macar pentru semnaturi
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx