Fiv in Ungaria 86
Raspunsuri - Pagina 15
samira33 spune:
corina,pamy,feli...multumesc mult.
toate cele bune si voua.
mirela...ce frumos ar fi...cadoul e cadou si e al tau pentru totdeauna
samira33 spune:
mami...super.
vei sta toata perioada impreuna cu sotul tau???
ca al meu o sa stea cu mine toate cele 16 zile.
poate ne luam cazare aproape una de alta.
samira33 spune:
mami...acum am vazut ca esti ploiesteanca...si sotul meu este tot ploiestean la origine
gabi_ducu spune:
Buna fetelor,
Ma pregatesc pt FIV si as vrea sa stiu ce preturi sunt la Szeged la doctorul Zadori.
Am fost la clinica din Sibiu si acolo costa 78 milioane daca embriotransferul se face in ziua 5. Daca se face in ziua 3 costa cu 1o milioane mai putin. Aici nu intra analizele monitorizarile si tratamentul hormonal.
va pup si mult noroc sa avem
mami_vreau spune:
mire s-ar putea sa fie costuri suplimentare daca faci si recoltarea ovocitului! vezi si tu care sunt conditiile!
sami si al meu sta toata perioada cu mine! noi ne-am gandit sa stam la helios... am primit feed-back pozitiv de la fetele care au stat acolo... parcare gratuita, net, camere frumoase, mic-dejun ok... noi vrem sa luam apartament sau studio ca sa avem si chicineta! ca daca mananc numai in oras ne si ducem de rapa cu banii si in plus nici nu stiu cat de "sanatos" voi putea manca in perioada stimularii, asa cum e indicat! ca eu nu ma prea ma omor dupa mancarurile lor si nici produse fast-food nu vreau sa bag in mine!
voi unde vreti sa stati?
Laura
pamy spune:
Ianna2002 pregatita de plecare?Parca aveai in 25 ian prima intalnire cu Dr.Kovacs.Si eu voi fi pe acolo si poate ne vedem
didiloo spune:
samira La multi ani!!!
mami cred ca abiaastepti sa fie martie
mirela doamne ajuta ca de ziua ta sa fie bine!
pupici pt. toate si mult succes
9+
mami_vreau spune:
daaaaa.... de-abia astept!!! didiloo voi cum mai sunteti??? treci la raport!!!!
Laura
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi_ducu Buna fetelor, Ma pregatesc pt FIV si as vrea sa stiu ce preturi sunt la Szeged la doctorul Zadori. Am fost la clinica din Sibiu si acolo costa 78 milioane daca embriotransferul se face in ziua 5. Daca se face in ziua 3 costa cu 1o milioane mai putin. Aici nu intra analizele monitorizarile si tratamentul hormonal. va pup si mult noroc sa avem |
gabi fiv+icsi 1650 euro fara a avea importanta daca sunt embrioni de z3 sau z5 si include monitorizare, spermograma, punctie si transfer. tu platesti separat medicamentele.
bafta, cand ai programare la nenea Zadori?