Fiv in Ungaria 86

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

pamy, sami, mami sa dea Dumnezeu sa fie bine.

dar dupa cate vad eu toate fugiti la nenea Kovacs, hmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

mirela2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Samira, iti doresc multa sanatate si sa iti dea Dumnezeu un bebe/bebei sanatos in 2010! La multi ani!!!!! Sa te vad aprilie la Odisee!
Mami eu am stat la Helios luna aceasta si totul a fost ok. Am inchiriat un apartament si a fost super.Am putut gati in camera, au tot ce iti trebuie. Eu am carat dupa mine vase, tacamuri, nu am stiut ca au de toate in camera (oale, tacamuri, farfurii, cani, pana si detergent pt. vase). Am platit pt. 10 zile 560 euro, dar am prins si zilele de 1-2 ian. cand tariful a fost mai mare. Sa ceri apartamentul de la etajul 1 pt. ca are si terasa.
Mirela, Clara si Mami va tin pumnii, sa va vad cu bebei in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Super adria... bine ca mi-ai zis ca am de toate acolo!!! ca sa inteleg, apartamentul are dormitor, living (unde am inteles ca au si canapea extensibila) si chicineta, nu???

la tine care e rezultatul? sau esti in asteptare?

Laura

edit: scuze... mi-am amintit ca doar ce ai facut si tu ET... ai zis ca ai avut un singur ovocit! exact asa mi s-a intamplat si mie la FIV 1... si eu am mers mai departe... din pacate la mine nu a iesit dar au fost cazuri fericite de gravidute dupa ce la FIV au avut un singur ovocit chiar aici pe DC! bafta! iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

samira
LA MULTI ANI !!!!

iti doresc multa sanatate si liniste si Doamne Ajuta ca visul tau cel mare sa se implineasca in acest an !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Samira, la multi ani si un bebe dolofan (sau doi daca are dr K mana buna ) !

Mirela, se spune ca fertilitatea maxima a femeii este in perioada zilei de nastere, asa ca ...bafta ! Ar fi interesant de stiut care e polica dr. Z, punctioneaza ovocitul natural pt un plus de embrioni, sau il lasa sa faca un corp galben natural care sa sustina mai bine o sarcina .

Luck, ma mai tii mult pe aici ?
Ce face fata ?

Mami_vreau

Fetelor, pe la odiseea FIV-oaselor este cam liniste, suntem putintele, asa ca ... haideti, va asteptam cu drag, "Viitoarele mamici de sept-oct 2010" este deja deschisa si asteapta inscrieri

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

goldi va urmaezsc la odisee, abia astept sa vin din nou la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Am ajuns si noi la Budapesta. PK nu era (stiam ca e plecat) si m-a vazut alt doctor care mi-a zis ca situatia nu e roz. Sunt 3 pe dreapta si 1 pe stanga, insa cresc mult prea repede si ii suspecteaza ca ar fi de fapt chisturi. Maine fac E2, ma vede si PK la eco si decidem ce vom face. Stiti cumva cat ar trebui sa fie E2 la 4 foliculi ? Am inteles ca unui folicul ii corespunde o anumita valoare a E2. Asa e? Doctorul a zis ca daca E2 e mic, clar sunt chisturi si nu are rost sa continui tratamentul.
Chiar daca ar fi 4 foliculi si 4 ovocite mie mi se pare cam putin pentru a continua tratamentul. E foarte ciudat ca fix pe aceeasi schema de tratament am produs 12 foliculi prima data si acum numai 4. Maine trebuie sa decid daca merg sau nu mai departe. Vreau sa imi analizez sansele la modul realist si sunt gata sa renunt daca e cazul. M-ar ajuta daca ar avea cineva o experienta asemanatoare sa o impartaseasca.
adria42 stiu ca tu ai transferat un singur embrion. Cati foliculi s-au vazut la eco si cate ovocite ai avut la punctie?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Samira
LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de liniste sufleteasca si Bunul Dumnezeu sa te ajute ca la anul, cand vei implini 35 ani, sa fiti mai multi in familie.
Multi pupici si un mare buchet de flori pentru tine.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mirela, un loc este rezervat pentru tine

Toate avem un loc de mamica rezervat, trebuie doar sa gasim acel loc .
Mie mi-au trebuit 7 ani sa-l gasesc .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput