Fiv in Ungaria 86

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

hai, bine! sunt de acord cu bauta de la budapesta!

fetele am facut analizele ieri pana la urma! pai m-am gandit ca daca mi-a venit cm vineri pe la 2, si am recoltat ieri pe la 1 pot considera ziua 2, nu? mai ales ca mi-a curs destul de mult vineri...

acum sunt la foc automat cu toate celelalte analize ca sa ii trimit rezultatele lui P.K. si sa incep si eu AC de la urmatorul cm... yupiiii...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mami...sa-i spui lui dr.K cand ii trimiti rezultatele cand ti-a venit si cand ai recoltat...exact asa cum ne-ai povestit noua...si-si da el seama ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sami , mami

Mergi la inceput

fetelor eu unde sa fac maine eco pt monitorizare?
al meu nu mai vrea sa dea 150 lei la tutunaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Samira
La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui doranisor

[quote]citat din mesajul lui mirela2

fetele care au fost in ungaria (Szeged) recent, cat mai este rata de schimb valutar euro/ forint???

mirela,
bafta multa ! Si eu am fost la doctorita asta in septembrie. E o tipa faina tare! Sa-ti ajute Dumnezeu!

mirela merge la zadori, nu la dr la care faci tu referire
Scuze, intelesesem altceva! Urarile raman aceleasi.

Mergi la inceput

fetelor mi am gasit si pregnyl, mi am facut stoc de medicamente, bebe sa iasa, clexane am, aspenter am, estrofem am, bebe n am dar acush vine......si dupa o calcul al meu pe 27 ian mi ar face transferul, chiar de ziua mea.
ma gandesc daca nu ar trebui cumva sa-mi recolteze si ovocitul produs natural, as avea mai multe sanse, cine a facut FET a avut posibilitatea sa opteze si pentru varianta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

mire ar fi super tare sa faci ET de ziua ta! ce cadou minunat!!!!

sami asa m-am gandit si eu! sa-i spun lui p.k. "istoria recoltarii" pentru hormonale! din calculele mele de acum, daca toate analizele sunt ok si p.k. imi da verde, si eu trebuie sa fiu in budapesta in jur de 8 martie! deci suntem exact in aceasi perioada sami!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

samira33 LA MULTI ANI!!
mirela2
KiraClara sa aveti parte de reusita la Budapesta
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Samira LA MULTI ANI cu santate si liniste, bine zici! Si bb in burtica peste putin timp!
KiraClara, sper ca totul merge f bine! Tin pumnii!
Mirela, mai ai putin. Nu stiu ce sa zic de varianta recoltarii ovocitului... poti intreba.

Mergi la inceput