Fiv in Ungaria 86
Raspunsuri - Pagina 13
doranisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 fetele care au fost in ungaria (Szeged) recent, cat mai este rata de schimb valutar euro/ forint??? |
bafta multa ! Si eu am fost la doctorita asta in septembrie. E o tipa faina tare! Sa-ti ajute Dumnezeu!
tannoo25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doranisor
bafta multa ! Si eu am fost la doctorita asta in septembrie. E o tipa faina tare! Sa-ti ajute Dumnezeu! |
mirela merge la zadori, nu la dr la care faci tu referire
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_anam Mirela eu astazi am fostla Debrecen si aveau un curs de 260ft/ 1€ |
merci mult corina
cezara66 spune:
Samira,daca nu m-au afectat prea rau anesteziile,pe la capitolul 70siceva spuneai ca in 17 ianuarie e ziua ta!Eu iti doresc ca la varsta pe care o implinesti sa devi mama!
samira33 spune:
buna dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cezara si mirela...multumesc mult pentru urari
asa este...azi implinesc 34 de ani...si tot asa este...anul asta o sa fac si copii-cei mai sanatosi,frumosi si doriti copii de pe pamant-asa cum sunt toti copiii pentru parintii lor!!!
e cea mai mare dorinta a mea...si pe langa asta imi mai doresc sanatate si liniste...ca restu' sunt mai putin importante.
va doresc o Duminica frumoasa tuturor
mami_vreau spune:
Muuuulti ani traiascaaaaa,
Muuuulti ani traiascaaaaa,
Laaaa muuuuulti aaaaani!
La multi ani, Samira!
Laura
mami_vreau spune:
ooooo.... uite si sarbatorita!!! a venit sa dea de baut!
goldi felicitari pentru bebele din burtica! Sarcina usoara! Ai grija de puiul de kovacs!
mire bafta luna asta! Sa-ti aduci puiucii acasica si sa te ajute d-zeu sa fie lipiciosi!
Laura