Fiv in Ungaria 86
Raspunsuri - Pagina 12
adria42 spune:
Cezara, poate polipul uterin a aparut dupa stimularile hormonale pt. FIV. O prietena a patit asa dupa ce a incercat fiv la Bucuresti (bineinteles nereusit).A extirpat polipul si al doilea fiv a fost reusit.Pe tine cand te programeaza pt FIV?
cezara66 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 buna seara va pup mai am putin si incep AC...numar zilele pana la menstra...nu mai am rabdare. |
Ce AC ti-a dat si ce stimulare?Mie mi-a spus doar ce sa-mi cumpar,schema mi-o trimite pe mail.Am:MARVELON,SUPREFACT,GONAL,MERIONAL.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui felicia_ Mirela, mi se pare cam mare estradiolul, dar n-as putea zice ce influenta are...Mie nu mi-a zis dr Kovacs sa refac hormonalele, se pare ca la FET au protocul diferit. "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
felicia
valorile sunt de la 46 la 607, cred ca e ok, sa vad ce raspunde #9786;
adipapazi spune:
citat din mesajul lui mirela2 fetelor am primit rezultatele FSH 4,1 Estradiol 195,1 LH 4,5 Progesteron 0,93 TSH 1,51 voi ce ziceti, e ok? maine am si prolactina....i le-am trimis lui nenea Zadori sa vad el ce zice, sper sa fie ok, ca nu mai am rabdare. super bine arata, raporrtul fsh/lh e belea, la E2 dr zic ca vor sa vada sute, nu conteaza in ce se masoara, deci pe cai si la plai! |
mirela2 spune:
adi
abia astept sa plecam, luni ma duc la eco, miercuri imi iau rezultatele de la factorul V leidden si anticoagulantul lupic si apoi o taiam la szeged.
samira33 spune:
buna dimi
cezara...Marvelon am deocamdata.
ca a vrut sa vada mai intai hormonalele si celelalte analize si dupa aceea imi trimite pe mail schema...inca nu mi-a spus cu ce va fi.
mirela...Doamne-ajuta!!!
un we placut tuturor.
dia_na spune:
multumesc mult ala77 si adria42
multa bafta
toate fetele care sunt in proceduri si va urez sa iasa bine si peste 2 luni sa ne povestiti bucuroase ca auziti inimioare de
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 buna dimi cezara...Marvelon am deocamdata. ca a vrut sa vada mai intai hormonalele si celelalte analize si dupa aceea imi trimite pe mail schema...inca nu mi-a spus cu ce va fi. mirela...Doamne-ajuta!!! un we placut tuturor. |
sa fie
pupici
mirela2 spune:
fetele care au fost in ungaria (Szeged) recent, cat mai este rata de schimb valutar euro/ forint???