Fiv in Ungaria 86

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mami in bucuresti se recolteaza si duminica la Victor Babes.
pupici

Mergi la inceput

fetelor am primit rezultatele
FSH 4,1
Estradiol 195,1
LH 4,5
Progesteron 0,93
TSH 1,51
voi ce ziceti, e ok?
maine am si prolactina....i le-am trimis lui nenea Zadori sa vad el ce zice, sper sa fie ok, ca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

arata bine
ti-a cerut si progesteron?

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor am primit rezultatele
FSH 4,1
Estradiol 195,1
LH 4,5
Progesteron 0,93
TSH 1,51
voi ce ziceti, e ok?
maine am si prolactina....i le-am trimis lui nenea Zadori sa vad el ce zice, sper sa fie ok, ca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

dia_na

¨You should go for a blood test on day 2 or 3 again: FSH, LH, Prolactin, TSH (send me the values).¨ asta mi a scris, dar la fiv trecut am facut si progesteronul si estradiolul, cred ca a omis sa mi le treaca, dar eu le am facut.

daca e bine, ma bucur.

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mirela, mi se pare cam mare estradiolul, dar n-as putea zice ce influenta are...Mie nu mi-a zis dr Kovacs sa refac hormonalele, se pare ca la FET au protocul diferit.

Mergi la inceput

mirela2 estradiolul e absolut necesar, din cite stiu si in timpul fiv-ului se urmareste valoarea lui pt a vedea stimularea cum merge

pt estradiol uita-te la scala de masura, la mine pe analize scrie ca pina la 600 e normal (nu mai stiu ce unitate de masura este); eu am avut si luni cu 1021

Mergi la inceput

am verificat acum, la estradiol unitatea era pmol/L si maximul pt z 3 era 607 pe buletinul meu de analiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Cezara, nu stiam ca dr K face si histeroscopie! Adica, nu stiam ca se face la clinica. E bine de retinut, o sa trec si pretul pe prima pagina. Ti-a facut cu anestezie generala, nu?

Raspund pt Felicia si pt fetele care au intrebat despre histeroscopie.
In decembrie la prima consultatie,a vazut la eco"ceva"in uter.Mi-a cerut permisiunea sa-mi faca histerosonograma(a introdus prin col un cateter si o substanta )care a pus in evidenta un polip uterin-pe care l-a masurat,l-a pozat si mi-a sugerat sa-l scot,ca nu face FIV cu polipul acolo,ca are rol de sterilet natural-(culmea ca in luna sept.noiembrie 2009 la Debrecen am incercat 2 Fiv...si nu au vazut polipul).A urmat a doua intalnire,cea de acum,cand cu anestezie generala,exact ca la punctie,dr K mi-a facut histeroscopia;din raportul operativ din care mi-a dat si mie un exemplar am inteles ca a introdus un tub optic,apoi a scos polipul cu forcepsul .Cu tubul optic a mai vazut un puisor de fibrom in fundul uterului,care nu s-a vazut la eco .Deci a facut curat la locul faptei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Multumesc mult pentru incurajari, Clara.Doamne ajuta sa avem toate bebei anul acesta!
Dia_na eu am facut monitorizarile ecografice la 2 zile la dr.K.
A fost nevoie sa stau in Budapesta numai 10 zile, probabil pt. ca nu am avut mai multi foliculi si pt. ca nu mi-a facut ET in stadiul de blastocit. Mi-a spus ca ET cu blastociti se face numai cand ai mai multi embrioni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

cezara66, dr k ti-a facut-o?
care era suspiciunea? care e diferenta intre laparoscopie si histeroscopie?
bafta, refacere usoara!

Chiar dr K mi-a facut-o.
Dupa mine diferenta dintre laparoscopie si histeroscopie este data de locul prin care se face interventia:Histeroscopia= pt .uter e suficienta patrunderea prin colul uterin pt diagnostic si daca problemele nu sunt mari se intervine cu "ustensile"tot pe acolo.Laparoscopia este mai complexa,se face o incizie pe burtica,se plimba tubul optic prin toata...incinta,apoi daca e nevoie,cu alta incizie se introduc uneletele de curatat aderentele de pe trompe si de unde or mai fi.

Mergi la inceput