Fiv in Ungaria 86

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Buna fetelor!
Sunt noua pe forum dar va urmaresc de aproape un an. Am facut fertilizare in ianuarie la Budapesta cu dr.K si acum asteptam rezultatul. Pe 8 ian. am facut embriotransferul si din pacate nu am avut decat un singur embrion (s-a dezvoltat numai un folicul dupa tratamentul de stimulare). Ce credeti din experienta voastra, sansele sunt destul de mici?! Sunt asa de ingrijorata si un pic cam pesimista si am simtit nevoia sa fiu alaturi de voi. Toate sunteti atat de sufletiste si ai ce invata daca urmaresti informatiile care le puneti pe site. Vreau sa va intreb pe cele care ati mai facut fiv ce simptome ati avut dupa ET? Eu nu simt decat vagi dureri abdominale, mai ales cand stau in picioare, ca si cum ar trebui sa-mi vina cm. Nu este ok, nu?
Va doresc din suflet succes la cele care urmeaza sa incepeti sau sunteti in tratament.

Buna si bine ai venit pe forum!
Nu trebuie sa fi ingrijorata si nici pesimista. Gandeste-te ca tu si doctorii ati facut ce a depins de voi si de acum incolo e numai in mainile lui Doamne Doamne. Oricum sa te ingrijorezi nu ajuta la nimic, ba chiar iti faci rau.
Despre durerile ca la CM pot sa iti spun ce mi-a zis mie dr K: cel mai probabil, durerea iradiaza de la ovarele stimulate si chinuite de tratament.
Pe mine m-au apucat durerile ca la CM a doua zi dupa transfer si i-am scris imediat doctorului. I-am zis ca eu cred ca durerile isi au originea in zona uterului pt ca ma durea fix pe mijlocul spatelui (daca era de la ovare ar fi trebuit, cred eu, sa ma doara mai prin stanga, mai prin dreapta). Dar el mi-a raspuns ca nu are cum sa fie din cauza unor contractii ale uterului (asa cum am presupus eu) pt ca utrogestanul pe care il luam relaxeaza uterul si ca ar trebui sa ma odihnesc cat pot de mult. Prea mult nu m-am putut odihni pt ca a trebuit sa ma duc la munca... deja lipsisem 18 zile.
Asa ca, tu stai linistita, stai cat mai mult in pat si te asteptam cu test pozitiv!

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Buna fetele! Eu am tras chiulul de pe forum saptamana asta ca am avut f mult de lucru la job! Din pacate nu am timp sa citesc acum ce s-a mai intamplat dar recuperez in weekend! Acu' vin la voi cu o problema... Trebuie sa fac analizele hormonale luna aceasta si uite ca acum s-a trezit al meu cm sa vina... adica vineri dupa-amiaza... eu cand sa fac analizele??? cand consider ziua 2? parca maine e prea devreme sa le fac si luni e prea tarziu! duminica unde as putea sa fac hormonalele???

Laura

Laura, ce aiurea a picat !
Nu stiu vreo clinica care sa recolteze duminica... poate stiu alte fete. Eu, in locul tau, cred ca as face analizele mai degraba sambata decat luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

mami_vreau, eu tot asa am patit de citeva ori, daca vineri e dupa ora 14 vineri nu se considera, si ai simbata z1 si duminica z2, deci luni e numai bine z3

analizele hormonale din cite stiu eu sunt de Z3 plus sau minus 1 (dar trebuie mentionat a cita zi a fost sa stie la interpretare)

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Buna fetele! Eu am tras chiulul de pe forum saptamana asta ca am avut f mult de lucru la job! Din pacate nu am timp sa citesc acum ce s-a mai intamplat dar recuperez in weekend! Acu' vin la voi cu o problema... Trebuie sa fac analizele hormonale luna aceasta si uite ca acum s-a trezit al meu cm sa vina... adica vineri dupa-amiaza... eu cand sa fac analizele??? cand consider ziua 2? parca maine e prea devreme sa le fac si luni e prea tarziu! duminica unde as putea sa fac hormonalele???

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

multumesc mult, fetele, pt lamurile cu blasto etc

cine a facut fiv la kovacs imi puteti spune va rog la cite zile de stimulare se fac ecografiile dinaintea punctiei? stiu ca ziua a 6a e prima eco, dar nu stiu cind sunt celelalte la 2-3 zile sau cum. merci mult.

multa bafta tuturor, sa fie intr-un ceas bun si sa ni se implineasca visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mami vreau - Clinica Polisano Plaza

Adresa: Bulevardul Timisoara, nr. 26Z, corp C, sector 6, Bucuresti(localizare pe harta)

Telefon Programari: 021/315.32.05-07

Program: Luni - Vineri: 8.00 - 21.00 | Sambata: 09.00 - 17.00 | Duminica: 09.00 - 15.00

Suna pt. confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

offff... chiar ca super nashpa a picat!!!! ai mare dreptate clara!!!!

dia_na mie mi se pare cam tarziu luni! mai ales ca eu am ciclul mai scurt... cm-ul meu e de 25 zile... cred ca ii scriu mail lui p.k... poate imi raspunde destul de repede!

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

mami vreau - Clinica Polisano Plaza

Adresa: Bulevardul Timisoara, nr. 26Z, corp C, sector 6, Bucuresti(localizare pe harta)

Telefon Programari: 021/315.32.05-07

Program: Luni - Vineri: 8.00 - 21.00 | Sambata: 09.00 - 17.00 | Duminica: 09.00 - 15.00

Suna pt. confirmare.

Catalina

Laura

Mergi la inceput

ups... cred ca am sters din greseala ce scrisesem eu!

catalina am sunat si e ok! pot face si duminica!!! multumesc din tot sufletul meu pentru informatie!!! m-ai salvat!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mami vreau - bravo, ma bucur . Sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

dia na urmatoarele ecografii se fac cam la 2 zile.

Mergi la inceput