Fiv in Ungaria 86

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_na

kiraclara, cum ai stat 16 zile prima data?
pe site-uri citeam ca dureaza 10-12 zile

poti daca ai un pic de timp sa imi scrii cind trebuia sa mergi la controale, eco sau ce erau pe zile de au iesit 16?

restul de fete care ati stat la Budapesta pt fiv cum a fost?

merci mult

te pup si iti tin pumnii

Asa am crezut si eu: ca voi sta la Budapesta 10-12 zile. asa imi spusese si doctorul, deci mi-am aranjat toate treburile si am planificat totul in consecinta. dar cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ ... cum zice vorba ... iata ca am stat acolo 16 zile + inca 2 pe drum deci total plecata de acasa 18 zile, de ma suna mama si ma intreba daca nu cumva ne-am hotarat sa ramanem pe acolo.
Deci a fost asa: pe 30 sept am plecat din Bucuresti, pe 1 oct am fost la prima eco la Budapesta. eram in ziua 7 de stimulare. apoi am mai avut eco pe 4, 6 si 8 oct. punctia a fost pe 10 oct si transferul pe 15 oct. pe 16 oct am plecat spre casa si pe 17 oct am ajuns in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

multumesc mult de lamuriri

ce inseamna blasto si cind se recomanda? vad ca e la mai multe zile de la punctie decit de obicei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna seara

m-am uitat la Sinteza Zilei...foarte amuzanta emisiune in seara asta.
spirituali si frumusei baietii.

va pup
mai am putin si incep AC...numar zilele pana la menstra...nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

dia-na blasto sunt blastociti, embrionii de z5, nu se recomanda, de regula, dar........fiecare opteaza pt ei sau depinde de medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

Eu voi fii la Budapesta pe data de 25 februarie. M-am conversat cu dr si cred ca la inceputul lunii martie voi fii purtatoarea a 2 embrionasi. Eu asa imi doresc, dar sa vedem cu reactionam la stimulare..etc.
Este primul meu FIV.
Deocamdata iau AC si vitamine. Am renuntat la cafea cu cofeina si la zahar.
va pup

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

dia na - blastocistii se recomanda de obicei daca ai mai multe incercari nereusite, peste 30 ani (sau 35), pierderi de sarcini recurente sau pur si simplu ai f multi embrioni si asa iti doresti tu. Sansele de reusita sunt mult mai mari - spun medicii ajung la 60% - ceea ce iti pot spune ca eu toate fivurile le-am facut cu blasto si toate au fost proceduri reusite. Ce s-a intamplat dupa este alta poveste fara legatura cu blasto.
Ca sa iti faci o imagine am avut 20 ovocite(12 embrioni) - 3 blasto, 12 ovocite(9embrioni parca) - 4blasto , 21 ovocite(12 embrioni) - 6 blasto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

dia na
Eu nu am stat la Budapesta doar 2 nopti. In toata perioada de stimulare, care a durat vreo 10 zile, mergeam tot la 2 3 zile la eco (Budapesta)dupa cum eram programata. Am stat doar dupa punctie 1 noapte si dupa transfer 1 noapte.
Mie mi-a fost ok asa ca nu e departe si 3 ore jumate eram acolo.
Dar sa stii ca se poate si asa daca ti-e mai convenabil nu trebe sa stai acolo.
In ceea ce priveste cazarea eu am fost fff multumita de H belvedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetele
Nu am disparut dar am fost prinsa la munca, iar 3 zile "cretinii" de la Romtelecom au avut o defectiune si nu ne-a functionat netul si telefoanele. Parca eram pustietate.
Mirela2 Doamne-ajuta! saptamana viitoare vei avea bebelusii la purtator.
Goldi felicitari si sarcina usoara pana la capat.
adipapazi laparoscopia este o interventie chirurgicala cu laser, iar histeroscopia este o analiza prin care se vizualizeaza aparatul genital. Eu am facut in vara HSG si histeroscopie, urmate de laparoscopie prin care mi s-a desfundat trompa functionala. Histeroscopia am facut-o cu anestezie locala, iar laparoscopia cu generala.

Bafta multa fetelor care sunt in focuri lunile acestea.

Pupici

Dumnezeu are grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Buna fetelor!
Sunt noua pe forum dar va urmaresc de aproape un an. Am facut fertilizare in ianuarie la Budapesta cu dr.K si acum asteptam rezultatul. Pe 8 ian. am facut embriotransferul si din pacate nu am avut decat un singur embrion (s-a dezvoltat numai un folicul dupa tratamentul de stimulare). Ce credeti din experienta voastra, sansele sunt destul de mici?! Sunt asa de ingrijorata si un pic cam pesimista si am simtit nevoia sa fiu alaturi de voi. Toate sunteti atat de sufletiste si ai ce invata daca urmaresti informatiile care le puneti pe site. Vreau sa va intreb pe cele care ati mai facut fiv ce simptome ati avut dupa ET? Eu nu simt decat vagi dureri abdominale, mai ales cand stau in picioare, ca si cum ar trebui sa-mi vina cm. Nu este ok, nu?
Va doresc din suflet succes la cele care urmeaza sa incepeti sau sunteti in tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna fetele! Eu am tras chiulul de pe forum saptamana asta ca am avut f mult de lucru la job! Din pacate nu am timp sa citesc acum ce s-a mai intamplat dar recuperez in weekend! Acu' vin la voi cu o problema... Trebuie sa fac analizele hormonale luna aceasta si uite ca acum s-a trezit al meu cm sa vina... adica vineri dupa-amiaza... eu cand sa fac analizele??? cand consider ziua 2? parca maine e prea devreme sa le fac si luni e prea tarziu! duminica unde as putea sa fac hormonalele???

Laura

Mergi la inceput