Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza felicitari pt analizele bune!

bluekido eu i.as da apa in situatia descrisa de tine, caldura la greu bebe abia a supt dar ii e sete, eu nu i.am dat ceai lui ivan , si nu am de gand sa dau nici la al doilea

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

rmkristine da sunt sigura, e obligatoriu cam in toata lumea sa se faca , sau cel putin in europa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Daaa Oana! M-au luat emotiile cand am citit ceea ce simte! Clar bebe Ivan se pregateste sa vina pe lume! Doamne ajuta sa fie nasterea usoara si bebe sanatos!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

ioana tu iti faci griji ca ai nascut la 37 , dar 37 e bine
eu imi fac griji sa nu ma apuce aproape 42 ca data trecuta ca innebunesc zau, eu vreau inainte! :))

yaia eu mujdei il fac simplu acum , doar pisez usturoiul si pun apa un pic , inainte sa fiu gravida il faceam cu smantana, maioneza, iaurt etc, acum ma gandesc cat mai simplu mai bine, nu stiam ca si asa poate dauna ficatului

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hai sa va zic ca acum sunt am ceva de lucru si concomitent ascult si muzica, ca asa lucrez eu cel mai bine. Si la un moment dat incepe melodia din Dirty Dancing. La inceput efectiv mi-au dat lacrimile, ca mi-am amintit de Patrick, dar dupa cateva momente cine radea ca nebuna...mama ce era in burtica mea. Dansator de "lambada" il face mama

27+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

GABY, sa inteleg ca nu mai vii la Tg.Mures?Oricum, ma bucur ca esti entuziasmata de Brasov. Oau,februarie? SE apropie, si repede!
Te

Ramona, 31+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ei, bineinteles ca e trecut de 1 noaptea si eu tot nu dorm. Am facut si baie o ora si tot nu mi-e somn...

Bluekidoo -- copilului nu ii este intotdeauna sete in 2 ore in parc. Dar daca ii este, laptele ii este suficient -- el nu stie alt gust, laptele ii tine si de sete si de foame la vasrta asta. Cat despre spalat, nu este necesar sa iti faci atatea griji, din cele mai vechi timpuri mamele si-au alaptat copiii oricunde sieste de departe cea mai igienice forma de ranire a bebelusului. Ce, pe tetina de la ceai nu se pot dezvolta microbi? IAr impartitul cu toti ochii din parc, la inceput alaptatul este asa o experienta minunata ca toti cei din jur nu mai exista cand il ai pe bebe la san...

Azi am reusit sa ma cert cu domnul meu, cu care mereu am avut divergente de opinie la cresterea copiilor. Domne, ce sa mai, eu sunt prea AP pentru gusturile lui si el vrea mai multa structura si disciplina la copii, ceea ce e total impotriva principiilor mele. Azi, de exemplu, i-am tinut acasa. Toti ne-am trezit tarziu(inclusiv el, a intarziat la serviciu) si era o vreme de nici un caine sa nu i dai in strada. Ai mei erau aici, abia au venit ieri (si noi am fost plecati, deci abia la 4 i-au vazut copiii) si maine dimineata pleaca inapoi, ca mama trebue sa isi incheie semestrul. Copiii erau somnorosi, eu nu aveam chef sa ies din casa, ai mei voiau sa se joace cu ei -- asa ca cel mai normal mi s-a parut sa ii tin acasa. Ei, nu i-a convenit si pace. A plecat al serviciu tzafnos si s-a intors la fel si dupa ce s-au culcat copiii am mai tras o cearta -- ca el nu da doi bani pe metodele mele de crescut copiii. Bine nene, atunci ma duc io la munca si creste-i tu, sa vedem, iti convine??? Asta e, eu sunt mama copiilor tai si mama are cuvantul decisiv in cresterea copiilor. Ideal ar fi ca el sa mearga pe mana mea si in loc sa imi puna betze in roate, sa ma ajute, ca sa avem rexultatele cele mai bune pozibile cu metoda mea. Ca daca ar fi sa adopt eu metodele lui, tot eu as fi aia care le-ar implementa si e cam greu sa implementezi ceva in care nu crezi...

In fine... daca ma supar, ma duc singura maine la doctor ca si asa nu am chef de el imbufnat pe acolo, mai ales ca zilele astea ma pufneste plansul din orice...

Hai ca acum chiar ma duc la culcare.

Noapte buna!

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

In afara de carnetul de vaccinari eu imi aduc aminte ca primesti si foaia de externare, pe care scrie greutatea copilului la externare.

Eu am primit-o de ambele dati - Irina a iesit cu 3650g si Nati cu 2850g.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Bluekidoo - vroiam sa-ti raspund, desi spun cam acelasi lucru ca si Delia.

Laptele tine si de sete si de foame, daca ti se pare prea cald poti sa-i dai san fara grija.
Cand era foarte cald, ii dadeam Irinei si la 1h sa manance / bea, de teama deshidratarii, mai ales ca a fost un model de bb care transpira foarte mult in scoica. Aveam intotdeauna vreo 3 body-uri de schimb la mine, pt ca atunci cand o scoteam din scoica, cel de pe ea era deja umed la spate.

Referitor la igiena, este foarte importanta intr-adevar, dar nu e nevoie sa iti faci atatea griji. Gandeste-te ca oricum vei avea probabil si tampoane de sani, care sunt curate (nu cred ca sunt totusi sterile), asa ca un spalat inainte de a pleca de acasa + un tampon curat cred ca sunt suficiente.
Eu n-am avut niciodata probleme, si in masina alaptam oricand imi cerea copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara burticute,

am vazut ca vorbiti de alaptat, eu nu pot sa va spun mare lucru la acest capitol, mie dupa cezariana mi-a venit laptele cam greu, la 4 zile dupa operatie si piticul meu deja se obisnuise cu biberonul, foarte greu am reusit apoi sa-l invat sa suga si asa numai mixt, sugea de la mine dar la un moment dat vroia si biberonul si asa a fost pana la 3 luni si apoi am trecut pe lapte praf integral.

acum mi-as dori sa fie altfel, sa incerc sa o pun din prima zi la san chir daca nu am lapte dar sa se obisnuiasca cu ideea de san si poate asa vom stimula si lactatia si poate va fi mai bine de data asta, chiar i-mi doresc enorm sa suga macar ea.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 34+IOANA

Mergi la inceput