Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
stefimic spune:
referitor la fisa de externare a lui STEFI, eu am primit in scris lamuriri si de ce s-a nascut prin cezariana, ce s-a intamplat in timpul operatiei, si apoi greutate, perimetru cranian, lungime, scor apgar, evolutia lui in spital, si apoi la externare greutate si sfaturi pentru acasa.
am mai primit carnetul de vaccinari.
CARMEN ce poze dragute, dar as vrea sa-mi spui unde anume vii tu in ROMANIA, pentru ca tu ai poze din CRAIOVA, atmosfera a fost tare frumoasa aici de sarbatori si ma bucur ca ti-a placut.
abia astept sa pui poze cu MIHAI cum isi dragaleste surioara.
ma bucur ca ANDRA este bine si acum ma intreb daca stie cineva ceva de DIANA, abia astept sa vina timpul bebelusilor de iesit afara, dar nu mai inainte.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
34+
IOANA
dayanara spune:
ah stefi 34 de saptamani!!! mai e putin
o sa raman eu cu denisa si cu vio sa va facem galerie :)))
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Babyangel -- Nu stiu de ce nu doresti sa alaptezi la cerere si vrei sa bagi ceai drept completare, dar sper sa ter azgandesti. Doar pentru ca am facut ceva gresit in trecut si nu s-a intamplat nimic rau, asta nu inseamna ca nu e nerecomandat sau mai putin decat ideal. IAr daca un copil care la primul scancet primeste sanul se linisteste, inseamnca ca aia era cauza.
Freedeliavis a vis de cele scrise de tine mai sus, nu sunt de parere ca am gresit cu ceva pentru ca nu am alaptat mai des de 2 ore. Si in in prezent daca citesti pe net, exista anumite rationamente care recomanda acest lucru. Desigur ca poti citi si despre alaptatul "oricat si oricand". Insa fiecare dintre noi adopta ce considera ca i se potriveste mai bine..Asta nu inseamna ca e gresita alta varianta.
La mine alaptatul a fost o experienta dureroasa, si in consecinta am ales sa ma gandesc atat la bebe cat si la mine!
Am spus ca prefer apa plata in fata ceaiului, si in situatia prezentata de Bluekidoo cu iesitul in parc, as avea cu mine o sticluta de apa sau ceai de fenicul, iar in cazul in care lui bebe i s-ar face foame, m-as retrage , precum Andira in masina![]()
Astermersi 
Ioanact La multi ani printesei. Astept poze cu tortuletul
Ioana28 sa stii ca in afara sarcinii sunt o persoana care e mereu atenta la ceea ce mananca(ca nu-mi permit sa apar cu sunculite si colacei in fata copiilor
) Acum pe sarcina mi-am satisfacut toate poftele ...desi recunosc ca au fost multe momente in care m-am simtit vinovata pentru abuzurile culinare
Dar uite ca mai am 8 saptamani de rasfat dupa care intru la "program de revenire", si de asta nu prea ma stresez
Honeybaby chiar citeam zilele astea de lesinurile din trimestrul 3 al sarcinii, datorat scaderii tensiunii si coborarii nivelului de sange in partea de jos a corpului ..Cica e normal sa apara ameteli si stari de lesin
...Asta in caz ca nu e de la anemie!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
andira spune:
Dayanara - nttt, cred ca tu nasti inantea noastra
Eu cu Miria, Vio si Lindal o sa va facem galerie.
Nici n-am intrat inca in trim III - cat mai avem....![]()
27+
honeybaby spune:
asteropipan- nu iau inca fier, dar vreau sa stiu ce luati voi pt ca dr mea nu parea prea incantata de fier. Mi=a spus ca pot sa iau dar ca prea se asimileaza si nu vede rostul
Eu am fierul mic de la pierdere de sarcina din martie, apoi in sarcina a scazut si mai mult. Hemoglobina era ok in primul trim, acum nu mai stiu.
Sapt asta sau cealalta trebuie sa repet analizele.
Oricum si daca as luat fier pana ma duc la dr nu cred ca face mare difenta cateva zile.
Azi am fost toata ziua varza, simteam cum nu ma tin picioarele.
Aaaa si magazinele cu materiale de costructii nu au toalete. O fericire
. Mai aveam un pic si pocneam.
Maine o iau de la capat. Cred ca o sa incerc un pampers
.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa cred ca ar fi un punct in plus sa iti recomande fier
mi.aduc aminte de.o fata care tot asa dupa o pierdere i s.a recomandat fier si acid folic multe luni, mai ales ca si ea incearca sa ramana din nou
in afara de hemoglobina se mai fac vreo 3 analize referitoare la fier, care arata mai exact daca e o lipsa sau nu
am pe foaia de analize scris hemoglobina, fier, transferina si feritina, toate 4 cu valorile lor, ma rog traduse cate de cat :)
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
kossir spune:
Buna seara,
E foarte tarziu, dar mi-am amintit ca nu i-am spus nimic Ioanei de ziua ei
.
LA MULTI ANI!! Ioana, sa cresti mare, sanatoasa frumoasa si sa ai mult noroc in viata

Scuze Alina, chiar n-as fi vrut sa uit tocmai de Ioana cea frumoasa si zambareata 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
andira spune:
Nu pot sa dorm!!!
Zilele trecute cand spuneati ca aveti probleme cu somnul ma gandeam "ce-i aia?". Si de 2 zile adorm tarziu, si tare greu...
Cred ca am ramas singura pe aici la ora asta...
Ioanact spune:
Buna seara!
Multumesc mult fetelor pt urari adresate Ioanei!

(nu m nominalizez sa nu uit pe cineva)
Am rezolvat intr-un fel si cu CM pt acele 6 zile (25 Ian- 1 Febr).
Ma voi reinscrie la Dr din Ct (pe care l-am avut cand am avut-o pe Ioana in burtica), am schimbat-o dupa ce am nascut, ca ne-am intors la Vulturu (unde stam).
Am sunat-o in seara asta, maine imi va duce soacra copie pe de buletin (atat imi tb, fiind
, daca nu eram imi tb si adev de la servici), cu conditia ca 6 luni de zile nu ma pot intoarce la dr de fam din Vulturu.
Intrebare: dar nici reteta nu-mi poate elibera cea de la Vulturu? Sau tb sa ma duc la dr din Ct, pana in acele 6 luni? Aveti ideie?
Pupici!
..si somn usor, fara treziri.
Noapte buna!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
26+
- Justina