Mama de printz la 57 de ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela

Casatoria lui Carol cu Zizi Lambrino a fost anulata,cu alte cuvinte,si descendentii lor nu apartin Casei Regale.Zizi a cazut de acord cu familia regala de atunci,contra unei sume de bani deloc neglijabila,sa nu aiba pretentii la accesul in familia regala si copilul sa se numeasca Lambrino.Poate pare desuet acum,cind mai toti tinerii caselor regale actuale aleg casatorii morganatice si sint acceptate.Atunci,pe timpuri,era inadmisibil.Mi-e mi se pare ca suna ca o palma la adresa Casei noastre regale ,atribuirea numelor de Carol Ferdinand.Acesti oameni sint disperati sa fie recunoscuti de Casa regala si fac orice pentru asta.Stau si ma intreb ce spune Regele Mihai apropos de asta.Banuiesc ca Paul Lambrino(care are o figura de impostor,ceva de groaza,dar asta e parerea mea personala)mizeaza teribil pe faptul ca Mihai nu are urmasi pe linie masculina.Ca si cum asta ar avea vreo importanta acum.....
Ferdinand si Maria au fost cei mai iubiti si respectati regi ai Romaniei,este incredibil cum se impopotoneaza astia doi(Paul si Lia) cu titluri si cu pretentii aristocrate.
No...asta e parerea mea de regalista infocata.

Personal la varsta lor n-as mai opta pentru a face un copil pe cale natural (sau apropae naturala) dar le doresc sa le traiasca si sa fie sanatos.

Cat despre titulatura "print", la sensul figurat da, orice copil e un mic print, dar la sensul propriu... mai va . Daca toti descendentii copiilor ilegitimi ai caselor regale s-ar apuca sa-si reclame "titlurile", ar ploua cu regi si regine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

ne bucuram de bucuria parintilor!

dar oare natura a fost chiar atat de darnica cu ei?eu sunt convinsa ca e vorba de fertilizare in vitro,cu ovul de la cineva mult mai tanara iar spermatozoizii e posibil sa fi fost ai lui.ca doar linia lui genetica e mai importanta ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Pana la urma, indiferent cu cine e facut, Paul tot fiul regelui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo cred ca pe voi va enerveaza tare rau ca ei la 60 ani mai pot sa faca (adica sa aiba activitate sexuala ) ceea ce voi nu mai faceti de la 35 anisori. ...este?

ca altfel nu inteleg ce va doare pe voi ca au ei copii si la ce virsta ii fac.

eram sigura ca apari

ce are activitatea secsuala cu fertilitatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luccio_d spune:

Nu este primul ei copil, mai are o fata din prima casatorie.

http://www.nndb.com/people/178/000085920/ acesta este primul ei sot cu care a avut o fata Melia Belli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui luccio_d

Nu este primul ei copil, mai are o fata din prima casatorie.

http://www.nndb.com/people/178/000085920/ acesta este primul ei sot cu care a avut o fata Melia Belli.

Pe asta il facura repede (in caz ca e chiar al lor) ca sa aiba cine sa se lupte pentru os cind nu vor mai putea ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Mie mi se pare ciudat cum si-a schimbat numele de familie in "Al Romaniei" de parca Romania era vreo vadana ceva... "A Vadanei". Adica eu pot face cerere undeva in Romania sa imi schimb numele de familie in "Al Romaniei"?... Cu ce drept? Si cine a aprobat asa ceva?
Este clar ca umbla dupa nume, averi si alte credite... Sigur-sigur s-a ales si sexul copilului de vreun doctor dibaci, ca se cere mostenitor baiat, un fel de asigurare de pensie, ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Eu nu cred o iota din chestia asta "naturala".
PArerea mea este ca a folosit o mama surogat.Ati vazut-o voi pe ea gravida?Ait vcazut-o cu burtica?MIe mi se pare cusuta cu ata alba toata povestea.paul lambrino a vrut neaparat sa aiba urmas regal si baita sa-i dea peste nas Regelui Mihai

Eu sunt convinsa ca nici Nadia nu a fost gravida.La fel ca Lia ati vazut vreo poza cu ea gravida?Ati vazut-o cu burtica?Este o moda ca vedtele sa se pozeze mandre cu burtica lor asa ca sa nu-mi spuna ca i-a fost jena sa se pozeze.
La 4 luni a fugit repede in State ca trebuia sa se vada burta deja,si culmea la 7 luni a nascut.
Si la putin timp dupa nastere a si venit in tara lasand copilul singur in America.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sincer? dincolo de felicitari, eu nu cred, ca o femeie indiferent de soi si de functie, ar trebui sa faca copii la 60 de ani. Nu pot sa nu ma intreb, cine va creste copilul? Parintii cu 60 de ani mai in varsta? Sau dadacele si bonele, in cazul in care parintii nu mai rezista?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Mie mi se pare ciudat cum si-a schimbat numele de familie in "Al Romaniei" de parca Romania era vreo vadana ceva... "A Vadanei". Adica eu pot face cerere undeva in Romania sa imi schimb numele de familie in "Al Romaniei"?... Cu ce drept? Si cine a aprobat asa ceva?
Este clar ca umbla dupa nume, averi si alte credite... Sigur-sigur s-a ales si sexul copilului de vreun doctor dibaci, ca se cere mostenitor baiat, un fel de asigurare de pensie, ceva

Eu nu cred ca Paul de Romania are acest nume in cartea de identitate etc, ci este "adoptat" precum un nickname . Pentru ca nefiind recunoscut, nu poate purta numele casei regale. Ma rog, e mai complicat.

Si hai sa nu fim chiar rai.
Pe mine m-a induiosat dintotdeauna povestea de dragoste dintre Zizi Lambrino si Carol al II-lea, cum el a iubit-o asa mult si a facut tot posibilul sa faca "ce trebuie" pt ea, iar ea era atat de tanara...

Totusi, printul Paul si printesa Lia imi par niste oameni foarte educati si finuti...

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput