Mama de printz la 57 de ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Problema "printesei" (dupa parerea mea o tanti ridicola si pretioasa) este ca oriunde dai cautare pe net iti arata ca e nascuta in februarie 1949. Dupa care calcule are 56/57 de ani asa cum apare prin articole??? :) O intinerira ca sa nu o bage in aceeasi oala cu madam Iliescu si cu experientele doctorilor de la vremea respectiva?

http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-6803326-56-ani-printesa-lia-nascut-baiat-maternitatea-regina-maria-din-bucuresti.htm

Edit (paralel cu subiectul, dar amuzant): http://www.cancan.ro/actualitate/reportaj/printesa-lia-voi-naste-in-romania-50051.html

E amuzant cum arata buletinul "printului", nu a mai suportat sa-l cheme banal, Lambrino si si-a zis "al Romaniei". Si pe copil o sa-l cheme Carol ferdinand al Romaniei, totul e sa nu fie trecut in vreun catalog din Romania, desi cred ca o sa faca scoala la palat!
Si daca era fata, o chema Maria al Romaniei? :) sau se facea acordul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Dar am auzit ca a ramas gravida natural, fara FIV sau altceva...deci e doar meritul lor,ca sa zic asa...sunt curioasa cum o sa il cheme...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Casatoria lui Carol cu Zizi Lambrino a fost anulata,cu alte cuvinte,si descendentii lor nu apartin Casei Regale.Zizi a cazut de acord cu familia regala de atunci,contra unei sume de bani deloc neglijabila,sa nu aiba pretentii la accesul in familia regala si copilul sa se numeasca Lambrino.Poate pare desuet acum,cind mai toti tinerii caselor regale actuale aleg casatorii morganatice si sint acceptate.Atunci,pe timpuri,era inadmisibil.Mi-e mi se pare ca suna ca o palma la adresa Casei noastre regale ,atribuirea numelor de Carol Ferdinand.Acesti oameni sint disperati sa fie recunoscuti de Casa regala si fac orice pentru asta.Stau si ma intreb ce spune Regele Mihai apropos de asta.Banuiesc ca Paul Lambrino(care are o figura de impostor,ceva de groaza,dar asta e parerea mea personala)mizeaza teribil pe faptul ca Mihai nu are urmasi pe linie masculina.Ca si cum asta ar avea vreo importanta acum.....
Ferdinand si Maria au fost cei mai iubiti si respectati regi ai Romaniei,este incredibil cum se impopotoneaza astia doi(Paul si Lia) cu titluri si cu pretentii aristocrate.
No...asta e parerea mea de regalista infocata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Dar am auzit ca a ramas gravida natural, fara FIV sau altceva...deci e doar meritul lor,ca sa zic asa...sunt curioasa cum o sa il cheme...

"Trust no one!"

Rory,natural la 56-57-58 ani?(nu stiu cind e nascuta insa la stirile ProTV ziceau ca are 58).Eu am citit ca a fost o sarcina neasteptata nu naturala .Totusi virsta de 55 de ani e considerata o virsta pt o menopauza tirzie si banuiesc ca in cazul ei nu a fost un accident,daca nu ar fi avut probleme cu fertilitatea cred ca ar fi avut mai multi copii deja.

Natasa,tu zici ca are 61,e tot pe-acolo .Mie mi se pare ca arata mai in virsta ca printul Paul si daca stau bine sa ma gindesc si doamna Iliescu arata mult mai in virsta,ii dau usor 80 .

De ce nu am vazut-o pe nicaieri cu burtica?
Sigur,nu am nimic cu cei care devin mai tirziu parinti,tot respectul pt ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Problema "printesei" (dupa parerea mea o tanti ridicola si pretioasa) este ca oriunde dai cautare pe net iti arata ca e nascuta in februarie 1949. Dupa care calcule are 56/57 de ani asa cum apare prin articole??? :) O intinerira ca sa nu o bage in aceeasi oala cu madam Iliescu si cu experientele doctorilor de la vremea respectiva?

http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-6803326-56-ani-printesa-lia-nascut-baiat-maternitatea-regina-maria-din-bucuresti.htm

Edit (paralel cu subiectul, dar amuzant): http://www.cancan.ro/actualitate/reportaj/printesa-lia-voi-naste-in-romania-50051.html

E amuzant cum arata buletinul "printului", nu a mai suportat sa-l cheme banal, Lambrino si si-a zis "al Romaniei". Si pe copil o sa-l cheme Carol ferdinand al Romaniei, totul e sa nu fie trecut in vreun catalog din Romania, desi cred ca o sa faca scoala la palat!

On 15 September 1996 in Bucharest, Paul Hohenzollern (born 13 August 1948 in Paris) married Lia Georgia Triff (born in Naval Station Great Lakes, North Chicago, Lake County, Illinois, 23 February 1949), the ex-wife of Melvin Belli, who claims the title of "Princess" with the style Royal Highness, without issue. He has worked as an art dealer and property developer[1] and in 1991 founded The Prince Paul Foundation For Romania.
Sursa wikypedia dar e plin netul daca dai cautare dupa numele ei de dinainte de casatorie.

Probabil este o omisiune pentru a da bine la public.

Dar 57 sau 60-61 chiar nu mai conteaza, sa fie sanatosi si ei si bebelusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Mie mi se pare ofensator acest "al Romaniei". Singurul principe care poarta aceasta denumire "al Romaniei" este principele Radu. Iar aceasta titulatura nu poate fi acordata decat de seful Casei Regale a Romaniei care este Mihai I.
Acest Paul Lambrino nu are nici macar dreptul sa fie denumit ca Alteta Regala, dar, ma rog, astea sunt doar amanunte. Dumnealui doreste foarte tare sa fie recunoscut ca si descendent al Lui Carol al IIlea fiindca sunt o gramada de proprietati ale acestuia nerevendicate, de ex castelul de la Lapusna pentru care Paul Lambrino a cerut retrocedarea.
Mihai a cerut retrocedarea doar a proprietatilor care au apartinut bunicului sau, regele Ferdinand, castelul de la Lapusna neapartinand acestei categorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si mie mi se pare jenant.. Carol Ferdinand al Romaniei!

In primul rand Carol Ferdinand.. penibil.
Si care "al Romaniei"? Nu este decat un Lambrino. Punct.

.. chiar ca disperati sa para macar ca facand parte din Familia Regala..

Da Natasa, pe pariu ca daca era fetita o chema "Maria a Romaniei". Da io zic ca l-au comandat direct baiat . Sa fie mai smecheri decat MS Regele Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

Pai MS Regele e deja mai smecher, ca are un nepot care face acu' pe 1 aprilie 25 ani: Nicolae de Roumanie Medforth Mills (care va deveni ASR Principele Nicolae al Romaniei la 1 aprilie 2010, potrivit documentului Sefului Casei Regale a Romaniei, asa cum a fost dat la 5 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

haideti sa fim putin seriosi! nu zice nimeni ca nu le doreste sanatate copilului si parintilor, dar chiar vi se pare normal sa ai un copil la 60 de ani? nu vi se pare ca ar fi nici un impediemnt? de ordin fizic si psihic, emotional? cine crede ca nu, fara rezerve, sa ridice 2 degetele sus :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca pe voi va enerveaza tare rau ca ei la 60 ani mai pot sa faca (adica sa aiba activitate sexuala ) ceea ce voi nu mai faceti de la 35 anisori. ...este?

ca altfel nu inteleg ce va doare pe voi ca au ei copii si la ce virsta ii fac.

Mergi la inceput