Dieta Rina (4)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
stetoscop spune:
stiti ce n am observat in reteta? absenta lapticului. eu care beau zilnic lapte, cum ma voi descurca?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lisa79 spune:
nu faceti ca mine
am macat ficatul fetei...e garv tare??? e adevarat ca cu o salata mare,dar saraca...ce sa ii dau acum la pranz...ptiu ca nu m-am putut abtine
Ana in concurs!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Inaf78/Inaf78.jpg)
Inaf78 spune:
buna seara fetelor!
nu m am pierdut pe drum, numai ca nu am mai apucat sa va scriu. intram, citeam ce ati mai postat si apoi la treaba!
deci TIN ritmul!!!
cat despre meniu, al meu este destul de searbad, nu am talent, nici imaginatie in bucatarie, dar nici timp. asa ca eu sunt cu gratar de pui sau oua fierte in ziua de proteine. azi a fost ziua de pilaf. maine ziua de spaghete. in ziua de vitamine am rezistat bine (nu am trisat inca...)
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Inaf78/Inaf78.jpg)
Inaf78 spune:
vreau sa o intreb pe i_cristiana, daca dupa ce a slabit cele 11 kg si de sarbatori a mancat normal (ca romanul), a pus ceva la loc si daca da cate kg s-au intors?
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
luiza_tania spune:
stetoscop, aia a fost si la mine cel mai greu. dar daca nu ai mult de slabit (cam pana la 6 kg scrie in carte), poti sa tii dieta rina de intretinere. acolo nu mai disociezi alimentele pe zile, ci pe mese. poti sa combini mesele cum vrei, atata vreme cat nu amesteci alimentele intre ele la o masa si faci pauza de dupa necesara:
proteine - pauza de dupa 4 ore
carbohidrati si amidonuri - pauza 3 ore
fructe - pauza doua ore.
chiar daca nu am timp de gatit, nu pot sa nu intru sa vad ce mai faceti voi
spor la slabit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Alecsia spune:
Buna dimineata fetelor,
Pana ieri reusisem sa ajung la -3.600 KG. Ieri am avut pilaf de orez , o bunatate . Astazi... am pus la loc ce slabisem ieri
Poate n-ar trebui sa ma cantaresc zilnic.
Astazi ce aveti in meniu?
terry spune:
neatasi eu dupa zilele de amidonuri si carbohidrati ma resimt. cred ca ziua de fructe e de "curatare"azi, paste ca altceva nu-mi face cu ochiul.
codrina13 spune:
adriana si terry, multumesc de raspunsuri.
intr-adevar, cred ca sportul ar fi raspunsul. o sa ma reapuc de bicicleta ne-eliptica (doar din asta am si la sala e mult prea complicat sa ajung, si la cum ma cunosc daca ma bazez pe mersul la sala o sa ajung o data pe luna, asa, cu bici acasa, e mai sigur). o sa bag cate o ora/zi macar de 5 ori pe saptamana, o sa incerc si niste abdomene(nu stiu de ce, dar nu pot sa fac abdomene, fac 30 max., in serii de cate 10, si dupa aia nu mai pot)
dar, in acelasi timp, ca sa accelerez un pic lucrurile, o sa ma apuc si de dieta asta. probabil o sa o tin in varianta de intretinere, nu stiu. v-am tot citit si mi-ati facut pofta de dieta asta o sa intru sa va mai citesc si ma inspir din retele voastre :)
daca fac numa sport fara dieta parca mi-e teama ca nu dispare burta, dar daca tin si dieta, psihicul meu e mai linistit :) suna ...crazy, dar asta e
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Neata
Eu cred ca am pus ceva pe mine ,ma simt umflata rau si stiu ca e de la ce am mancat ieri (nu am respectat cura deloc ieri)
Azi 2 covrigi la pranz
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
neata dragelor
nu m-am pierdut nici eu, sunt in zona, stau rau si cu cititul si cu scrisul, nu am timp de nimic, am amandoi puiutii bolnavi , mi-au dat-o si mie si ne simtim nasol , aia mica plange intruna din cauza mucilor Cezar tuseste ca un magarus, ma tin de dieta in continuare, ammai calcat si eu gresit dar eu am inceput sa fac la bici cate 45 de min de 2 ori pe zi , mi-am propus de 3 ori dar nu am timp, la mine a inceput sa se duca din burtica , se simte bine la pantaloni
asa ca mergem inainte
pupici la toata gasca
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler