Bobocei de sept-oct 2008 (242)
Raspunsuri - Pagina 19
300 spune:
Babymom am facut mancare chinezeasca dupa reteta ta... cu legume chinezesti si ciuperci si am facut si un sos www.culinar.ro/forum/continut/Reteta-ta-preferata/20816/Sos-thai-dulce-acrisor-sweet-sour-sauce-/" target="_blank">acru-dulce... cred ca e noul meu drog! E super! Mai ai si alte retete?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
laureta spune:
Eu am incercat tricileta de la Decathlon care l a pus Ada, Biancu a stat ce a stat dupa aia tot la fuga a luato. Nu o vad sa stea
.Ma si vad in parc fuga dupa ea cu tricicleta in carca![]()
La multi ani Laura!
Io am venit ca se apropie ora mesei si astept

Lumi Inisu a fost la cresa Titan 4, am fost foarte multumita de cresa educatoare mancare. Sunt pareri pro si contra, eu personal am fost multumita.
ange pupam bubitza
babymom75 spune:
Ramo, foarte faina reteta de sos! Sigur am s-o incerc! L-ai facut picant? Cum ai masurat 1/8l apa 
????? (intrebarea e pe bune)
Retete mai am, dar... nu-mi vin in minte asa... spontan; trebuie sa consult baza de date (retetele, adica), pt. ca mie nu-mi place DELOC sa gatesc, asa ca... pt. a-mi stimula dorinta incerc mereu chestii noi.
Apropo de asta, mi-a placut mult reteta Adei, cea cu trandafirasii de carne imbalsamati. Am s-o incerc si pe asta cat de curand!
Ada, e facuta dupa inspiratia proprie sau te-ai inspirat din alta parte, ca daca tu ai inventat-o... apoi ai talent, soro!
nikolici spune:
LA MULTI ANI LAURA, TOT CE ESTE MAI BUN SA FIE CU TINE, SANATATE MULTA, NOROC SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!!! 

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
denisa.g spune:
La multi ani Laura. Fericire si sanatate tie si familiei tale si tot binele din lume.

Pupam toate mamicile si puiutii lor si va transmitem si voua toate cele bune. 
Noi alergam, vorbim, papam aproape orice, avem si o maseluta...
Tot 10 kg avem de cateva luni - nu se mai pune nimic pe noi de ceva vreme ![]()
Va mai citim cand putem si o sa mai scriem.
300 spune:
Laureta frumos intr-adevar. Fara legatura cu opera, la ei cam asa arata toate pietele frate! Oare cand o sa luceasca fel mercado Progresu?? Recent renovat este el...
Babymom vin 125 ml de apa. Mie cu atata mi-a iesit cam prea gros. Aseara am facut cu o ceasca de 200 ml iar la sfarsit am mai adaugat 1-2 linguri de apa.. Prima data am bagat in blender si o rosie ca ardeiul meu era verde; apoi am descoperit ca am si boia e ardei. Am facut si picant, cu boia iute. E mancabil, nu-ti vine sa plangi de iute ce e! La a doua incercare am pus zahar si otet in parti egale, mi s-a parut prea dulce prima oara. Nu se fierbe juma de ora ci panase leaga, iese ca o peltea mai subtire. Parca iese mai bun cu mai mult usturoi decat spun ei.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
laura, merci de poza cu trici, pare faina, o sa tin cont de ce mi-ai zis.
ange, merci de intrebare, nu suntem f bine azi. de 2 nopti, cam de cand m-am plans la voi ca nu dorm, au dormit ceva mai bine, am facut cum ati zis, am incercat sa trec de ora cu pricina la care se tot trezeau, ii tin pana la 22.00 si nu se mai trezesc decat dupa 02.00, ptr papa.
nush daca e o coincidenta, sau chiar tine faza...
insa azi dimineata au fost tare maraiti, cu manutele in gura pana la coate, cu bale la greu. acum pot spune sigur ca e de la dinti, dar pana acum 24h nu aveau si aceste simptome. de regula adormeau de pranz in jur de 13.00, acum la 12.00 i-am culcat, ca nu ma mai intelegeam cu ei...
acum s-au trezit, tot dupa 1.5h de somn ![]()
si Edi iar a cazut din pat, nu-si da seama cand se termina parcela si eu nu ajung destul de repede sa-l prind... 

laureta, Titan 4 e aia de langa IOR, oarecum in apropiere de terenurile de fotbal? si mai e si o gradi pe acolo, parca?
denisa
, ma bucur sa te 'revad' sanatoasa! sper sa intri mai des pe la noi, ne lipsiti si tu si Edwin! pupici!
ce se poate face cu un scaun
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
anamona spune:
Babytza as vrea si eu pm
ma termina parul asta dar ma intreb inghinal nu e periculos pt ovare? Sau operatia de cezariana nu e afectata?
La fel daca alaptez. E periculos sa te faci la axila?
Suna foarte tentant ca e asa rapid, eu una sunt mereu suparata ca in fiec saptamana pierd timpul cu asa ceva iar vara cu axilele stau nonstop la jumulit.... Brrrr
andy_galro spune:
Salutari!
I-am dat si eu lui Andrei aseara inainte de culcare 2 pastilute magice de dinti
si a dormit muuuult mai bine, adica s-a vazut clar diferenta ca inainte il chinuiau de numa si acum asa de fain dormea
si nu a vut numai o singura trezire
fata de alte nopti cand avea intre 2-5 treziri/noapte