Bobocei de sept-oct 2008 (242)
Raspunsuri - Pagina 20
andy.p spune:
Lavinia,Ange,Cristina,Ramo,Lau,Nikolici,Denisa-ma bucur sa te citesc va
si va multumsec.
Eu acum m-am intors acasa,am fost cu Andy in oras sa-l cinstesc de ziua mea,a fost ff frumos,am mancat,am ras si am povestit
Lumi imi pare rau ca sunt asa maraiti hunii,stiu ca si noi am tras cu maselele,va
si sper sa iasa cat mai repede .
Ange,Alexia se urca peste tot,cand a cazut s-a urcat pe un scunel si a cazut cu el cu tot,si-a spart buza de jos groaznic:(
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
kllemi spune:
buna ziua, fetele....am avut o noapte linistita
....nu prea multe treziri......maaaiii.., m-ati omorat cu pastilutele astea minune ptr. dinti....de unde pot si eu sa le iau???....si cum se numesc???...va multumesc
.....ma gandesc ca o sa inceapa iar si la noi sa mai iasa cate ceva......nu a mai iesit nici o mesea/canin cred ca de vre-o 2 luni
....eu astept..![]()
lumi imi pare rau EDI....dar cum a cazut???...nu l-ai pus in patutzul lui?? sa lovit rau??......oooffff
sa treaca......in legatura cu trici...si noi avem una, no name luata de bunici nu-sh de unde.....nu cred ca o sa tina prea mult....adica nu stiu, ca nu am folosit-o prea des ca a venit iarna si nu am mai avut cum....dar ideea este ca are si tavita ptr. picioare si bara de protectie si parasolar,hai ca nu te-am lamurit cu nimic.....

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
laureta spune:
Biancu s a culcat sper sa se culce si Inisu sa fac pauzaaaaa
Si noi si noi in grupa lovitilor, Biancu acum 1 ora sa dus ca bolovanu fix pe muchia unei mobile, asa ca are ditamai pata movulie-visinie pe obraz, si e mai falcoasa pe partea dreapta
. Ca vroia ea sa care hainele si urla daca i luai teancul, mda
La multi ani tati de nausica
lumi cresa e langa o scoala pe str Lunca Bradului
andreutac spune:
Hello,
Laura, la multi ani cu sanatate, fericire si impliniri!!!
Cristina, checul arata foarte bine...mi s-a facut o pofta...
. Numai ca eu o sa-l fac cand o sa ma invrednicesc sa cumpar o forma. data trecuta am stat sa ma hotarasc ce fel de forma sa iau si am plecat fara![]()
Babytza, suna tentant ce zici tu acolo, trimite-mi si mie PM, cu toate ca nu cred ca voi putea ajunge in viitorul apropiat
Tzitziri, arata super tricicleta lui David.Miniblu zici? Dau o raita zilele urmatoare, poate-o gasesc chiar la reduceri
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
babytza spune:
anamona intreb si iti spun in legatura cu alaptatul. Sau poti suna tu , gasesti numarul de telefon pe site la salonul Echo Slim modelare corporala. Iti va raspunde fata care a facut training pe aparat la toate intrebarile.
Lumi imi pare rau de busitura
pup voinicul sa ii treaca buba 

Denisa

kllemi din pacate nu le vei putea cumpara din Romania si nu le gasesti nicaieri in Europa. Doar in USA sunt astea de la Hyland's. Noi de ce crezi ca eram disperate sa ne ajunga odata pachetul....Insa poti cumpara din farmaciile cu produse homeopate pastilutele care ti le-am scris eu ieri. Alea sunt ceea ce contine o pastiluta din cutia asta. Doar cava trebui sa faci tu combinatia pana gasesti concentratia optima. E mai greu asa, dar sa stii ca la david merge foarte bine si numai cu chamomilla cand il dor dintisorii.
Laureta ce copii incapatanati avem....mai devreme david trecea peste firul de la aspirator inainte -inapoi
Il amuza teribil ca se impiedica de el
El cica ma ajuta la treaba ![]()
![]()
![]()
Imi pare rau de vanataie , pupici sa treaca repede 

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
LA MULTI ANI, draga Laura. Sa ai o zi frumoasa ca tine! Pupici
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
La noi se doarme la greu in dupa amiaza asta...pt ca dra s-a culcat la 2 noaptea, dupa niste episoade de urlete.
Sa va povestesc: de nspe mii de ori se ridica din pat , si se uita sper geam si incepea sa urle ca si cum vedea pe careva, ta-su imi zice, vezi ca ea vede ceva sigur, ca asa am citit eu ca astia mici pot vedea fantomele( facea misto de mine, normal), insa la 2 noaptea sa te gandesti la fantome te cam ia batzul...asa ca l-am fortat pe al meu sa dormim toti 3 in patul nostru de o persoana drept "rasplata" ca m-a speriat cu fantogorismele lui...mai scotea si sunete stranii...m-am simtit ca in tabara ce mai.
Iar azi la telefon cand am vorbit, mi-a spus ca diseara ne jucam alt joc horror, ca se mai gandeste el.
...si eu care vroiam s afacem copii.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
babytza....gata, am inteles cum sta treaba cu pastilutzele minune
......stiiiii.... eu sunt un pic mai blonda si pricep mai greu ![]()
![]()

LAURA sa fi fericita alaturi de familie, sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
andy_galro spune:
La multi ani Laura!!!! iti doresc sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos din aceasta lume alaturi de familia ta!!!