Bobocei de sept-oct 2008 (242)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

Aseara la 11 jumate a inceput mandra mea s aurle si i-am dat evident o pastiluta calma forte. A adormit cam in 10 minute si apoi a dormit destul de linistita pana la 6. dar de la 6 numai frecusuri, nervi si urlat... M-am temut sa-i mai dau o pastiluta, am dus-o asa din trezit in trezit pana la 9.Per total a fost OK, adica evident MUUUUUULT mai bine decat noaptea trecuta fara pastiluta...

CD

LA MULTI ANI LAURA!!! SA FI FERICITA SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA TOATA VIATA!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Multi ani traiascaa, multi ani traiascaaaa, LA MUUULTI ANI!!

Cine sa traiascaa, cine sa traiascaaaa, LA MUUULTI ANI!!

LAURA sa traiasca, LAURA sa traiasca, LA MUUULTI ANI!!

Sa fii fericita si sanatoasa, iti doresc din suflet, ce-mi doresc si mie, te pup cu drag!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

baby_boy, claudinna, ada, nocom, abe, oana, alina (alexa si mami), ange, sar'na de raspunsuri! prompte si dragute ca de obicei!

nocom, eu stau la 10 min de mers (pe jos) de Vitan, stiu exact locul despre care vorbesti, dar uitasem complet de el. merci de pont!
sigur nu voi putea duce 2 in acelasi timp, dar eu nici acum nu ies singura cu hunii, caci am ales varianta 2 carucioare decat unul dublu, deci nu-i bai. mama mi-a zis odata, ca a vazut tricileta ptr gemeni, una cu 2 locuri, n-a mai apucat sa-mi spuna unde si eu n-o gasesc pe net... ar fi fost super fain una dubla...

oana, e f frumoasa tricicleta voastra!

ange, imi pare rau de cazaturi. dar din pacate da, o sa cam tot avem parte de ele...

ramona, merci mult.

cosmy, pupici Mayei!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata....va dau si eu si ca doar e ziua mea asa ca fac cinste...si mai tarziu vine si si tortul

Nusha,Cosmy,Claudinna,Oana,Alina,Nocom si multumesc.

Babytza si pe mine ma batea gandul cu epilatul definitiv,da' eu sunt o fricoasa

Lumi ..tricicleta i-am luat si noi anul trecut Alexiei din asta:www.dhsbike.ro/print.php?id=320&style=12,e super k,are roti de cauciuc si cadru metalic si tot ce se vede in poza,daca se va deschide

Ange si Alexia e cu buza de jos umflata si vanata tot de la o cazatura de toata frumusetea

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si desi dete Clau destula

super idee sezutul de la tricicleta voastra, de acolo nu poate sa se strecoare, sa te trezesti cu copilul dormind in fund pe trotuar si tu cu tricicleta erai deja departe

Nocom, trebuia sa-i dai una de dinti de dimineata. (nu una la dinti)

Radu a dormit super frichinit azi noapte, dar nu i-am mai dat nimic, doar seara la culcare 2 de dinti. M-am mutat langa el in pat si s-a mai linistit, dar tot a dat ture de pat toata noaptea.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi, muuulti ani fericiti, Laura!! Sa-ti dea Domnul numai bucurii alaturi de cei dragi tie!

Ma grabeam aseara sa-ti urez, dar Dragos mi-a stricat planurile: s-a culcat abia la ora 3:30, dupa ce in timpul zilei a dormit 2 reprize de cate 30 min.. In plus, e foarte nervos, se tranteste pe jos din senin (aparent), cand il iau in brate sa-l calmez, ma loveste, nu vrea sa suga, ma smulge nervos de haine, se da cu capul de pereti, usi... nu inteleg ce manifestari sunt astea... Probabil il chinuie maselele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pai daca tot va laudarati cu frichineli, sa va spun si eu ca pe la 3 s-a trezit Razvan urland la vrea nana....adica sa-l legan pe picioare si eu il puneam pe picioare si el se arcuia si striga "'ai ma!!"...il lasam jos si iar striga "nana!!" tragea de perna..si iar pune-l pe perna si el iar "ai ma!!" si sarea de acolo...si urlaaaaaaaaa si ma gandesc sa-i fac niste lapte si a baut 180 ml pe nerasuflate...a adormit linistit pana pe la 8 cand bau iar lapte si doarme si acum...

dintii nu puteau fi ca are toti cei 4 canini...are 4 masele, iar celelalte inca nu se vad...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Dya din pacate nu prea mai merge firma lui mama...este suparata ca nu are lucrari...datorii se acumuleaza si tot asa...poate om gasi o solutie si multumesc

Niko ici multi

Abe si eu as vrea sa treaca....

Nocom si Crina are toata gingia inflamata..nu-i de mirare ca urla cu toti plamanii noaptea, am folosit si eu pastilutele cu succes

Laura, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca

CosmyB tare dulce Maya va am cu drag

Laura acum a tras o cazatura din nou...mandra isi pune caciula peste ochi si se ibvarte prin casa, las ca va creste ea mare

Lumi cam asa e, ici, azi cum mai sunteti?

Claudinna si Crina mea se frichineste, tare greu adoarme dupa

Aseara a adormit de la 20.30 cu trezirile de rigoare iar dimineata la 08.00 s-a trezit...asta dupa 2 ture de pastilute

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani frumosi, Laura!

si bune toate cele! Mai vreau

Mai voi va vaitati de copiii vostri care s-au foit... eu ma vait de bine care de la 5 la 8 n-am putut dormi neam, am stat si-am citit Moooooor de somn! Si cand dadeam s adorm, in jur de 7 i-a sunat alarma sotului din 10 in 10 minute si in restul se foia Anda ca nu-si gasea pozitie de supt.

Babymom cred ca despre masele e vorba la voi, Anda a avut saptamaa trecuta episoade asemanatoare de maraiala / agitatie/ nervi, desi ea incan-a descoperit placere datului cu capul si a vrut sa suga forte mult. Caand era evident ca se chinuie rau i-am dat nurofen (au fost 2-3 dati); pe atunci nu aveam pastilele. Cam de-aia scriam eu des, sateam cu ea in brate, la san .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaa

Am avut o noapte superrrrr..culcat la 22 si o singura trezire de tzitzi

La Multi Ani Laura!!!! Multe bucurii si implinirii !!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput