sa ne numaram binecuvantarile

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

doamnelor
sunteti binecuvantate in primul rand ca ati stiut sa terminati momentele din viata care va dureau si v-ar fi durut mult mai mult daca nu le inchideati...in al doilea rand ca va cresteti copiii atat de frumos, si in al treilea dar nu si ultimul rand ca aveti curajul sa spuneti ce va doare.

conchita, eu cred ca pui prea mult accent pe ce te doare pe tine; raspunde-i soniei ca doamnele nu sunt bine crescute si de aceea nu ii raspund la salut, pentru ca de fapt asta e adevarul.
si poti oricand sa te gandesti la o mutare in alt stat , sau trebuie sa stai numai acolo? ( nu iti stiu povestea)

happy, rupe odata gura bisericii si cu tactul pe care il ai , poti sa o surclasezi pe mama soacra... ( mai rar femei ca tine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Multumesc, fetelor pentru cuvintele frumoase! Suportul vostru si atmosfera de la munca m-au facut sa imi revin. Am plecat spre casa, la facut mincare, lectiile, baia, cititul de seara... ehe... am intrat pe "normal"



Ma bucur ca ti-ai revenit pe linia de plutire.

Aici, vei gasi intotdeauna cuvinte de incurajare.

Totusi, gandeste-te bine la ce strategie sa adopti, pt a risipi toate minciunile imprastiate la adresa ta. Ele nu te afecteaza numai pe tine, ci si pe fetitele tale, din pacate.

Te imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine si de toate temerile tale.
Chiar daca nu sunt divortata, nu imi este straina suferinta provocata de minciunile si tradarea celor apropiati, la un moment dat.


allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetele, continuu sa va citesc si sa va admir pentru forta si determinarea voastra (si imi dati si mie putere si incredere ca, daca ma voi confrunta si eu cu aceasta situatie, voi fi si eu puternica, la fel cum sunteti voi)
happy si pentru tine ! e coplesitor prin ce a trebuit sa treci (ti'am mai citit postarile de'a lungul vremii). si e impresionant ca ai iesit din toate cu fruntea sus si cu inima plina de dragoste pentru fetitele tale ! va fi ok, lucrurile se vor aseza in fagasul normal, si adevarul va iesi la suprafata. intotdeauna iese la suprafata

o zi buna sa aveti !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta
Conchita, acolo nu sunt parcuri, unde poti lega prietenii cu mamici de copii cu varste apropiate de fetita ta ? Eu astfel mi-am gasit cateva prietene, iar timpul trece placut discutand cu ele.


am prieteni, am zis, nu despre mine e vorba. si la cate pasiuni am, zau daca e vreo prioritate pentru mine asta sa umplu lista cu prieteni. cativa si buni e tot ce vreau si deja am mai multi decat pot duce, ca timp si disponibilitate sufleteasca - nu pot fi prietena cu jumatati de masura. plus ca am dc-ul, ma conversez aici in romaneste la greu!!! :-)) ca sa nu mai zic ce lipsa de talent am sa-mi fac prietene femei. toata viata mea am avut prieteni majoritatea barbati. cu antecedentele astea, ar fi trebuit sa fiu specialista lui peste prajit in materie de inefabilul masculin si sa nu ratez in mariaj. si totusi. creca de-aia functionam mai bine eu si exul ca prieteni, de se mira Casandra, pentru ca eu in relatiile de prietenie sunt extraordinara, nu alta.

esti o dulce ca esti aici cu noi cu ganduri bune, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Conchita esti sora mea de sufletsi eu la fel, cu prietenia stau mai bine decat cu relatia sot/sotie...

Daca maine as ramane fara sot habar nu am ce as face, probabil mi-as linge ranile o vreme dupa care mi-as duce fratele si prietena prin salile de sport, la teatru, la patinoar, in cluburi pentru "pensionari" si eventual as inventa un loc in care sa organizez cluburi de carte, bucatarie, dans.
Si da as ramane prietena cu sotul...cu toti fostii barbati din viata mea am ramas prietena si nu vorbesc aiurea.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu sunt bouche bee cand aud ca asa ceva se intampla si in USA si Germania. Desi aveam eu un hint asa ca n-o prea au cu cultura (generala), n-as fi crezut ca pot fi la fel de incuiati ca acum 200 de ani!!!

Eu nu am vazut asa ceva la noi in Romania, nici macar in orasele mai mici. Un singur exemplu m-a marcat. O prietena a mea, mama singura, era f hotarata sa-si dea copilul la Scoala Europeana. Nu ne-am vazut o vreme, ne vedem apoi prin oct si imi spune ca n-a mai mers acolo ca a fost tratata f prost cand s-a aflat ca e mama singura, ca ei nu incurajeaza familiile dezmembrate, ca poate ar fi bine sa se mai gandeasca, ca ce exemplu da copilul ei celorlalti copii etc etc Evident ca a plecat mancand pamantul! Asta a fost insa un caz extrem!

In rest, in Romania nu observ vreo diferenta in modul cum sunt tratate mamele singure sau cu copii adoptati, ca tot zicea cineva. Si nu cred ca se pune problema de toleranta, ca doar nu e nimic de tolerat. Toleranta se refera la ciudatenii mai mult, asta e ceva normal, nu ceva de tolerat!

parintilor singuri. Am citit topicul asta si mi s-au deschis ochii! Si evident ca nu stii niciodata cand poti ajunge in situatia asta, e frumos sa stii ca sunt atatia oameni alaturi de tine in calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
esti o dulce ca esti aici cu noi cu ganduri bune, multumesc.


Multumesc si eu pt cuvintele frumoase.

Dar nu mi-ai raspuns la intrebare : acolo nu exista parcuri unde mamele ies cu copiii la joaca si astfel sa legi prietenii ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Alicia, tu detii adevarul, si tu o stii, si mai stii ca NU ai nici o vina, ca fiecare om e insusi raspunzator de faptele lui, cu toate consecintele. Sigur ca mamei lui Alin ii vine mai usor sa srunce vina in carca ta, decit sa-si acuze propriul sange, mai ales ca nu mai e, pentru ea trebuie sa existe cineva care sa raspunda pentru asta, si cea mai la indemana esti tu.

La mine am avut o piatra de incercare din asta in octombrie, cind ex-ul meu s-a decis sa revina in Germania, cu toate ca are interdictie aici, si a fost saltat imediat ce a pus piciorul pe aeroport. Acum e in aceeasi clinica de psihiatrie unde a petrecut deja o perioada intre iulie 2006-octombrie 2007. Si m-a sunat la cabinet, sa-i duc copiii in vizita. Copii pe care nu i-a vazut de doi ani jumate, si care nu intreaba de el si pe care, sa ma ierte Dumnezeu nici nu vreau sa-i duc. Daca gresesc eu facind asta, ma vor judeca la momentul potrivit copiii mei.

Ma bucur ca am fost mereu sincera cu trecutul meu, si nu l-am ascuns nimanui, face parte din mine, si m-a facut sa fiu ceea ce sunt!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

M-am gindit la ce mi-ati spus ca ar fi bine sa iau taurul de coarne si sa clarific situatia cu ce s-a intimplat cu Alin. Dar nu merita sa ma consum psihic si sint sigura ca nu se va ajunge nicaieri cu tot efortul consumat. Fosta soacra o va tine tot pe a ei. Ii este mai usor de acceptat ca singurul ei fiu este martir (omorit de o tataroaica ) decit mort de overdoza (si automat in focurile iadului offff). Este logic. Nu este drept pentru mine ce se spune, dar asta este... Chiar nu poti astupa gura lumii.
Cind mi-a venit raportul de la autopsie i-am facut copie si i-am trimis lui taica-su in posta, sa vada. Dar lui maica-sa nu am avut inima sa i-l trimit. Sint si eu mama si am avut respect pentru durerea ei. Atunci cind l-am lasat, le-am dat telefon parintilor si le-am spus sa aiba grija de el, sa il duca la doctor, sa il ajute sa isi revina. Mi-au inchis telefonul nu inainte de a-mi spune ca eu scornesc despre el ca se drogheaza, ca de fapt sint o curva care l-a lasat pentru alti barbati. Ahhh... am facut alergie la cuvintul "curva", imi vine sa ma duc sa ma spal cind il aud! Si l-am auzit atit de mult atunci in anul ala cind umbla ca turbatul si ma acuza peste tot. Ieri cind ma gindeam asa, cum sa ma dezvinovatatesc mi-am amintit cum o inscrisesem pe Sarah la Scoala Romaneasca de aici. Mergea in fiecare Simbata, avea 3-4 ani si ii placea acolo. De Craciun anul ala a sunat tatal unui baietel din grupa lui Sarah, Domnul Ionita (si acum imi aduc aminte) si a invitat-o pe Sarah la un play date acasa la ei, faceau un fel de petrecere mica pentru copii. A lasat mesaj pe robot. Alin a venit SImbata urmatoare si acolo, de fata cu toti parintii a strigat in gura mare "Unde e Ionita? (Era cu nevasta-sa si cu doi baieti) Lu' asta ii sugi tu p...??". Bineinteles ca nu m-am mai dus cu fetele la Scoala Romanesca, am plecat mincind pamintul... Si acum ce sa fac??? Sa stau in fata bisericii si sa spun ca nu sint curva? :)) E urit, urit de tot bleah!!!

E o chestie atit de urita, ca m-a facut sa ma retrag in lumea mea, cu prietene de calitate, cu colege si loc de munca la alt nivel social... Cine ma cunoaste bine ma respecta pentru ceea ce sint. Cine nu ma stie, crede ce aude. Si eu as crede-o pe Maria, fosta soacra, daca as auzi-o la biserica, plingind. Asa ca nu ii acuz nici pe cei care vorbesc...

Mi-am revenit total, multumesc pentru suport. Ar trebui sa nu imi pese, dar ma prinde citeodata ca o lovitura in plex si imi pierd logica si echilibrul.

Conchita, multumesc pentru imbratisare, mi-a facut bine!

Yasmine, bine ca l-au depistat la granita si nu s-a apropiat de voi! Sarcina usoara in continuare si ma bucur atit de mult pentru tine!

Adina Iulia multumesc! M-au intarit cuvintele tale!

Mamagiuliei Tot ei sint cei care pierd... Din pacate nu au mila cind este vorba de copii. Multumesc pentru cuvintele care au venit ca o mingiiere.

Allinta Multumesc pentru incurajari

Alexa Ioana

Deci o binecuvintare maaare de tot : Prietenia virtuala si suportul de l-am primit de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Happy, inima mea plange langa a ta.
Nu ai ce face, gura lumii doar pamantul o astupa! tu crezi ca ceilalti nu stiu sau nu banuiesc adevarata poveste? Dar asa cum tie ti-i mila de ea, asa le e si lor, sa ii dea peste nas, sa ii amarasca batranetile.
Citind imi venea sa musc din birou, din monitor, cum poate fi asa de cruda? Nu vrea sa isi mai vada nepoatele? Acu sincer, eu nu i-as mai duce fetele sa aiba contact cu ea si sa impuieze cap[ul copilelor cu mizerie! Daca e atat de indurerata, de ce nu se gandeste la fete? Ipocrizie...
ai atatea binecuvantari in viata ta, nici nu poti sa iti imaginezi...Nu merita nici o lacrima, nici un gand...nici macar urat!

Mergi la inceput