Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Amy, draga mea, buna mea, nu fii asa necajita, ca vei fi si tu graviduta. Sa vezi ce mandra burtica vei avea.
Eu te inteleg perfect, ca metresa lu' cumnatu' a ramas gravida (special ca sa-l prinda pe prostanac) si, dupa ce ca a intrat in familie pe usa din dos, a stopat alaptatu' si a ramas iar bortoasa cand primu' bb avea 6 luni. Ca sa-si ia garantie, cum spune soacra. Si sa nu crezi ca, de fiecare data cand ma vede (rar, ce-i drept) ma intreaba :"Si, voi ce faceti?" de-mi vine sa-i raspund urat: "Ne-o tragem asa fara folos dar tu cum faci de doar ce te uiti la "semiluna calului" lu'cumnatu' si ramai bortoasa?!" Dar nu ma cobor la nivelul ei. Prefer s-o ignor.

Asa e viata: mai usoara pentru unii, mai plina de incercari pentru altii. Dar vom reusi si noi sa razbatem. Uite, gandeste-te la invingatoarele noastre dragi: BlueFlower- Lumi- Libra. Ele sunt raza noastra de speranta.

P.S. N-am citit nimic despre endometrioza dar promit sa-mi fac timp.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

e mortala povestea cu cumnata!...nu stiu daca o scoate pe amy din depresie , dar pe mine m-ai facut sa rad...raaaaau!

NB.Si a lu' cumnatu' e in forma de semiluna?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Lyly,iti trimit cum sa nu,sa-mi lasi adresa de mail pe PM.Si butoaie nu mai sunt ..de mult.Dimineata o sa-ti trimit ca ma bag la un dush apoi in patuc,ok?

Mayan,oare nu de histeroscopie o fi vorba? Eu am facut HSG(histerosalpingografie) in care intradevar se vede si uterul si trompele dar histeroscopie nu am facut ca n-am avut indicatie.DD ajuta!

O seara placuta tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Eu cred ca nu mai merge si trebuie sa ma pun din nou pe sunat la DD.Ati vazut anul trecut cand am zis ca va ploua cu bebei , asa a fost.
Deci stati olecuta sa caut in agenda ista noua nr de tel si sun.Nu ma las pana nu raspunde .O fi el putin ocupat , dar de dormit nu doarme si cu siguranta ne va auzi rugile la toate.
Gata fete a raspuns si a zis ca nu merge cu proasta dispozitie.Mai spune-le la fatuci sa lase butoiul deoparte , ca eu nu trimit bebei la oameni suparati.Eu vreau sa fie optimism si bucurie in sufletele voastre , sa asteptati darul meu cu zambetul pe buze.Deci ati auzit mesajul de la DD , da?
Hai ca va pup si eu , va imbratiseaza si DD si imi trasmite multa sanatate si fericire pentru voi.

Multumim fetita draga pentru interventia la DD! Sper ca te-a bagat in gasca noastra si iti transmite si tie multa sanatate si fericire!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
NB.Si a lu' cumnatu' e in forma de semiluna?...

Sa fie semiluna de vina ? Sau e musai sa fie in luna noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Lyly,iti trimit cum sa nu,sa-mi lasi adresa de mail pe PM.Si butoaie nu mai sunt ..de mult.Dimineata o sa-ti trimit ca ma bag la un dush apoi in patuc,ok?

Mayan,oare nu de histeroscopie o fi vorba? Eu am facut HSG(histerosalpingografie) in care intradevar se vede si uterul si trompele dar histeroscopie nu am facut ca n-am avut indicatie.DD ajuta!

O seara placuta tuturor,

Ada

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele.

Multumesc fetita draga! A zis mama ca mai are muraturi si imi mai trimite niste borcane pline......stai ca nu cad Nici nu vreau sa ma gandesc!
Adresa mea de email:lilicondoiu@yahoo.com ,asa pentru o reteta, o aspirina ,o bomboana straina ,dc vrei sa imi trimiti(retete simple,ca sunt non-bucatareasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ms fetele de sustinere. Cand am fost la Laura Dracea mi-a zis ca pot sa nu fac Dipherelinul deocamdata. Si ca bineinteles toate analizele sunt bune. In seara asta ii ziceam lui D ca luni la doctor tre sa doneze niste gigei pt analize si ma intreba daca nu pot sa fac direct IA cu aia,ca daca ma mai vede ca plang ca azi nu stie ce-mi face. Ca trebuie sa fie bine. I-am explicat ca nu se poate chiar luni si sa se pregateasca pt tura a doua de donat.
Vedem luni ce zice doamna doctor.
Cat despre voi, ms mult de tot, mayan, esti o scumpa si sper sa te auda DD pt toate, Nico, mortala intradevar povestea cu cumnata, Luminita, saritoare ca de obicei si tot restul gastii ca niste adevarate surioare.
Intr-un final azi m-am linistit cu un distonocalm.
Va pupic si ma duc la somn (dupa ce citesc mailurile de la dulcica de Aduta), sa se faca dimineata, sa vina mai repede ziua de luni.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

[blue]Fete dragi, dupa mai multe consultari cu medicii pe care ii cunosc toti mi-au zis sa nu fac vaccinul anti-gripal, pentru ca pe prospect scrie ,,Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti gravida, credeti ca sunteti gravida sau daca vreti sa ramaneti gravida. Medicul dumneavoastra va stabili daca vi se poate administra Cantgrip." Deci... nush ce sa zic

tu vorbesti de asta de gripa normala, nu ???

eu l-am facut deja

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

amy daca ti-as spune ca eu incerc de muuult mai muuuult de 9 ani...nu te-ar consola cu nimic.
Asa ca tot ce pot sa spun si sa sper e ca ce-i al nostru e pus deoparte

babyblue incearca sa te calmezi si sa o iei, cum au zis si fetele pe rand. Vezi toate optiunile de la mai multi medici.
Ai speranta ca va fi bine pana la urma

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Hai lasa-ti supararea si bucurati-va din plin de ficiorul aista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ma refer la vaccinul pentru gripa porcina, cel facut in Romania, care contine mercur . Pe ala nu l-as face. Daca ar fi sa fac rost din strainatate de un vaccin anti gripa porcina, l-as face.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput