Tinere senioare cu greutate>50kg(59)
Raspunsuri - Pagina 7
danny1 spune:
babyblue,eu as incerca remedii homeopate si produse gemoterapeutice.am apelat de cateva ori la ele si rezultele au fost,fara exagerare,super.stiu produsul care e folosit pe chisturi ovariene,dar nu vreau sa ti-l recomand deoarece s-ar putea sa fie vorba de un dezechilibru hormonal mai complex si atunci e bine sa vb cu un medic. iti tin pumnii,nu te grabi,trebuie sa iei cea mai buna decizie.vb si cu 10 medici daca trebuie.
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue multumesc fetelor! acum ma duc la doctorul care ar trb sa ma opereze, nu albu, ci cel care mi-a facutlegatura cu albu. am vb aseara cu el si zicea ca el m-ar opera laparoscopic si dc i s-ar parea ca nu ramane mai nimic din ovar, chiar mi l-ar lasa pe loc. chistul. asa a zis. dar de la zis pana la facut, mai e cale. mi-a dat sa fac si CA 125, sper ca nu ma banuie de cancer sau ceva, poate de endometrioza? prb e ca eu de luni de zile nu mai am ovulatie, pt ca nu mi se vede niciodata folicul, doar chistul asta. si sigur ar trebui o stimulare. ori cu chist asa mare, ce stimulare sa fac? si chiar si asa, cu un rest de ovar, ce stimulari sa fac, cate? ce inseminari sau FIV uri oi mai fi eu in stare sa fac? simt ca innebunsc. pur si simplu imi vine sa-mi smulg parul din cap. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Babyblue, ia-o pe rand. Mai intai chistul. Esti tanara si medicii sunt obligati sa aiba o atittudine conservatoare.
Daca nu o au ei, atunci trebuie sa fii tu extrem de prudenta.
Nu te panica, vorbeste mai intai cu doctorul pentru tratament medicamentos, cu o supraveghere atenta a dimensiunilor chistului.
si daca te opereaza si ajunge la concluzia ca trebuie sa-ti lase chistul pe loc?...treci degeaba prin trauma operatiei...asa o iei pe rand..mai intai medicamente si daca nu merge ..mai vezi.
Cat despre rezerva ovariana, ca sa fii sigura,
ai putea incerca sa faci AMH-ul, dimineata pe nemancate.
AMH (sau hormonul antimullerian) se face la un laborator numit Unisyn, bd. Tudor Vladimerescu nr.29, sector 5 Bucuresti, tel 0214107093.
Anul trecut in iunie costa 300 ron, ca analiza se face in germania.in 10-14 zile iti vine rezultatul.
AMH_ul e un indicator care-i mai stabil, nu variaza asa mult ca FSH.
Eu anul trecut am avut FSH-ul in limite (egal cu 8) dar AMH egal cu 0.98, adica sub limita de jos. Medicii iau AMH-ul de bun in cazul meu.
Nu te speria de CA125, am facut-o si eu, e o analiza care se face pt. informatia generala.
Nu dispera, se vor gasi solutii cu siguranta.
amy2007 spune:
Fetele, se pare ca pic si eu intr-o pasa proasta. Azi am aflat ca o alta amica e graviduta si nush de ce, ca doar am trecut atatia ani prin asta, m-a daramat. I-am spus lui D printre lacrimi ca ma paste o depresie, ca nu mai suport inca 1-2-...x ani sa astept sa fac bebe. In consecinta, pe 18 cand merg la doctor la Bucuresti o sa ii spun ca nu mai fac nici un Diphereline (daca nu am murit pana acum de la endometrioza, nu o sa mor anul asta) si ca vreau sa-mi faca IA. Nu mai astept nimic, nu mai vreau nimic altceva. De 9 ani ma chinui sa fac bebele si mintea mea refuza sa creada ca fac parte dintre cei 20% cu fertilitate inexplicabila.
Aveti grija de voi. Va pup si vb mai pe seara, acum plecam la niste prieteni, de parca as avea vreun chef.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
luminita42 spune:
citat din mesajul lui amy2007 Fetele, se pare ca pic si eu intr-o pasa proasta. Azi am aflat ca o alta amica e graviduta si nush de ce, ca doar am trecut atatia ani prin asta, m-a daramat. I-am spus lui D printre lacrimi ca ma paste o depresie, ca nu mai suport inca 1-2-...x ani sa astept sa fac bebe. In consecinta, pe 18 cand merg la doctor la Bucuresti o sa ii spun ca nu mai fac nici un Diphereline (daca nu am murit pana acum de la endometrioza, nu o sa mor anul asta) si ca vreau sa-mi faca IA. Nu mai astept nimic, nu mai vreau nimic altceva. De 9 ani ma chinui sa fac bebele si mintea mea refuza sa creada ca fac parte dintre cei 20% cu fertilitate inexplicabila. Aveti grija de voi. Va pup si vb mai pe seara, acum plecam la niste prieteni, de parca as avea vreun chef. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
ma fetelor, unde ati fugit toate?...:-)) o lasati pe amy sa jeleasca?..:-(
amy de la endometrioza nu se moare intr-adevar!.. si pe mine a inceput sa ma enerveze chestia asta a doctorilor cu endometrioza ...:-( una - doua cade un diagnostic de endometrioza, poti sa aduni o armata de femei cu endometrioza...dar am vazut ca fetele mai raman gravide si cu boala asta...doctorii astia au o deformatie, cateodata fiecare o trage pe ce stie mai bine!
acu mai putin legat de endometrioza, eu stiam o doctorita de-i zice Muller, fetelor asteia ii placea chiuretajul, si stia sa faca asta foarte bine! una doua iti aplica un chiuretaj, chestiunea e ca cateodata o nimerea , cateodata nu...cat despre fertilitate era pe dinafara si daca era pe dinafara, nu era de acord cu nici o procedura...esti batrana, gata, adicatelea cand i-am zis ca vreau si eu copil, ca m-am casatorit de-a doua, a zis ca sa-l trimit pe barbatu-miu la una mai tanara..Ha! ha! acu' oi fi eu generoasa mai fete, dar nu chiar asa! :-)))Atunci am plans, acu rad , a naiba de cotoroanta...
Amy sper sa nu te deprimi si mai tare, dupa povestea asta.era cica sa te amuz... Ideea e sa faci cum simti tu. acu tratamentul cu Diphereline poate nu-i asa rau, stau si ovarele in pauza o perioada si pe urma poate lucreaza si mai bine
guzelnico spune:
Amy, draga mea, buna mea, nu fii asa necajita, ca vei fi si tu graviduta. Sa vezi ce mandra burtica vei avea.
Eu te inteleg perfect, ca metresa lu' cumnatu' a ramas gravida (special ca sa-l prinda pe prostanac) si, dupa ce ca a intrat in familie pe usa din dos, a stopat alaptatu' si a ramas iar bortoasa cand primu' bb avea 6 luni. Ca sa-si ia garantie, cum spune soacra. Si sa nu crezi ca, de fiecare data cand ma vede (rar, ce-i drept) ma intreaba :"Si, voi ce faceti?" de-mi vine sa-i raspund urat: "Ne-o tragem asa fara folos dar tu cum faci de doar ce te uiti la "semiluna calului" lu'cumnatu' si ramai bortoasa?!" Dar nu ma cobor la nivelul ei. Prefer s-o ignor.
Asa e viata: mai usoara pentru unii, mai plina de incercari pentru altii. Dar vom reusi si noi sa razbatem. Uite, gandeste-te la invingatoarele noastre dragi: BlueFlower- Lumi- Libra. Ele sunt raza noastra de speranta.
P.S. N-am citit nimic despre endometrioza dar promit sa-mi fac timp.
ada29 spune:
Salutare inimoase,
Hei gagici pot sa spun si eu ceva?
Se vede ca sefa n-a aparut azi pe aici...Sper ca esti ok draga Galli Si nici Nico nu a fost prea vorbareata,sper ca esti bine si tu si faci planuri pentru Fiv-ul norocos,Mona tu ce mai faci?Gravidutele?Bru?
Amy sa crezi tu ca intri in depresie.N-ai voie,nu te lasam.N-ai bebe deocamdata,asa,si?Hai ca mai bine iti trimit niste mailuri ca parca aia le zic mai bine si nici nu-s foarte inspirata la ora asta.
lyly_mar spune:
citat din mesajul lui ada29 Salutare inimoase, Hei gagici pot sa spun si eu ceva? Se vede ca sefa n-a aparut azi pe aici...Sper ca esti ok draga Galli Si nici Nico nu a fost prea vorbareata,sper ca esti bine si tu si faci planuri pentru Fiv-ul norocos,Mona tu ce mai faci?Gravidutele?Bru? Amy sa crezi tu ca intri in depresie.N-ai voie,nu te lasam.N-ai bebe deocamdata,asa,si?Hai ca mai bine iti trimit niste mailuri ca parca aia le zic mai bine si nici nu-s foarte inspirata la ora asta. Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
Hai mai fetelor,ca parca era procentul de 2%?unde ati gasit voi 20%?hai ca ma apuca si pa mine.........si tocmai am terminat borcanu de muraturi.........
aduta nu imi trmiti si mie niste mailuri ,ca sa nu cad in butoi!!??
bebita ,nu te gandi ls operatie,fara sa incerci tratament cu medicamente......eu stiu ca un chist pana in 5-6 cm se trateaza cu medicamente......da,stiu, esti la limita.....dar incearca
Nico,ai inceput tratamentul pt FIV?
toate fetele
MayanMistica spune:
Fetele mie trebuie sa-mi faca o radiografie la uter pe data de 21 ian .O fi greu , o fi usor? A mai facut cineva asa ceva?
lyly_mar spune:
citat din mesajul lui MayanMistica Fetele mie trebuie sa-mi faca o radiografie la uter pe data de 21 ian .O fi greu , o fi usor? A mai facut cineva asa ceva? |
Mayan,nu cumva tb sa faci HSG(histerosalpinografie)?
cam toata lumea a facut ,sa vada dr dc trompele sunt permeabile.Nu e cel mai groaznic lucru!! Iei un calmat, un supozitor ceva gen ketonal pt durere inainte de inteventie, si norocul este ca nu dureaza mult
MayanMistica spune:
Eu cred ca nu mai merge si trebuie sa ma pun din nou pe sunat la DD.Ati vazut anul trecut cand am zis ca va ploua cu bebei , asa a fost.
Deci stati olecuta sa caut in agenda ista noua nr de tel si sun.Nu ma las pana nu raspunde .O fi el putin ocupat , dar de dormit nu doarme si cu siguranta ne va auzi rugile la toate.
Gata fete a raspuns si a zis ca nu merge cu proasta dispozitie.Mai spune-le la fatuci sa lase butoiul deoparte , ca eu nu trimit bebei la oameni suparati.Eu vreau sa fie optimism si bucurie in sufletele voastre , sa asteptati darul meu cu zambetul pe buze.Deci ati auzit mesajul de la DD , da?
Hai ca va pup si eu , va imbratiseaza si DD si imi trasmite multa sanatate si fericire pentru voi.