Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Nico , ea a facut 4 ani de scoala in 4 scoli diferite.Inteleg ca nu e usor nici pentru ea , dar nici nu vrea sa inteleaga ca totusi scoala , buna rea cum o fi , ii va fi de trebuinta.
Editai sa spun ca am vorbit cu ea acum sa ii urez succes pentru maine , sa ii spun ca o iubesc si ca ma voi ruga ca sa reuseasca.Si sa inteleaga ca ea va ramane fata mea cu toata dragostea mea ptr ea , dar daca eu intr-o zi nu voi mai fi aici sa o protejez ea va trebui prin invatatura sa se descurce singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mayan, fata mea, indraznesc sa te intreb: nu poti sa iei fetita la tine? e in custodie la tac-su?..nu ai putea sa te lupti pentru asta? Ce i se intampla acum va influenta toata viata ei.
mi se rupe sufletul cand citesc ce scrii, ca am si o fata

Bayblue, eu nu m-as duce la operatie acum!::-(...si eu zic sa mai mergi la un medic pt. alta parere. bebenov zice bine de Tutunaru, e greu de ajuns la el, dar cred ca se poate.ar mai fi medici buni la spitalul militar, asa pentru o opinie. sa incerci cu anticonceptionale nu-i o idee rea si monitorizezi atent situatia. Nu te grabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, dragelor.
Bebita si eu votez pentru Tutunaru si nu e deloc greu de ajuns la el la clinica particulara. Numarul de la el de la clinica este 0733999999.
La mine nu a mers netul aseara, dar acum am citit din urma.
Mayan, greu cu copiii cu scoala, iar daca nu sta nimeni sa o tina din scurt o pierdeti din mana din pacate. Nici sa o iei la tine nu stiu daca e o solutie buna, pentru ca o rupi de tot din mediul in care s-a obisnuit. Nu stiu cum v-ati simtit voi dupa Diphereline, dar eu am niste bufeuri de l-am zapacit noaptea pe D: cand mi-e frig, cand mi-e cald, ma ia cu lesin cumva.
Aveti grija de voi si va .

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna dimineata,

Las o cafeluta fierbinte

Bebita,imi pare tare rau pt.ce ti se intampla Mie mi-a sarit in ochi FSH mare si calitatea spermei scazuta.Referitor la rezerva ovariana scazuta AMH si inhibina B ai facut? Vezi ca este subiect aici,

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144657

Cu siguranta o a doua parere de la dc te-ar ajuta.Chistul nu stiu de ce natura e si la ce ar raspunde mai bine numai un doctor bun te poate sfatui cel mai bine.Eu as intra la subiectul cu FSH mare si acolo mi-as spune povestea.Imi pare tare rau draga mea,nu stiu cum te-as putea ajuta mai mult,ma rog pt.voi sa fie bine.

La Multi Ani sot de Elly,sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta!Pup Elly.

Mayan

Amyiti trimit un email(gandul mi-a fugit la tine cand l-am citit)

Mona,marete planuri aveti,sa dea DD sa reusiti in ce va propuneti.

Nico ai vazut ca a nascut printesa Lia?Sa fie sanatosi cu totii,faina realizare la 56 ani.

Eu is la a doua luna de vitex si..si...nu-mi mai cade parul(totusi am citit mai demult o legatura intre progesteron mic si cadera parului,cred)Mai am o luna de luat,cine stie ce beneficii imi mai aduce.

Pup gravidutele,pe Luminita din Olandica,pe Galli-suparici,pe Soricica,ce mai,pe toata lumea

O zi frumoasa sa aveti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

multumesc fetelor!

acum ma duc la doctorul care ar trb sa ma opereze, nu albu, ci cel care mi-a facutlegatura cu albu. am vb aseara cu el si zicea ca el m-ar opera laparoscopic si dc i s-ar parea ca nu ramane mai nimic din ovar, chiar mi l-ar lasa pe loc. chistul. asa a zis. dar de la zis pana la facut, mai e cale.
mi-a dat sa fac si CA 125, sper ca nu ma banuie de cancer sau ceva, poate de endometrioza?

prb e ca eu de luni de zile nu mai am ovulatie, pt ca nu mi se vede niciodata folicul, doar chistul asta.
si sigur ar trebui o stimulare. ori cu chist asa mare, ce stimulare sa fac?

si chiar si asa, cu un rest de ovar, ce stimulari sa fac, cate? ce inseminari sau FIV uri oi mai fi eu in stare sa fac?

simt ca innebunsc.
pur si simplu imi vine sa-mi smulg parul din cap.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z12 CM, stimulare cu Vitex; Do Not Disturb!
Amy2007- Z22 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z29 CM
Babyblue- Z23 CM, HSG pe 12.11
Bebenov- Z29 CM
BlueFlower-+36
Brunadria- Z9 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z16 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z19 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z13 CM; Do Not Disturb!
Guzelnico- Z25 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra-+8
Lumy_Clt-+16
Luminita42- Z19 CM;
Lyly_mar- Z20 CM
Mami_vreau- Z22 CM
MayanMistica- Z31 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z8 CM
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z38 CM
Sorinake- Z6 CM, HSG pe 29.09; se pregateste de IA in ian.
Soricica- Z31

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea curaj si intelepciune surioarei noastre dragi, BABYBLUE, sa o ajute sa-si rezolve optim problemele!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

IVF Herbal Support (postat de Mona)

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Bebita, cere si a doua si a treia parere inainte de a interveni asupra chistului. E o situatie speciala la tine. Suntem cu gandul la tine si ne rugam ca doctorii sa ia cea mai buna decizie pt problema ta.

Ellyshor, sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos, sa fiti fericiti impreuna si sa va dea Dumnezeu bebelusul mult-dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Fete dragi, dupa mai multe consultari cu medicii pe care ii cunosc toti mi-au zis sa nu fac vaccinul anti-gripal, pentru ca pe prospect scrie ,,Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti gravida, credeti ca sunteti gravida sau daca vreti sa ramaneti gravida. Medicul dumneavoastra va stabili daca vi se poate administra Cantgrip." Deci... nush ce sa zic

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna dimineata!

multumiri si pupicei pentru cafeluta.

mayan si baby, fruntea sus .voi sunteti niste invingatoare.o sa vedeti ca totutl de rezolva pana la urma in favoarea voastra.
ce ne trebuie acum este un pic de rabdare si de timp.

va pup pe toate, toate fetele dragute si ne auzim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!
Multumim frumos pentru urari, dragele mele!

Babyimi pare rau ca te confrunti cu o asemenea situatie. Offf, Doamne!!!
Ne-ai intrebat ce am afce noi si eu o sa-ti raspund cam cum cred ca as proceda eu: fiind o situatie atat de delicata as urma sfatul fetelor de a consulta mai multi medici. Chiar daca mi-ar zice toti ca trebuie operat...as opta in prima instanta pentru tratament medicamentos...pentru ca nu stii niciodata cum reactioneaza organismul. O reactie pozitiva este cumulul mai multori factori si poate varia de la un moment la altul...de la o situatie la alta.. poate tu nimeresti un moment prielnic si organismul tau simte ca trebuie sa reactioneaza bien si..."nimiceste" prostia aia de chist. Oricum...daca operatia are atatea posibile efecte adverse eu as incerca mai intai medicatie. Asta este parerea mea.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput