Tinere senioare cu greutate>50kg(59)
Raspunsuri - Pagina 5
guzelnico spune:
Mayan, io nu am inteles de unde ai tu informatia ca a dat copila foaia goala. Si mai am o nelamurire: daca e in grija bunicii, de ce aceasta o lasa "sa bata maidanele" si nu o supravegheaza la lectii?
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana da,imi vine sa imi iau campii! pt mine,no time,pt baut cu prietenii,da! poate e razbunare ca am stat pe net sa descarc cateva filme azi-noapte! astept inca o minune in viata mea!!! |
Da' ce filme ai descarcat mataluta? Poate daca se uita si 'mnealui, ii vine pofta.
Si apoi, ce razbunare e asta din partea unui barbat? Inteleg ca o femeie sa se razbune asa (elegant, bineinteles: "ma doare capul", "sunt obosita") dar un barbat ...
P.S. Nu te supara pe mine daca am sarit calu' ... olandez
MayanMistica spune:
Nico , am vorbit azi cu doamna invatoare si mi-a explicat cum sta treaba.
Galli , bunica o lasa sa faca ce vrea pentru ca altfel e jale.La modul ca face istericale , tranteste usi , injura , urla ...
Da , e mama fostului sot.
guzelnico spune:
Daca ar fi o invatatoare dibace ar reusi s-o dea pe brazda. Ar putea s-o aduca pe calea cea buna.
babyblue spune:
fetelor,
sunt ff trista si ingrijorata. am plans pana acum.
am fost la dr albu de la medlife si mi-a zis ca am chist de 6,5 cm pe ovarul unic. exclus stimulare pt inseminare sau fiv.
mi-a zis ca optiunea lui ar fi sa operez chistul si cu ce ramane din ovar, dc ramane ceva, sa incercam FIv direct. si rapid.
fetelor, fetelorc...:((((
sunt pur si simplu terminata.
ce sa fac?
ce sa fac?
sa incerc niste tratamente hormonale pt chist,ceva progesteron, sa vad dc scade, sau direct operatie?
voi ce stiti?
voi cum ati face?
mi-e teama ca dupa operatie nu mai ramane nimic in ovarul si altul nu mai am.
mi-e teama ca dc iau hormoni, nu scade si creste...
mi-a zis oricum, ca nu crede ca se poate laparoscopic pt ca mai am o taietura pe burta.
mi-a zis ca am fsh mare si asta nu e bine,c a sugereaza ca rezerva de ovule e pe duca.
fetelor, credeti ca pt mine s-a term orice speranta?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
doamne,bebita, cum poti sa crezi asa ceva???
chistul,imposibil,cel putin sa se micsoreze cu medicamente!
la el singura solutie e operatia?
duphastonul luat de mine,cel putin,isi facea treaba!
nu pot crede!!!!!!!!!!!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
babyblue spune:
da galli,
el zice asa, ca e posib sa scada cu anticoncep dar poa si sa nu raspunda.
ca cel mai rapid ar fi sa-l opereze (chistectomie), nu stie dc laparo, dar in tot cazul, si apoi imediat FIV ca e cam nasoala trb. cica rezerva functionala ar fi ca mica si fiind ovar unic, nu-si permite sa mai stagneze, ca nu-mi mai ramane nimic din ovar dc creste.
si oricum natural nicio sansa sa raman, ca sotul are sperm proasta si ca trebuie destu de rapid ia sau fiv direct.
nu stiu ce sa fac?
vrea sa ma opereze acu imediat dupa ciclu, ca tre sa mi vina pe mmiercuri joi si sapt viit sa ma oper.
ca e dest de mare, ca dc mai creste e nasol...:(((
eu ce sa fac?
mi-e teama ca ma trez din oper si mi aud ca mi-a scos tot ovarul. sau ca dupa chistectomie ovarul ramas nu mai e bun de nimic.:(((((
apoi or sa ridice toti din umeri si m-am nenorocit.
pe de alta parte, mi e teama ca dc mai stau, creste si mai mult....
ce doamne sa fac?
nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc. voi ce ziceti?>
sa iau duphaston cateva luni si sa vad?
si apoi o sa pot face stimulare sau creste la loc?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
MayanMistica spune:
[quote]citat din mesajul lui guzelnico
Daca ar fi o invatatoare dibace ar reusi s-o dea pe brazda. Ar putea s-o aduca pe calea cea buna.
N-are ce sa mai dea pe brazda Nico.E atat de scazut nivelul ei de a invata incat acum ptr un invatator in clasa a IV a , sa repare ce nu s-a facut in 3 ani + incapatanarea ei de a NU invata sunt deja inutile.Mai mult decat sa nu o lase repetenta , nu stiu ce ar putea face.
Si daca pleaca in clasa a V a va dati seama cat de greu ii va fi acolo , daca repeta anul vor rade copiii de ea.
bebenov spune:
Cate un pupic pentru toate fetele!
Babyblue ce-ar fi sa ceri si parerea unui alt medic? Cum adica sa nu te poata opera laparoscopic? Sora mea are o cezariana, o extrauterina sfarsita cu ruptura si deci operatie clasica iar lunea trecuta a fost operata (o alta sarcina extrauterina) laparoscopic. Deci ea avea doua taieturi dintr-o parte in alta a burticii si s-a putut!!! Am auzit lucruri extraordinare despre Tutunaru, nu pierzi nimic daca te mai vede cineva.
Multa sanatate si ne rugam pentru tine.
Libruta nu jigni vacutele comparandu-le cu sefa ta, ele sunt chiar dragute. Ai putea sa-i spui jigodie. Cum suna cuvantul asociat cu sefa? Nu te mai stresa din cauza ei, baga-ti picioarele ca oricum nu te pot da afara acum.
Fetelor va doresc o saptamana usoara.