Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mayan, ha! ha! asa or fi olandezii astia nu au ei treaba cu simbolurile ! daca-i cal e musai sa fie in emblema cu toate 'calitatile' la vedere! Imi pare rau sa aud ca ai racit.:-(

Lylymar, am uitat sa zic, am vazut pozele tale si...esti dragutzaaaaa foc!... se pare ca ti-a priit la olandezi, printre zapezi!..inca e aici o iarna aproape identica cu iernile din romania, ceva mai rar, se pare, pt. olandezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mayan, pupici si sanatate...
Tortul e -...tere de ..tere
Elisor, nu e vorba de posibilitati.
Daca ne concediem primim un fel de despagubiri de la firme, eu mai putin, el mai mult in f de nr de ani lucrati. Vindem masina, care si asa e rabla deci nu valoreaza prea mult si ne punem pe economisit cateva luni. Mai avem ceva economii , ca voiam sa construim casuta, dar...nu se poate sa le ai pe toate. Asa ca mai amanam cu casa si ne traim viata acum cand inca mai suntem tineri.
Ce vrei sa merg octogenara in lume?
Sincer sa va spun, nu excludem posibilitatea rotunjirii veniturilor pe ici pe colo in state. Daca avem ceva nororc putem sa dam cu var, sa facem mici reparatii in gradina, nu stiu, bebisiter la catei... curatenie...etc.Al meu a mai fost untr-un astfel de trip cu multi ani in urma ....si a venit si cu bani acasa. Evident ca acum s-au mai schimbat treburile ...dar totusi. Ce-mi pasa..Sincer....nu-mi pasa ce fac...atat timp cat avem un scop asa de misto.
Oricum noi viza de state avem deci nu cred ca e vreo prob de primit si in canada si in British Colombia sau Alaska.
Deci , inca odata, nu ca ne dau banii afara din casa ( pe care nici nu o avem) ci doar renuntal la un milion de alte principii si lucruri.
Adevarul e ca am avut in viata de toate, cariera, casa masina, am vazut multe locuri ( char daca nu sub aceeasi forma ca ce vrem sa facem acum) si daca e sa ma gandesc bine, pot pune toata averea me intr-o genta de 20 de kile ( incluzand actele a doua terenuri in Romania, care le-am cumparat relativ ieftin dar care in timp sper sa aiba mai multa valoare. Mai ales ala de langa piatra neamt, care e la lacul Bicaz. Se vede ceahlaul...de zici ca nu e adevarat). l-am luat acum vreo 6 ani...era o ploaie si un noroi...si al meu cand l-a vazut...a zis ca asta e al nostru...
Oricum potential are ...poate il vindem...
Deci, nu ma mai intereseaza sa fiu vreun lider de firma sau vreun big manager...vreau alte lucruri deja. Munca de la 9 la 6...ne ucide incet incet. Vreau sa contemplu natura, sa vorbesc..cu adevarat cu oamenii, sa inteleg si sa ma bucur.
Vai da sunt dusa rau de tot.
Ma scuzati cu logoreea mea
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mona, mai zii ca zici bine! :-))
e ca lumea cand ai logoree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mona, esti o incantare. Felul in care povestesti ma indeamna la relaxare si visare cu ochii deschisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mayan, insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello,hello,!

multumim pt voturi!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

da,imi vine sa imi iau campii!
pt mine,no time,pt baut cu prietenii,da!
poate e razbunare ca am stat pe net
sa descarc cateva filme azi-noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajari , eu sunt cam naspa la boala cat de mica o fi ea.
Parca zici ca da cu toporu ..nu mi se intampla des da si cand se intampla , se cunoaste.
Acum e alta problema cu fimea: nu vrea sa invete si pace.A fost la scoala azi si au avut un test mai mic.A dat foaia alba , doar cu numele si exercitiul de pe tabla.Asta in conditiile in care maine are test de evaluare.La fel a venit cu temele nefacute , ca deh cine sa bata maidanele pana seara , in cardasie cu alte fete vai mama lor de cea mai joasa speta.Si se pare ca si a mea tot pe drumul ala ii cam place sa mearga.

Mergi la inceput

uffffffff,mayan, sanatate multa!!
ce rau ca fetita e tare micuta si
poate nu prea realizeaza ce face....
nu am inteles prea bine cu cine sta ea acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Draga Galli , fata mea locuieste cu bunica ei in apartamentul unei rude de-a batranei.

Mergi la inceput