Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Fetele, se pare ca pic si eu intr-o pasa proasta. Azi am aflat ca o alta amica e graviduta si nush de ce, ca doar am trecut atatia ani prin asta, m-a daramat. I-am spus lui D printre lacrimi ca ma paste o depresie, ca nu mai suport inca 1-2-...x ani sa astept sa fac bebe. In consecinta, pe 18 cand merg la doctor la Bucuresti o sa ii spun ca nu mai fac nici un Diphereline (daca nu am murit pana acum de la endometrioza, nu o sa mor anul asta) si ca vreau sa-mi faca IA. Nu mai astept nimic, nu mai vreau nimic altceva. De 9 ani ma chinui sa fac bebele si mintea mea refuza sa creada ca fac parte dintre cei 20% cu fertilitate inexplicabila.
Aveti grija de voi. Va pup si vb mai pe seara, acum plecam la niste prieteni, de parca as avea vreun chef.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

te inteleg perfect.
sotia celui mai bun amic al sotului meu a ramas fix in prima luna dupa nunta, asa cum si-au propus.
candva ei faceau planuri ca vor iesi impreuna cu caruturile in parc la agatat femei si noi ne faceam planuri ca vom merge amandoua, gravide, la shopping de haine pt bebei.

la ei s-a intamplat din prima, la noi nu.
si dupa operatia asta, o sa raman prb cu un rest de ovar si prb ca niciodata nu voi mai face copii.

noi deja ne gandim la adoptie.
asta e.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

fetelor,

sa va pov ce am vb la doctor:
- imi face laparo, imi vede si trompele, le mai desfunda dc e cazul si se uita la chist.
dc considera ca poate fi spart si scos, si sa raman ceva ovar functional, asa face. dc nu, a ramas vorba ca mi-l lasa pe loc.
adika dc considera ca ce ramane din ovar dupa scoaterea chistului nu ar mai fi ok.

- chistul e mare si format din 2 parti: o parte seroasa, care poate scadea la anticonceptionale sau la ceva naturiste si o parte cu o structura mai densa, care zic ei ca nu ar react la hormoni.
si ca e posibil sa astept mult si bine si partea aia sa se mareasca, eventual fibrozeze si sa distruga de tot ovarul.

- eu cand am avut tumora aia de ovar, am incercat inainte tot felul de tratamente, in loc sa scada, crestea. pana la urma mi-a distrus tot ovarul.

pana acum, mi se zicea ca am 2 chiste, un chist hemoragic si o tumora disgerminativa, un teratom adica.
asta e sing doct care m-a lamurit ca e acelasi chist, biloculat, sau ceva asa.
partea aia de teratom, sau ce o fi, o am de cand am renuntat la anticoncep si a tot crescut. si arata destul de ciudat.

eu nu stiu ce sa fac.
as merge pe mana doctorului. am incredere ca nu-mi scoate tot si ca tine cont de ce ii zic: sa lase pe loc dc nu poate sa scoata cum trebuie, astfel incat sa ramana ceva ovar acolo.

albu zicea ca imediat dupa laparo, facem FIV sau IA, ma rog, in functie de cum are spermograma sotul, ca se duce sa o faca joi.

asta e, noi ne-am hotarat sa adoptam o fetita.
o sa incepem sa cautam.

eu am decis sa-mi faca aceasta laparoscopie si sa-mi iau si biopsie din formatiunea aia sau ce o fi. doamne fereste sa nu dau in altceva.
intuitia imi spune ca partea aia nu va scadea cu nimic, pt ca eu am mai luat si mladite de zmeur si alte alea si s-a dublat din noiembrie pana acum.
mi-e teama ca e tot tumora din aia cum am avut si aia a crescut fulminant, in 3 luni de la 9 cm dimatru, la 16.
chiar imi va omori orice urma de ovar.

_

Mergi la inceput

fetelor, eu cred ca dc nu mi-e dat sa am copii si dc mi-e dat sa tot fac tumorile astea pe ovare, o sa le tot fac si copii tot nu voi avea.

candva am ramas gravida si am avortat.
poate e pedeapsa mea.

eu o sa incep deja sa ma interesez de adoptie, de unde pot gasi un copilas si de acte.

un copil tot voi creste. poate nici nu conteaza dc e al meu biologic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

la mine pe foaie scrie : baarmoederfoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Babyblue, daca acest chist are o parte potential canceroasa, atunci sanatatea ta este prioritara. de obicei teratomul ovarian este benign, dar trebuie controlat.
Cred ca intr-adevar doctorul va face eforturi sa salveze ovarul sau macar o parte din el.
Zic ca-s vesti bune ca iti face laparo si nu chirurgie clasica.

Sa adopti o fetita mi se pare minunat. Asa o sa ai cel putin doi copii...intr-o zi! Totul e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaa
va invit la o cafea!
nu stau mult,pt ca ma duc sa strang patul
si rufele de pe balcon, sa bag altele la spalat
imi pare rau ca nu sunt mai activa, dar,
cum tarzan nu are de lucru,e acasa,si ,inclusiv
pe .deci,nu prea pot intra, eventual mai arunc
cate o privire....
babyblue,sunt convinsa ca medicamentele si-ar face efect,
dar, tu esti singura care decide!
amy,sa nu te mai aud spunand asa ceva!!!!!!!

ce filme am descarcat?
hmmmmmmmmmmmmm.........
abia m-am invatat.....e rau sa fii
avatar,ratatouille,2012,sweetv november,a christmas carol,
hotel for dogs,ice age3; nu de alt gen
si ceva muzica....nu multa....de toate genurile...
mai tz plec putin de acasa,ca deh...musai....
pupici la gagici!!!
pe toate,in mod egal!!!
stiu ca v-am ramas datoare, nu am uitat,
dar cand voi fi singura,cu timp liber de a scrie!
si atunci,sa vezi,ada, compuneri si telenovele!
inca o data,pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

filmele le-am inregistrat, pt ca sormea a ramas singura pe acasa,vreo 3 sapt, si se cam plictiseste......
micuta creste,frumos de tot, canta de mama focului.
e desteapta,incepe s-o ia de-a busilea prin pat...
i-am facut dvd cu muzica pt copii si audio povesti-cateva,
desene animate,si e tare atenta si cuminte-doar cand vrea ea!

Mergi la inceput

iar ati disparut cand apar eu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna dimineata fete,

Las o cafeluta pt.cine pofteste

Babyblue,si eu zic ca si Luminita,sanatatea ta e cea mai importanta.Dd ajuta la laparoscopie,e bine daca ai incredere in medicul tau Cu siguranta o sa fi MAMA,indiferent prin ce metoda alegem sau simtim la un moment dat sa o facem.Eu sunt alaturi de tine,as mai avea multe de spus dar ma opresc aici.Capul sus,o sa fie bine, trebuie sa crezi asta Stiu ca doare,doare al draqu de tare dar dorinta noastra de a mame e mai puternica si NIMIC n-o sa ne stea in cale.Te pup tareeee,taree si am fugit

Galliiiiiiii??????Hai ca vad ca ai aparut pana la urmaO zi frumoasa tuturor,

Mergi la inceput

luminita, iti multumesc de mesaj.
nu stiu dc chistul are o parte canceroasa. habar n-am. una e ce se vede la eco, alta e ce e in burta, realmente.

galli, o sa ma mai duc azi sa intreb un medic, cu toate analizele.
mi s-a zis ca singurele ok, ar fi anticonceptionalele. ca trebuie sa inhibe ovulatia. dar dupa, eu tot cu stimulare va trebui sa raman, pt ca sotul nu are spermograma ok. si cine stie, nu va creste oare la stimulare tot chistul?

_

Mergi la inceput