Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hi,hi,hi,iote-te la ea!!!! dvs!.....
suntem acolo, la dct, si va asteptam,nico!!!!!!!
frumos cadou pt ziua lui ttarzan-otoman!

amy,interior,nu cumva!!!
pt spermo,stiu ca 3 zile

ani,eu nu mai fac teste de multa vreme....
cu pi,faceam clear blue....

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

saluate,salutare.
guze,iti tin pumnii.
de cateva zile ma bate un gand:desi pana acu nu am avut probleme in a ramane gravida,ci de a pastra graviditatea,ma bate gandul FIV-ului.oar ecum o fi mai bine?natural sau prin FIV?adica o rata mai mare a izbanzii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete cucuiete,
N-am intrat ca a fost nebunie la munca.
V-am citit un pic din urma.
Ma patrunde fiecare necaz al vostru ( asa e cand ai prieteni, ai bucurie la bucuria lor si necaz la necazul lor )
Imi pare rau si sper sa luati cea mai buna decize impreuna cu doctorul.
Gali,
Luminito, ba io nu vrau deloc sa-mi zica dumneavoastra.... Ia te rog draga nasica, cand "mei vedea" sa-mi spui de la Maria Ta in sus.....
Care-i traba cu "semiluna invartosata" ? Sa traca de lA UNA LA ALTA...ASA CA UN SIMBOL.
Nico, bafta frumoasa fata.
Si eu astept azi maine sa iau startul la fivul norocos.
Asa ca ne vom sustine una pe alta, si ne vom intrece in balonari si bufeuri, dar la urma va iesi cate una bucata pentru fiecare Stat...O sa-i declaram frati de cruce ( desi unul e semiluna si altul e stea de David )
Poate reusesc ei sa aduca linistea, ca ai vazut ca au innebunit diplomatii frumoaselor noastre tarisoare adoptive.

Amy, pentru Pap, spalat extern.
Pt spermo, max 7 zile, nu mai putin de 3.
Nico....baftaaaa.
Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare,salutare

Multumim de cafeluta Amy

Nico,vine muzichia hai ca-s cu ochii in monitor sa vad cand ajungi de la doc.
http://www.trilulilu.ro/Harjolea/6591d697a04c49

Bebita,ce mai faci? Elly?

Revin,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

haide,nico!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

amy intre 3 si 5 zile.
Bafta sa iasa muuuulti si vioi

lumimita deci tu n-ai vazut liniuta dupa uscare....nici io si am facut "cateva" teste la viata mea.....
Is in ceata
Mai am doar un singur test Barza Gold
Nu stiu daca sa il fac si pe ala

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

amy intre 3 si 5 zile.
Bafta sa iasa muuuulti si vioi

lumimita deci tu n-ai vazut liniuta dupa uscare....nici io si am facut "cateva" teste la viata mea.....
Is in ceata
Mai am doar un singur test Barza Gold
Nu stiu daca sa il fac si pe ala

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Fetelor dragutelor,
zi frumoasa aici la olanda e soare cu zapada! Poate ma misc si eu azi spre centru sa casc ochii prin magazine dar nu stiu precis.
am primit vesti bune de la surioara mea mai mica, avocatul zice ca la divort nu e obligata sa preia ratele pentru creditul de nevoi personale (de zeci de mii euro!) facut de handicapatul de barbatu-sau. Mai ales ca ea nu are apartament si va trebui sa munceasca de-acu incolo pentru propriul locsor pe lume. Bine ca m-am tinut de capul ei,sa mearga la avocat, ca ala o teroriza sa semneze acorduri la notar etc. etc. Mutantul si-a gasit pe cineva am inteles (!). Dezgustator individ, mi-am zis in sinea mea, dar n-o mai amarasc pe ea ca nu are rost.

Mona, am crezut ca deja ai plecat cu rulota prin lume, bine ca esti pe aproape!... Pai de ce sa-ti zica tie "Maria Ta, nu ma mai joc, ca esti mai "frageda" la varsta decat mine!

Nico, dar 'dumneavoastra' cat stati cracita pe -acolo, pe la doctor?...:-))) Lasa-ne pe noi doamnele ca tinem la tavaleala!..:-)) Focuseaza pe FIV!..Tin pumnii, Doamne ajuta!

Ani, fa-l si pe barza gold, ori te lumineaza ori te baga si mai tare in ceatza.Dar daca zici ca beta-i negativ, atunci testele nu prea mai au ce zice, mai ales dupa ce au trecut cele 3-5 minute de citire. Imi pare rau.

Mayan, poate e prea devreme cu testul, eu asa sper pentru tine.

Galli

Fetelor gravide si negravide,
pupici si sanatate multa!
mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Uitati un filmulet cu multeeee berze, cate una pentru fiecare. Cred ca l-a mai postat si Aduta la un moment dat dar nu strica sa vedem ca avem de unde alege http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news-mm-items/181935.html?i=0.
Deci de azi il trec pe dlmnul pe pauza, sa nu iasa gigeii obositi deja.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

luminita, iti multumesc de mesaj.
nu stiu dc chistul are o parte canceroasa. habar n-am. una e ce se vede la eco, alta e ce e in burta, realmente.

galli, o sa ma mai duc azi sa intreb un medic, cu toate analizele.
mi s-a zis ca singurele ok, ar fi anticonceptionalele. ca trebuie sa inhibe ovulatia. dar dupa, eu tot cu stimulare va trebui sa raman, pt ca sotul nu are spermograma ok. si cine stie, nu va creste oare la stimulare tot chistul?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Babyblue, am citit un pic despre teratom.
Citeste si tu te rog. Ai sa intelegi mai mult.
98% este benign, adica nu are potential canceros.
doctorii sunt atenti la procentul de 2%, de aceea se simt obligati sa verifice.
Stiu ca suna dur dar...te rog din suflet uita de stimularea hormonala pentru o vreme.
Esti tanara si poti amana cateva luni ideea de stimulare. Te rog sa nu ma urasti ca spun asta. Ca sa ai o fetita- indiferent prin ce metode -trebuie mai intai sa-ti mentii sanatatea.
cu drag

draga luminita,

iti multumesc f mult. vreau sa zic ca mi place f mult de tine, esti genul de persoana care chiar citeste si asculta oamenii cu care vorbeste, chiar se gandeste la problema lor si chiar le da un raspuns pertitent.

in cazul meu, este exclusa stimularea cu acest chisto-teratom. ii zic asa pt ca la eco se vad 2 parti, o parte hipoecogena intens, adica neagra, care inseamna lichid, adica chist hemoragic si o parte cu neregulatitati, despre care nu se pot pronunta, posibil sa fie un teratom, sau un chist cu fibrozitati, sau orice...eu avand in trecut tumora aia, la celalalt ovar, ma gandesc serios sa nu fie recidiva la asta.

asta este si motivul pt care am decis operaria, marti dimineata. orice ar fi, nu vreau sa ramana acolo si sa creasca.

dr. albu de la medlife, a spus ca ideea la mine este sa scoata chistul asta si cu ce ramane din ovar (oare mai ramane ceva?) sa facem stimulare si rapid un FIV.

grijile mele sunt 2:
- ce este formatiunea aia?
- dc ramane ceva in urma operatiei.

o sa ii repet doctorului in ziua operatiei, ca dc el consid ca n-ar ramane pe loc ovar bun, sa-mi lase tot, inclusiv chistul. dc e optimist, in functie de ce gaseste, sa-mi scoata "chistul" si sa lase pe loc c eva ovar bun.

crezi ca gresesc?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

aduta, multumesc de intrebare.
ma pregatesc de operatie. marti dim.

in rest, mai imi smulg parul din cap, mai gandesc optmist.
pana la urma m-am resemnat.

tu ce mai faci?

va tin pumnii celor care s-au apucat de FIV.
sa fie intr=un ceas bun.

_

Mergi la inceput