Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata dragelor si din partea mea.

nico , tinem pumnii.

eu am avut o zi.....

de dim mi-au venit uratii si m-au cam luat prin surprindere.
nu ma asteptam sa imi vina asa de rpr la 32 de zile, avand in vedere ca eu am un cm de 50-60 de zile.
dupa partida de , primul lucru a fost sa sun la dr care era in operatie si am sunat si la d-na biolog sa discutam despre IAD.
asa ca m-am imbracat, am anuntat la birou ca nu stiu cand o sa ajung si fuguta la spital.
eu dupa cum stiti nu prea as mai avea voie la nici un fel de stimulare.
ajung la intalnire si stau de vb si d-na b imi zice ca la foliculii pe care ii am ( la ambele IA am avut cate 5-7 foliculi intre 18-22) sunt tocmai buna pt FIV, si ca ea are merge pe FIV cu sotul (" ca suntem un cuplu frumos" )si nu pe IAD.
sunt intr-o mare dilema , pentru ca acesta e ultimul tren pentru mine si vreau sa iau decizia cea mai buna.
situatia ar fi urmatoarea sanse IA MARI, dar cu donator , FIV cu sotul sanse mici.
nu stiu incotro sa o apuc.
imi doresc un copil cu C din tot sufletul si toata inima, dar cu IA as avea mai sigur copilul mult dorit, pe langa asta mai e si teama ca la o stimulare mai mare sanul meu cu prbl sa nu cedeze si sa se transforme din malign in benign.
aaa, am uitat sa precizez ca la IA (gigei ar putea fi jumi-juma).
diseara la 5 mergem sa facem o spermograma sa vedem cum au evoluat din vara pana acum si sa vedem pe ce schema de tratament mergem.

cele care ati facut fiv, mare rugamnite la voi.cum e tratamentul ?
sunt tare bulversata, nu stiu incotro sa o apuc.....

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amy,cred ca Aduta de Galli a postat berzele Eu am crezut ca-i inceputul de la Dumbo

Bebita,suntem alaturi de tine marti la operatie.DD ajuta!Chiar nu ma pricep deloc la chisturi,sa dea Dumnezeu sa se rezolve toate si sa fie bine pana la urma.Eu sunt ok,multumesc,cu 1000 de ganduri la inceput de an dar speram ca pana la urma sa se aranjeze toate.

Soricica nu bea o cafeluta cu noi? cu muulltt laptic?

Mergi la inceput

aduta, beau cum sa nu .

am vb la tel si cu lumy si cu galli si sper ca am luat decizia cea mai buna.

dragelor tinetim pumnii, diseara aflu daca de maine intru la FIV.

PUPICEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Gata, fete minunate, am venit de la doctorasu' cel frumusel. N-am mai avut nicio emotie, ca v-am citit pe voi inainte sa plec si m-am dus cu un zambet larg.
Pe masa m-a tinut putin, Lumi, nici gand de timp de harjoneala.
Are doctorul asta un dar de a povesti- scurt, foarte la obiect si extrem de realist.
Poate cateodata de place sa ne expuna cineva lucrurile astfel incat sa ne dea speranta dar, pentru mine, aflata deja la FIV3-cel norocos, cred ca e mai bine mai direct si mai sincer. Mi-a raspuns si la toate intrebarile mele referitoare la NK, trombofilie si ET in z3 si z5 de la punctie.
Ca tratament, deocamdata am primit doar GONAL 300 unit/ zi, incepand din Z3 pana in ziua Z6. Luni merg la control si, in functie de rezultate, stabilim schema in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

luminita, iti multumesc de mesaj.
nu stiu dc chistul are o parte canceroasa. habar n-am. una e ce se vede la eco, alta e ce e in burta, realmente.

galli, o sa ma mai duc azi sa intreb un medic, cu toate analizele.
mi s-a zis ca singurele ok, ar fi anticonceptionalele. ca trebuie sa inhibe ovulatia. dar dupa, eu tot cu stimulare va trebui sa raman, pt ca sotul nu are spermograma ok. si cine stie, nu va creste oare la stimulare tot chistul?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Babyblue, am citit un pic despre teratom.
Citeste si tu te rog. Ai sa intelegi mai mult.
98% este benign, adica nu are potential canceros.
doctorii sunt atenti la procentul de 2%, de aceea se simt obligati sa verifice.
Stiu ca suna dur dar...te rog din suflet uita de stimularea hormonala pentru o vreme.
Esti tanara si poti amana cateva luni ideea de stimulare. Te rog sa nu ma urasti ca spun asta. Ca sa ai o fetita- indiferent prin ce metode -trebuie mai intai sa-ti mentii sanatatea.
cu drag

draga luminita,

iti multumesc f mult. vreau sa zic ca mi place f mult de tine, esti genul de persoana care chiar citeste si asculta oamenii cu care vorbeste, chiar se gandeste la problema lor si chiar le da un raspuns pertitent.

in cazul meu, este exclusa stimularea cu acest chisto-teratom. ii zic asa pt ca la eco se vad 2 parti, o parte hipoecogena intens, adica neagra, care inseamna lichid, adica chist hemoragic si o parte cu neregulatitati, despre care nu se pot pronunta, posibil sa fie un teratom, sau un chist cu fibrozitati, sau orice...eu avand in trecut tumora aia, la celalalt ovar, ma gandesc serios sa nu fie recidiva la asta.

asta este si motivul pt care am decis operaria, marti dimineata. orice ar fi, nu vreau sa ramana acolo si sa creasca.

dr. albu de la medlife, a spus ca ideea la mine este sa scoata chistul asta si cu ce ramane din ovar (oare mai ramane ceva?) sa facem stimulare si rapid un FIV.

grijile mele sunt 2:
- ce este formatiunea aia?
- dc ramane ceva in urma operatiei.

o sa ii repet doctorului in ziua operatiei, ca dc el consid ca n-ar ramane pe loc ovar bun, sa-mi lase tot, inclusiv chistul. dc e optimist, in functie de ce gaseste, sa-mi scoata "chistul" si sa lase pe loc c eva ovar bun.

crezi ca gresesc?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Babyblue, draga noastra draga, nu cred ca ai gresit.
Pana nu te opereaza medicii nu pot fi siguri asupra tipului de chist.
Date fiind antecedentele tale medicale, operatia laparoscopica e o solutie inteleapta. Probabil ca, in timpul operatiei, vor preleva probe pentru analiza tesuturilor din chist, asa cum parca ti-au si zis.
Laparoscopia este o operatie minim invaziva, stii si de la fete si de la medici. Te vei recupera rapid. In cel mai rau caz vei ramane cu un rest de ovar, dar vei fii sanatoasa si in afara oricarui pericol. Vei fi alaturi de sotul tau sanatoasa si frumoasa si vei creste atatia copii cat vei avea putere si dragoste.
Repeta-i doctorului dorinta ta de a-ti pastra ovarul sau un rest de ovar si inainte de operatie.
Dumnezeu, te iubeste si te va ajuta.
Eu cred ca ai facut o alegere corecta.
Te pup si sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Adica cu "dumneavoastra"?..Pai asa dregi tu busuiocul?..

Fetelor saaaariti!!
Astea mai coapte vreau sa zic!!!
Ca Nico zice ca daca ne vede in realitate ne da cu "dumneavoastra"!!!!

Nu stiu ce aveti voi de gand, dar io refuz!..

Nico succes maine la doctor!!!Din toata inima!

Pupici la toate fetele,
Noapte buna!

PS.Daca esti cuminte la doctor si faci frumos iti trimit poze cu mine si cu calu'!!! Deocheate! Ca sa-ti treaca respectul!

Lumi,gata, imediat dreg busuiocu':
- Ma refeream la ideea de a va fi cunoscut inainte de forum, asa, la coada la Adminstratia Fin, la vreo banca, la coafor etc.
- Acum, s-a infiripat asa o legatura stransa si profunda cu voi toate, incat nu pot decat sa va consider surorile mele dragi.

Asa ca pica fazele cu "dumneavoastra", "Maria TA" etc.

P.S. Acum imi trimiti poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Baby, ce pot sa-ti spun suplimentar? Ca am o fosta colega de facultate care s-a dus la doctor pentru o operatie si i-a scos un ovar si din celalalt i-a mai ramas foarte putin? Ca toata lumea i-a zis ca nu o sa poata face copil decat cu fertilizari si a ramas natural? Ca acum are o fetita de 4 ani si jumatate si vrea sa mai faca unul? Ca eu nu am nimic si fetita ei creste? Deci cum o vrea bunul Dumnezeu, doar el ne poate ajuta. Fruntea sus, incredere si curaj.
Sa nu te gandesti vreo clipa ca te mint ca sa te simti bine, este purul adevar.
Te pupic si va pup pe toate cu mult drag.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Nico bafta,bafta,bafta! ai inceput FIV-ul norocos.

Soricica,tinem pumnii pt.desearaSi eu tot pt.fiv as fi votat ca are mai mari sanse de reusita decat Ia,iar in ziua punctie daca doamne fereste nu s-ar fi gasit nimic la sot as apela la proba de rezerva.Doamne ajuta fata draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Luminito,
Stai linistita, ti-am pastrat locul de onoare.
Tie ti se va adresa cu Luminatia Ta.
Hai vezi ca-s fata de comitet?
Nico, sa fie cu nororc. si eu tot cu 300 Gonal tre' sa ma tratez.
Ti-am zis eu ca o sa fie siamezi ai nostri
Soricio, daca faceti fiv cu micromanipulatie, trebuie sa gasiti cativa gigei competenti ...2,3,4 sau cate ovucite ai sa ai tu viabile.
PPupi

Mergi la inceput

ada, multumesc frumos si sa fie cu noroc la toate fetele

monicuta, habar n-am ce si cum o sa fac.
diseara dam o proba de spermograma si o sa stam la un mic taifas eu, sotul si biolog .daca nu reusesc sa intru diseara,o sa va impartasesc maine rezultatul.

nico, sa treci ziua 1 la soricei.multumesc

pupici

Mergi la inceput