Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Astia sunt smotocitii de catelusi lucrati pana in Craciun. Nu mai pot de dragul lor: http://i231.photobucket.com/albums/ee50/amy20_07/Goblenuri%20de%20ieri-%20de%20azi/P130110_2116.jpg

Tin pumnii Nico, si scz de balbaiala de azi (intrase seful si nu voiam nici sa pierd mesajul si nici nu a fost timp de editat si apoi am uitat, ca deh, sunt batrana ).
si restul gastii.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare la toate fetele, am citit din urma si tare imi pare rau ca sunt fete cu probleme.
As vrea sa ajut cu ceva, as vrea sa nu mai existe boli si probleme si tristeturi si certuri...cum sa facem sa fie toata lumea fericita?
Nu se poate, stiu, dar zic asa...ca ar fi tare bine.

Si eu mi-am dorit bebe mult, numai ca nu am trecut prin ani si ani de dorinte neimplinite, chiar pot sa zic ca dupa 1 an de incercari nereusite, eu oricum stiam ca am probleme cu regularitatea menstrei si incepusem deja sa caut doctori si informatii, deci dupa un an in care nu s-a intamplat natural, am inceput sa ma caut, sa fac stimulari, tratamente, laparoscopia si in final FIV.
Si aici ne-a ajutat Dumnezeu ca s-a prins din prima.

As vrea sa se indeplineasca la toate fetele asta. Si sunt sigura ca Dumnezeu stie de fiecare in parte si niciodata, dar niciodata nu da unui om mai mult decat poate duce. Sa va amintiti asta!

Am fost la ecograf luni seara, bebe are 2900gr, caputul in jos,imi da cu picioarele si mainile in partea stanga a abdomenului, am fixat cezariana pe 2 februarie, mi s-a parut mie ca arata bine 02.02.2010, desi mai sunt trei mari saptamani pana atunci si nu stiu daca nu cumva bebe vrea sa iasa mai repede. Noi il asteptam cu drag, totul e pregatit, camera, caruciorul, lenjerii, mobila...numai ca nu m-am apucat de spalat lucrurile. In rest, totul e ok.

Si da, inca lucrez, marti am fost la servici pt vreo 2 ore, ca mi-a venit un sef din Germania, apoi am fost la pedichiura, ca nu mai ajung la propriile picioare , m-au incaltat fetele de acolo, ca nici asta nu mai pot face singura.
Stau acasa la birou, mai in pat, mai iar pe canapea...ma mut dintr-o parte in alta....va trece si perioada asta si va incepe marea oracaiala!!
Va pup pe toate, nu va enumar ca sigur uit pe careva, dragele mele!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Va spun si eu seara buna,

Nico,trimitem ganduri bune,suntem alaturi de tine maine cand dai startul Fivu-lui norocos DD ajuta!

Amy,f faini smotocitii,o sera placuta si voua.

Blue,e mare piticul si in curand e marea intalnire.DD ajuta!

pe maine tinere senioare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

tot nu mi-ati zis si mie daca ati facut teste Minut caseta ...

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lumi, departe de mine gandul de a jigni doamnele simpatice de 40 ani. Va respect si va iubesc din toata inima pe toate. Sa n-ai impresia ca io sunt departe de varsta asta (am 36 ani impliniti in august, deci pot zice ca merg pe 37 ani) Sunt sigura ca daca as fi avut ocazia sa va cunosc in alte imprejurari decat virtual, sub nicio forma nu m-as fi adresat fara pronumele de politete.

P.S. Dar trebuie sa accepti macar ca esti cocheta, in sensul ca n-ai iesi din casa (chiar si sa scoti tomberonul) fara un pic de ruj pe buze sau fara sa-ti aranjezi, macar cu mana, parul. Am dreptate?

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Adica cu "dumneavoastra"?..Pai asa dregi tu busuiocul?..

Fetelor saaaariti!!
Astea mai coapte vreau sa zic!!!
Ca Nico zice ca daca ne vede in realitate ne da cu "dumneavoastra"!!!!

Nu stiu ce aveti voi de gand, dar io refuz!..

Nico succes maine la doctor!!!Din toata inima!

Pupici la toate fetele,
Noapte buna!

PS.Daca esti cuminte la doctor si faci frumos iti trimit poze cu mine si cu calu'!!! Deocheate! Ca sa-ti treaca respectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

tot nu mi-ati zis si mie daca ati facut teste Minut caseta ...

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Ani, eu am facut Minut caseta. Dar nu am avut liniuta de uscare.
Mi s-a intamplat rar asa ceva, cred ca o singura data la un test barza banda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Bafta multa Nico draga noastra si suntem alaturi de tine si de toate fetele care trec prin incercari de toate felurile.
Da am primit luna de dimineata cu tot cu comete.Am facut un test acu pe seara , m-a mancat in fund ..ce sa fac si io si a iesit negativ.
Ori ca e negativ ca l-am facut tarziu dupa enspe pipiuri , ori ca nu sunt gravida ...nu stiu ce sa zic da eu astept ..ce sa fac si eu.
Va pup si vb maine dupa ce aterizez de la scoli inalte de 3 etaje .

Mergi la inceput

Buna dimineata, suricatelor.
Pentru ca nasica e prinsa in focurile creatiei, va invit eu la cu mult laptic si zahar sa mai indulcim viata asta amara cateodata.
In rest, la mine liniste si pace, nu mai pun la suflet, nu ma mai intereseaza, stau in bancuta mea si astept controlul de luni.
A-pro-pos, eu nemaifacand de ceva un Papa Nicolau sau cum se scrie... pot sa ma spal cu o seara inainte si intern, sau doar extern? Ca-s planta . Si sotul pentru spermograma cat tre sa stea pe tusa? 4 zile e suficient?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Ada29- Z14 CM, stimulare cu Vitex; Do Not Disturb!
Amy2007- Z24 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z31 CM
Babyblue- Z25 CM, HSG pe 12.11
Bebenov- Z31 CM
BlueFlower-+36
Brunadria- Z11 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z18 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z21 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z15 CM; Do Not Disturb!
Guzelnico- Z2 CM, laparoscopie pe 7.11, incepe FIV3-cel norocos
Libra-+8
Lumy_Clt-+16
Luminita42- Z21 CM;
Lyly_mar- Z22 CM
Mami_vreau- Z24 CM
MayanMistica- Z33 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z10 CM
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z40 CM
Sorinake- Z8 CM, HSG pe 29.09; se pregateste de IA in ian.
Soricica- Z1

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea curaj si intelepciune surioarei noastre dragi, BABYBLUE, sa o ajute sa-si rezolve optim problemele!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

IVF Herbal Support (postat de Mona)

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Ne pregatim sa plecam spre clinica. Parca am si ceva emotii dar vor trece dupa ce ma dau jos de pe masa.

Amy, multumim de listuta! N-am inteles io prea bine ce-i cu scuzele si balbaiala. Pt. Papa te speli doar extern iar pt spermograma e suficienta perioada de 4 zile.

Mayan, io nu am folosit ever teste de pipi (de aceea nici nu am putut sa-i raspund lui AniG). Dar, dupa cum se aude vorba-n sat, testul se face dimineata, la primul pipi (inainte de portia de "comete").

Aduta, nu ne-ai mai bagat niste muzici de incantare a auzului, asa sensibile ca tine si zau mi-e dor.

Gata, fug, ca bate T din picior deja. Revin, ca sunt datoare cu raspuns catre doamne ... coapte.

Mergi la inceput