Tinere senioare cu greutate>50kg(59)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita42 Fetele va salut pe toate, Io-s bine, ieri am inregistrat prima victorie pe teritoriu olandez: am prins masina de gunoi ! ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
In rest prin casa,domestica. Aia de la fostul serviciu nu ma scutesc, mai ales unul batran , ma suna, imi da mesaje voice la orice ora, legate de un contract la care am promis ca mai ajut..:-( Cred ca asa e, dar cam exagereaza, old style. |
Nu i-ai zis ca acum poti sa-i faci contractul doar in olandeza?!
![](icon_smile_big.gif)
Aseara m-am intretinut cu fata, arata bine , manca-o-ar mama ..:-)) Ar veni aici in februarie dupa sesiune, 2 saptamani. O saptamana ar fi numai ea, a doua saptamana vine si boyfriedul ei..:-( .ce sa fac, nu zisei nu, cu toate ca de boyfriend nu prea eram pregatita..:-( Cainosu'de la bucuresti e mare problema nu stim pe cine sa convingem sa stea cu el, ca ala io, ala io...vom vedea. |
Ce-ai, socrela, cu boyfriendu' fetii? Ia, zi-ne, ce nu-ti place la el. Ca io asa am citit printre randuri.
![](barfa.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana nico,nu ne*ai spus ce ai facut la dct! ![]() sau am lipsit eu prea mult?? ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
De lipsit, ai cam lipsit, ce-i drept dar am inteles ca motivat.
![](icon_smile_big.gif)
La dr ma duc maine, in Z2. Asa emotii am avut la CM trecut, ca a intarziat o zi (lucru neobisnuit la mine) si speram sa-l cadorisesc pe T cu un Bhcg maaare. Dar n-a fost sa fie. De azi dimineata am inceput un CM nou-nout. Asadar maine incep procedura pt FIV3-cel norocos
![](punk.gif)
guzelnico spune:
Galli, dar tu ce intentionezi sa faci?
In afara de descarcatul filmelor total neinspirate pentru invartosarea semilunii.
guzelnico spune:
Aaaaa, am uitat sa va spun ca Lumy si-a bagat bilet de motivare a absentei de pe DC: trupa are chef de munca ziua
si somn devreme seara.
In schimb, celelalte gravidute nu prea isi mai plimba burticile pe-aici si ne ingrijoram. Speram ca BabyFloricica sa lase laptopu' pt serviciu si sa stea cumintica si relaxata. Iar Libruta
speram ca "a muls vaca" si nu se mai streseaza din orice.
Dar astea sunt doar presupuneri, mai bine ne povestesc ele.
luminita42 spune:
citat din mesajul lui guzelnico![]() ![]() ![]() .................... Ce-ai, socrela, cu boyfriendu' fetii? Ia, zi-ne, ce nu-ti place la el. Ca io asa am citit printre randuri. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Hei , asta mica, Nico
![](pupic.gif)
Cu boyfriendul fetii n-am nimic, il stiu de 5 ani.. (l-as mai retusa eu pe ici pe colo e adevarat! :-) dar sa stau cu el in aceiasi casa nu prea ma omor!:-)) si aci' la olanda se aude prin ziduri si cand tragi un partz,:-)) ... acum serios vorbind e ceva discomfort, nu pot sa zic ca mama,mama o sa ma simt grozav, ca as minti!..
Cat despre tomberon daaa, este pe rotite! :-))) ha! ghicisi! sa stii ca l-am dus de cu seara, dar eram in stare sa alerg si dupa masina daca era cazu'! nu prea ghicisi la infatisare, dar te iert ca la varsta ta iti inchipui ca tot ce are 43 de ani e "cocheta ...cu sosoni si bigudiuri!."
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
MayanMistica spune:
Fetelor stiti vorba aia : " mi-a promis luna si stelele de pe cer?"
Ei bine , dimineata era o asa luna in forma de semiluna la mine in dormitor ...stelele nu inca ..da la luna aia si acum imi sta mintea.
Sper sa fie in aceeasi forma mereu ...si intr-o buna zi sa ma vad cu luna plina in burtica.
guzelnico spune:
Lumi, departe de mine gandul de a jigni doamnele simpatice de 40 ani. Va respect si va iubesc din toata inima pe toate
. Sa n-ai impresia ca io sunt departe de varsta asta (am 36 ani impliniti in august, deci pot zice ca merg pe 37 ani
) Sunt sigura ca daca as fi avut ocazia sa va cunosc in alte imprejurari decat virtual, sub nicio forma nu m-as fi adresat fara pronumele de politete.
P.S. Dar trebuie sa accepti macar ca esti cocheta, in sensul ca n-ai iesi din casa (chiar si sa scoti tomberonul) fara un pic de ruj pe buze sau fara sa-ti aranjezi, macar cu mana, parul. Am dreptate?
guzelnico spune:
citat din mesajul lui MayanMistica Fetelor stiti vorba aia : " mi-a promis luna si stelele de pe cer?" Ei bine , dimineata era o asa luna in forma de semiluna la mine in dormitor ...stelele nu inca ..da la luna aia si acum imi sta mintea. ![]() Sper sa fie in aceeasi forma mereu ...si intr-o buna zi sa ma vad cu luna plina in burtica. ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Si ti le-a dat? Ma refer la luna si stele ...
![](icon_smile_big.gif)
Sa fie dupa cum iti doresti tu, Dulcinico!
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
guzelnico spune:
Vise instelate, fete dragi!
Ma retrag la TV sa-mi vina somnul mai repede, ca maine iar ma trezesc devreme sa merg la clinica sa stabilim cu dr cel nou
protocolul pentru FIV3-cel norocos
.
sorinake spune:
buna, fetele!
harnicute, ca de obicei si vesele!
Nico, bafta maine!
Eu numai cu munca si cu stimularea! In rest nika! Ma duc la somn ca maine...