Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

galliiiii suuuuper reteta cu iaurt !!!
Si e si usor tare de facut si racoritoare

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Citat:
NB.Si a lu' cumnatu' e in forma de semiluna?...

Sa fie semiluna de vina ? Sau e musai sa fie in luna noua?

Luminita, nu stiu, dar asa ar trebui sa fie ca doar e pui de otoman.

Mayan, de la tortul tau ni se trage. Si nu ne-ai spus: cine a mancat semiluna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Una din ele cred ca am mancat-o eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Fetele din strainataturi, la voi se gaseste la farmacie vaccinul pentru gripa asta noua, porcina (Pasteur sau ceva de genul)? Ca teoretic as vrea sa-l cumpar din strainatate, ca acesta de la noi nu e testat suficient. Guze, Nico, Mona???

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Io, fiind si Guze si Nico, o sa ma interesez. Aici oamenii sunt ciudati rau. Cum le curg un pic mucii sau tusesc, gata, au gripa porcina. Si toate rudele au subiect de discutie la ceai. Ca sa nu mai zic de matusi care gatesc si ii dau bolnavului mancarea prin usa intredeschisa. Cateodata e chiar comic pe aici. Am vorbit din experienta, ca am avut un var racit, pardon cu gripa porcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

luminita, iti multumesc de mesaj.
nu stiu dc chistul are o parte canceroasa. habar n-am. una e ce se vede la eco, alta e ce e in burta, realmente.

galli, o sa ma mai duc azi sa intreb un medic, cu toate analizele.
mi s-a zis ca singurele ok, ar fi anticonceptionalele. ca trebuie sa inhibe ovulatia. dar dupa, eu tot cu stimulare va trebui sa raman, pt ca sotul nu are spermograma ok. si cine stie, nu va creste oare la stimulare tot chistul?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Babyblue, am citit un pic despre teratom.
Citeste si tu te rog. Ai sa intelegi mai mult.
98% este benign, adica nu are potential canceros.
doctorii sunt atenti la procentul de 2%, de aceea se simt obligati sa verifice.
Stiu ca suna dur dar...te rog din suflet uita de stimularea hormonala pentru o vreme.
Esti tanara si poti amana cateva luni ideea de stimulare. Te rog sa nu ma urasti ca spun asta. Ca sa ai o fetita- indiferent prin ce metode -trebuie mai intai sa-ti mentii sanatatea.
cu drag

Mergi la inceput

Citat:

Mayane, zici ca-ti intarzaie?...:-))
Doamne ajuta sa fii gravida!
Intre noi fie vorba :-)), ai mancat cumva semiluna din partile joase? O fi cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:

Intre noi fie vorba :-)), ai mancat cumva semiluna din partile joase? O fi cu noroc!

hi,hi,hi,nebuna mica ce esti tu!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Fetele va salut pe toate,
Io-s bine, ieri am inregistrat prima victorie pe teritoriu olandez: am prins masina de gunoi ! tomberonul imi este gol, ca era infundat saracu'. Ne-a mai ramas un sac cu gunoi nedegradabil (!), H. zice las ca-l ducem la mama sambata, in nord. Halal! :-)))

In rest prin casa,domestica. Aia de la fostul serviciu nu ma scutesc, mai ales unul batran , ma suna, imi da mesaje voice la orice ora, legate de un contract la care am promis ca mai ajut..:-( Cred ca asa e, dar cam exagereaza, old style.

Aseara m-am intretinut cu fata, arata bine , manca-o-ar mama ..:-)) Ar veni aici in februarie dupa sesiune, 2 saptamani.
O saptamana ar fi numai ea, a doua saptamana vine si boyfriedul ei..:-( .ce sa fac, nu zisei nu, cu toate ca de boyfriend nu prea eram pregatita..:-( Cainosu'de la bucuresti e mare problema nu stim pe cine sa convingem sa stea cu el, ca ala io, ala io...vom vedea.

Galii, vor veni si vremuri mai bune

Amy, pe aici nu stiu nimic de vaccin, dar eu zic ca e destul de bun cel din romania. Vaccinul contine germeni (virusi) inactivati, in proportie mica, atat cat trebuie ca sa creeze anticorpi si rezistenta in corp. Nu-i asa o mare branza sa-l produci. Problema e ca trebuie sa te misti repede sa produci mult, in caz de vreo epidemie.
Vaccinul nu se face daca esti slabit si epuizat sau ai fost bolnava de curand. In rest cel romanesc, cred ca-i la fel de bun.

Va pup fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:

Aoleoooooo, pai daca da roade, mananc toate semilunile de pe steagurile (am subliniat ca sa fiu explicita) ce flutura pe-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nico,nu ne*ai spus ce ai facut la dct!
sau am lipsit eu prea mult??

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput