Tinere senioare cu greutate>50kg(59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sa va indulcesc putin
http:/.../forum/viewtopic.php?f=49&t=851
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

elly, sa iti traiasca sotul,si
sa aveti parte de tot ce va doriti!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Fetele din strainataturi, la voi se gaseste la farmacie vaccinul pentru gripa asta noua, porcina (Pasteur sau ceva de genul)? Ca teoretic as vrea sa-l cumpar din strainatate, ca acesta de la noi nu e testat suficient. Guze, Nico, Mona???

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata fetele si de la mine.

babay blue, te inteleg .
si noi am discutat de adoptie si tot fetita am vrea, insa nici aici nu depinde de noi.daca te intereseaza subiectul intra pe adoptie sau a iubii copii fara limite.

eu o sa mai fac o ultima inseminare anul acesta( nu stiu exact cand, in functie de analiza de la san).
si cred ca IA o voi face fara stimulare, ca risc prea mult, dar asta depinde de ce se vede la eco.

amy si baby, eu am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare cand in toamna m-au diagnosticat cu cancer la san in urma hiperstimularii, simteam ca nu am apucat sa fac nici macar un sfert din ce imi propusesem, am simtit ca viata mea se termina mult , mult prea devreme, ca nu petrecusem f mult timp cu sotul meu, eram casatoriti doar de 4 ani...., ca nu le-am spus parintilor cat de mult ii iubesc in ultima perd, ca am fost prea repezita cu cei din jur,ca nu am stiu sa iau ce e mai frumos de la viata.....
...................... a fost cea mai urata perioada din viata mea.
primul lucru dupa ce am vb cu familia, v-am scris voua si toate fetele m-au sustinut si mi-au recomandat sa vad si alti medici.
si asta am si facut.
tin minte ca la un moment dat primisem un sms de la nico, sa ii zic diagnosticul si nu am stiut ce sa ii raspund, pt ca medicii aveau alte pareri...
acum a trecut ,sunt bine cel putin pt moment.
ma lupt cat pot si cum pot ca sa am un copil al meu, daca nu, voi fi mama de suflet pentru un copil pe care o sa il cresc din inima.

eu am invatat ca daca suntem impreuna si ne sustinem o sa reusim, stiu ca undeva in fiecare colt de tara, de lume exista cineva care se gandeste la noi, se roaga pentru noi si ne sustine.
chiar daca scriu mai rar, sa stiti ca ma gandesc la voi , va pup si va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Soricuto, si eu am nodulii la san, si mie imi zisese ca ma opereaza. Am terminat tratamentul si nu m-am mai dus si nu stiu cand mai ajung, de frica.
In alta ordine de idei, la mine problema cu adoptia pica, nu ii pot spune lui D ca vreau sa adoptam un copil, cand el are deja 2 din prima casatorie. Mi-e frica de raspunsul lui, care mai mult de 1000% va fi negativ. Deci la mine nu exista alternativa.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Am editat eu, era mesajul de 2 ori.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

amy,

trebuie sa reusim , sa fim optimiste, sa invatam sa mergem mai departe.
pamantul se invarte in jurul soarelui, asa ca o sa ajunga si pe strada noastra intr-o zi.
ai sa vezi .

pana atunci propun sa il asteptam vesele , frumoase, sa ne bucuram de tot ce facem, sa ne sustinem una pe alta, poate mai punem de-o intalnire....poate facem un concurs .....
de cea mai buna gatitoare, harnicuta,frumusica s.a.m.d

pupici la gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele si poftiti la o cafea , un fursec , o barfa mica.
Eu am de facut poza aia la uter pe 21 si daca ciclul imi vine in jur de 17 atunci pot sa ii zic bye bye si sa o aman ptr ca nu se poate atunci cand esti la ciclu.
Data trecuta mi-a venit pe 11 dec , deci ar fi trebuit sa vina pe 10 cel tarziu 11 luna asta.Am dureri ,deci ma astept sa vina da nu inteleg dece intarzie.De obicei imi vine la 30 de zile , doar atunci cu mutatul a intarziat 2 saptamani , in rest n-am avut probleme.Intarziatul asta sa fie cauza a ceva? Sa fie chistul ala de vina?Am zis ca nu fac test inca , mai stau macar pana duminica si luni marti il fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Am dureri ,deci ma astept sa vina da nu inteleg dece intarzie.De obicei imi vine la 30 de zile , doar atunci cu mutatul a intarziat 2 saptamani , in rest n-am avut probleme.Intarziatul asta sa fie cauza a ceva? Sa fie chistul ala de vina?Am zis ca nu fac test inca , mai stau macar pana duminica si luni marti il fac.

...poate o fi cauza a ceva...

poti sa rezisti inca cateva zile ?????

babyblue ai incredere ca o sa fie bine
Te felicit ca te oti gandi la adoptie...spre deosebire de mine.
Stii ca sunt multe cupluri care dupa ce au adoptat le-a dat Dumnezeu si lor un copil.
Poate asta e menirea unora, sa faca fericite niste suflete nevinovate.
Eu sunt oare prea egoista ca nu ma pot gandi la adoptie...saaauu ???

fetele pe mine m-au disperat niste teste MINUT CASETA !!!
se tot vede o liniuta acolo, ce-i drept apare dupa ce se usuca absolut complet, cam la vreo 2 ore
voi ati folosit Minut ?
eu da, dar nu caseta si niciodata nu am vazut nik

Beta e NEGATIV ! sooo....

ieri am facut amandine
reteta si pozele le-am pus pe blog

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z13 CM, stimulare cu Vitex; Do Not Disturb!
Amy2007- Z23 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z30 CM
Babyblue- Z24 CM, HSG pe 12.11
Bebenov- Z30 CM
BlueFlower-+36
Brunadria- Z10 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z17 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z20 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z14 CM; Do Not Disturb!
Guzelnico- Z1 CM, laparoscopie pe 7.11, urmeaza FIV3-cel norocos
Libra-+8
Lumy_Clt-+16
Luminita42- Z20 CM;
Lyly_mar- Z21 CM
Mami_vreau- Z23 CM
MayanMistica- Z32 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z9 CM
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z39 CM
Sorinake- Z7 CM, HSG pe 29.09; se pregateste de IA in ian.
Soricica- Z32

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea curaj si intelepciune surioarei noastre dragi, BABYBLUE, sa o ajute sa-si rezolve optim problemele!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

IVF Herbal Support (postat de Mona)

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput