Mancare chinezeasca
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
patrisuca, cum zici ca e reteta asta???
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
patrisuca spune:
reteta exacta nu o stiu dar iti pot spune din ce mi-am dat seama
se taie cartofii fasii( cred ca erau dati pe razatoare pe partea aia mai marisoara) si se pun in tigaie cu ceapa taiata marunt marunt si cu condimente. se lasa mult mai putin la prajit decat cartofii pe care ii facem noi, se calesc putin in asa fel incat sa iasa moi nu crocanti.
am mancat 2 feluri un fel erau mai simpli la gust iar unii erau picanti.
ideea e sa nu-i lasi mult in tigaie..la prima vedere mi se pareau cruzi un pic dar apoi erau tare deliciosi
spor la gatit si nu stiu daca am fost ft explicita dar chiar nu stiu reteta exact exact.
mireluta39 spune:
Silvia,multumesc mult pentru retete,voi incerca sa vad ce-mi iese.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
silvi_2005 spune:
Patrisuca mortal suna reteta ce o zici tu, chiar o sa o incerc o data, banuiesc ca nu are mult ulei...Ma duc putin cu gandul la cartofii tiganesti care ii fac eu si imi plac foarte tare .
monica-elizabet spune:
Azi am facut ananasul ala umplut cu pui( Aici e creatia mea)...de care v-am zis mai de multicel...super simplu de realizat si f gustos
si inca niste chestii thailandeze...le-am vazut intr-o carticica insa nu am retinut denumirea...le-am spus
Butoiase din castravete si ton
multumesc patrisuca
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
silvi_2005 spune:
Monica in we asta sper sa fac si anansul tau ca mi-a ramas in cap bestial arata si butoiasele la fel.
Patrisuca multi ca am facut azi cartofii de care zici tu cu ceapa si dati pe razatoare si au iesit bestiali. Din pacate nu am avut decat trei super mititei dar cumpar in we si repet reteta, eu am pus doar putina sare si piper alb pe ei. Cei mancati de tine mai aveau ceva condimente, gust aparte? Sper sa mai citetsti in zona si sa raspunzi
monica-elizabet spune:
multumesc silvi...
azi si eu am facut cartofii tai tiganesti...o bunatate...deja i-ai pus pe blog pe-astia de care zici?...ia sa ma uit
eu inca nu am inteles clar cum se fac...cei cu ceapa...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
silvi_2005 spune:
Monica nu i-am pus pe blog desi aseara ma facut o portie mare am halit tot fara poze dar repet reteta.Eu am facut ieri din 4 cartofi medii dati pe razatoare, 2 cepe mici facute cu minirobotul sa fie fine. Am calit in 2 linguri de ulei ceap 1 min la foc mic apoi am pus cartofii, sare si piper si al last cu capa cateva minute, amestecand din cand in cand fara sa-i zdrobesc.Poate ne zice Patriuca daca mai aveau ceva arome, eu am pus niste ardei iuti maruntiti peste cand i-am servit. Am vazut si cartofii tiganesti la tine, betial arata ma bucur ca ti-au placu am vrut sa maloghez dar nu mai pot la sylvie_2009 nu imi mai merge parola nu pe care o stiu eu in orice caz am dat ceva comanda gen de retrimis parola dar nu am gasit ci doar ca, contul e deja actvivat daca iti gasesti timp pls trimite-mi parola mea pe mail sau pe Pm aici sa mai pot intra si eu la tine