BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

lilyca.... saru-mana ca te-ai indurat sa mai povestesti cu noi. imi pare raupt experientele tale, dar sper din tot sufletul sa se fi terminat, si sa mearga totul "ca uns" de acum...

lorex, cris.mario... da' voi unde va inchipuiti ca plecam noi astealalte, care nastem? ca pe luna n-au aia loc pt asa nebune... vreti nu vreti, stam lipite ca scaiu' de oaie, pana va terminati si voi, si pana se gata odiseea!!! asa ca lasati visele, singure pe lume (de Hector Malot ) nu ramaneti. ba din contra, s-ar putea sa stam si mai mult pe aici... acum dormim noaptea, ca tunurile... atunci o sa facem planton, si o sa ne incurajam unele pe altele sa nu adormim

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lilika multa sanatate si muuuult laptic...bebe e un superb ...cred ca asta te face sa uiti de toate

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

plateea ...sper sa fie asa....sincer....orikm tre' sa ne mutam la scutece,dar dupa cum vad akm....cine naste nu prea mai intra ...eu stiu cum e cu cpoil mic si de aia zic...at knd ai cv tmp liber nu stii ce sa faci mai inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudetz spune:

Buna,
scriu mai rar dar sunt aici si nu pierd nici o miscare.
Lorex si cris_mario.....ne facem galerie reciproc
Cand am vazut ritmul nasterilor si eu ma gandeam la acelasi lucru.
Va pup

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

si sa continui inca un pic...

faza haioasa...ultimele analize arata ca nu am klebsiela si e coli, iar in alta parte arata ca nu am nimic...

cat despre bebe, saptamana trecuta a fost prima saptamana cand am stat cu el singura acasa...sotu la munca...ne deranja..asa ca l-am trimis la munca ...si acuma abia astept ziua de luni ca sa fiu singura cu bebe...am devenit acaparatoare...numai eu vreau cu el...cat despre bebe are diverse porecle....ne distram de minune cu el...face niste fete...nu exista pe internet si niciunde filmulete mai haioase decat realitatea, rad intr-una de el ce moace poate sa faca...e un scump...
cat de spre lapte...dus a fost nu mai este...de la atatea antibiotice era de asteptat...dar asta e..el creste si asa ...a pus 1300 g in 3 saptamani...pe la 3 luni o sa isi faca singur biberonul la ce fomist e...:)

sfaturi pentru fetele cu cezariana: sa va luati la voi fiole de algocalmin, ketonal si piafen in spitalele de stat ca sa nu va loviti de fraza ca nu au analgezice pentru dureri...si neaparat sticla cu apa din care sa puteti bea...exista niste dopuri ca la biciclisti ca la detergentul de vase...cumparati o sticla din aia ( pe la helas, sau energizantele mai au dop din ala) si il puneti la o sticla normala de 0,5
pentru alte intrebari va stau la dispozitie...operatia nici nu o mai simt...si car landoul si bebeul in total vreo 10 kg in fiecare zi pe scari..

abia astept sa se faca cald afara sa putem hoinari (eu cu bebele)

in rest, nu credeam, dar cand il vad..uit de oboseala uit de toate, si cand plange de colici imi vine sa plang ca nu pot sa ii fac mai nimic... e ceva minunat...si e asa de mic si de frumos... nici nu imi vine sa cred ca a trecut aproape o luna de cand e cu mine...asa repede trece timpul...

cat despre probleme...le-am si uitat...acuma rad de ele

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

lylika imi pare tare rau ca ai avut probleme. Bine ca bebe e mancacios si se face mare. Te mai asteptam sa ne povestesti cand ai timp.

Cris D. miercuri aveam colul de 3.6 cm dar acum ce-o fi o fii.

lorex, Cris_mario e adevarat ca timpul e mult mai scurt cu bebe mic dar eu una sigur o sa am nevoie de incurajari, cand or tabari iar rudele pe mine cu sfaturi necerute si aberante, cand bebe ma va tine treza noaptea si Sara ziua, cand ma vor coplesi hormonii....etc. Asa ca promit ca stau prin preajma si fac galerie pana se naste si ultimul pufulet daca ma suportati sa ma plang de una alta.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

hai,mai, fetelor, sa nu facem si noi ca soacra plateei, sa ne gandim de pe acum cine si cum va activa pe forum dupa ce om naste mai multe.
sa stam mai intai la rand, sa nastem bebei sanatosi si la termen, fara probleme nici noi, nici ei, iar cand o trece "furtuna" aia din primele 2-3 saptamani ne revenim noi si cu forumeala.
aduc din nou ca exemplu fetele de la nov-dec, care au aratat ca se poate si bebe mic si cu forum, mai ales ca intrebarile multe si nevoia de "sfaturi, confirmari" sunt mai mari dupa ce nastem. si, vorba uneia dintre ele, traiasca forumul si internetul cu care ne crestem copiii, daca de pediatri desupatzi nu om avea noroc.
eu zic ca asa cum au (re)venit fete care nu au postat prea mult ca sa anunte ca au nascut, sau ca mai au un pic, asa vor veni si reveni mamicile. asta ca sa nu mai spunem de fete ca larisel, cristies, andre_lina, decenuela,si azi lilyka, aflate la primul copil si care isi gasesc timp de forum, sunt obosite si senine,deci ne arata si ele ca se poate.
eu sunt convinsa ca va fi la fel de frumos, daca nu "mai" fain si ca mamici.

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!

Mergi la inceput

fetelor ,stiu ca ne veti sustine,,adik k ne vom sustine una pe cealalta pana la capat

eu ma duc in patutz la nani,sunt foarte obosita...am avut musafiri,pe nasii bebelinei si maine dimi ma duc la dr de fam sa-mi fac analizele(gratuit!!!!) nu-mi venea sa cred knd mi-a zs asistenta(eu pana akm am platit)

va pup pe toate si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.d - cred ca asta cu nemancatul inainte de ceza este pentru a nu avea probleme dupa operatie cu eliminarea, o eventuala constipatie etc. Sunt foarte multe cezariene de urgenta unde nu se aplica asta cu mancatul ca asta e, de asta e de urgenta, deci stai foarte linistita in cazul in care Ema se grabeste zilele astea. La mine la Andreea eu am mancat cu vreo 2 ore inainte de operatie. Nu am avut probleme dupa dar nici nu sunt o persoana cu predispozitie spre constipatie.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LILLYKA imi pare rau ca ai trecut prin atatea. Bine ca bebele e ok si e un mare mancacios. Colicii vor trece in curand. Iti doresc multa sanatate si sa te vindeci de tot repede.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput