BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu_bu spune:
ce frmuos vorbesc mamicile noastreuitam noi de toate lucrurile urate cand vedem puii!si sunt sigura ca vom avea parte toate de galerie si sustinere pana ultima graviduta!suntem o odisee minunata stiu asta cu siguranta!doamne ajuta sa nastem toti pui sanatosi si sa fim si noi sanatoase si restul vine pe parcurs!
noi am fost la plimbare...ah ce bine a fost o adevarata zi de primavara...am dormit dupa putin si acum parca iar vor sa vina niste dureri si ma duc iar la patut!va doresc o seara buna si un somn usorrrrrr si sa visati numai ingerasi!
37+
AMR vedem noi
poze
lia_2009 spune:
Bea sau alte fete mai mari in sarcina voi toate aveti arsuri? Eu nu am arsuri am avut odata de craciun (posibil de la cozonac)si mai inainte cand am fost la o petrecere si am mancat sarmale (posibil).
Eu zic sa asteptam cu puiutii termenul sa nu ne grabim chiar daca e mai greu acum pt noi mai rezistam 1-2 saptamani.
38 sapt
plateea spune:
nu, nu toata lumea are arsuri. nici eu nu experimentez trebusoara asta, am patit-o doar intr-o zi cand s-a asezat junior cu fundu' in stomacul meu. pana a doua zi, l-a mutat inapoi in ficat, s-a gandit 'mnealui ca e mai moale acolo, si ma tine mai cu stres asa...
37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD
AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!
alexutzzza spune:
lilyk ooooffff imi pare rau ca ai trecut prin atatea!!! din ce zici mi s-a facut o frica de taietura si de ce avem nev de analgezice dupa? ca am inteles ca pune in injectia de la anestezie un cocktail de detoate si ptr anestezie si ptr dupa, cu toate mamicile care s-au operat recent de sunt pretene si am vb cu ele nu au simtit nik dupa operatie, una a nasc in sept la medlife, alta acu un an la euroclinic si alta prin vara la CMU si toate au confirmat la toate spitalele acelasi cocktail anestezic care nu te lasa sa te doara offf si e normal sa supureze?!?!?! io mor! brrr ma apuc sa aiu calciu sa am contractii poate vine bebe acasa, natural
offf parca deja ma doare burta de "taietura" deja
37+ Yannis
plateea spune:
nu ma mai lasa sa intru... nu imi ia parola, imi spune mereu ca trebuie sa ma inregistrez, si nu ma lasaaaaaa....
38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD
AMR teoretic 2 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!
plateea spune:
adica, ma lasa, dar trebuie sa ma loghez de fiecare data cand trimit un mesaj...
de ceeeeeeeee?????
38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD
AMR teoretic 2 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!
Beatrice1982 spune:
alexutzaaaaaaaaaaaaaaa stai tu linistita mama!!!!!!!!!!!!!
ce te stresezi????????????????????????????
nu fiecare organism e la fel, si vezi deja nu are nimic...........
nu trebuie sa vezi mereu partea goala a paharului..............
lillyka..super frumos bebele tau!!!
sa fiti sanatosi!!!!!!!!!
ma bucur ca ati scapat de problemele mari, aveti grija in continuare de voi...si cand auzi niste vorbe asa frumoase care iti ung sufletul......cum e sa iti vezi copilul si sa ai grija de el...............numa creste dorul de a naste si de a fi cu bebelito al nostru,.....................
cris D cred ca ivan si ema, au vorbit intre ei si s-au inteles si vor neaparat sa vina deodata!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 Bea sau alte fete mai mari in sarcina voi toate aveti arsuri? Eu nu am arsuri am avut odata de craciun (posibil de la cozonac)si mai inainte cand am fost la o petrecere si am mancat sarmale (posibil). Eu zic sa asteptam cu puiutii termenul sa nu ne grabim chiar daca e mai greu acum pt noi mai rezistam 1-2 saptamani. 38 sapt |
Si eu am avut arsuri doar de vreo 2-3 ori si nu au fost accentuate. Am baut lapte si mi-au trecut.
37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze
lillyka spune:
nu te speria alexutza...as mai naste de 10 ori cezariana...mai rau au durut injectiile in fund pe cuvant...de analgezice era vb pt cele care nasc la stat...nu la particular...ca la stat te trezesti ca vrei o pastila si itio spune ca nu au ca nu fonduri
37+ Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana