BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 20
ratusca_mica spune:
Hai ca ma tarai incet-incet spre bagaj. Sper sa incapa intr-un rucsac mai maricel.
Eeer, daca ma duc cam des la toilet inseamna ca oricum venea bebe maine? ![]()
Ratusca
38+ 
AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala?
)
ACUSICA SE COACE SI NUMELE...
Eleysa spune:
Asa cum am spus azi am fost si noi la doctor ...se pare ca nu ne grabim sa iesim de la caldurica ...bebita are 3300gr...e cu capsorul in jos, dar inca nu este angajata...colul este inca lungut, placenta ok, la fel si lichidul ...totul bine si frumos ...multumim lui Doamne Doamne !!!
A ramas ca daca nu se intampla nimic pana pe 28 ian sa ma prezint la spital, la camera de garda, la ora 9.30...probabil pentru declansarea travaliului ...![]()
Am mai intrebat daca trebuie sa iau eu trusa pt epidurala si mi-a spus ca nu e nevoie si la fel si cu vaccinul pentru imunizarea la rh pozitiv ...a zis ca in principiu este in spital vaccinul, dar daca e sa ramana fara atunci oricum cel mai indicat e sa il iau atunci ca poate bebe are rh meu si nu e nevoie de vaccin ...si sa nu dau banii de pomana ...
Cam atat cu noi ...raportam in continuare picioare umflate si mainile nitel ...oarescare dureri de burta care trec cu no-spa ...
Elena,
37+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici
Eleysa spune:
Bea ...pai in cazul tau m-as duce spre spital ...asa ca:

HAI BEA !!!

Elena,
37+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici
lia_2009 spune:
bea daca ajungi intr-o ora la spital eu zic sa suni in seara asta dr sa-i spui ce simti si daca e sa te duci in seara asta la spital el cand vine? Apoi daca se intampla noaptea nu il poti deranja cu tel asa ca sa stii dinainte cine se va ocupa de nastere? Mie sotul mereu imi spune ca pe mine ma vor apuca durerile noaptea.
Daca e sa pleci spre spital noi suntem alaturi de tine cu incurajari.
ratusca curaj si bebita sanatoasa 

38 sapt 
plateea spune:
hielooooouuu... i'm back!
mai intai, si la-nceput, BEAAAAAA... daca citeai mesajul meu de dimineata, vedeai ca eu te-am trimis devreme la spital... asa ca... vezi matale ce faci pe acolo, si... scoate-l pe Ivan la aer, cagata... ti-a venit randul, chiar si fara sfaturile bunicii sfatoase! 

HAIDE BEA!!! VREM SA IL VEDEM PE BEBE IVAN!

pt ratusca scot fetele in capitolul urmator, daca se indura cineva, ca am iara de povestit ca sa recuperez, si-mi trebuie spatiu... asa ca rog fetele harnice sa se indure de logoreea mea pe care cu greu o tin in frau...

38+ cu
bbTo...+ 6 kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD 
AMR teoretic 2 sapt.
, practic... mai stam si prelungim suspansul...!
haircut spune:
Multumesc, LIA
o sa ma interesez si eu
BEA, hai, mamico, nu mai e mult si-ti vezi puiul, Doamne ajuta sa treaca cu bine
Uite un pic de sustinere:

35+
Maia Ilinca
lia_2009 spune:
elefantica ai facut dozarile de anticorpi pt rh? Eu le-am facut de cateva ori in sarcina si mi-au iesit absenti deci asta inseamna ca la nastere nu voi avea nevoie de imunoglobulina anti rh probabil bb are acelasi rh cu al meu. Am intrebat dr daca pot naste natural avand rh negativ a zis ca da voi naste natural.
38 sapt 
cristies spune:

HAI BEA!!!!!

N-am citit nimic, doar de Bea pe ultima pagina. Fac capitol nou?
38+
AMR 2 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului.
Dar tu vii cand stii tu...
pufuleti2010 spune:

Poftiti la capitol nou !!!!

Sa fie plin doar cu vesti bune!!!
Hai Plateea, povesteste-ne
!
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel alexutzza, ![]() , chiar ca "good times". ce faine poze.esti sexoasa rauSifnos e alta insula, nu? ai scapat vreuna? btw, am cautat "holiday rentals" in Paros, da'....cam scumputz, mai cautam. ai alte recomandari de insulite nu foarte turistice? Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR cam 7 zile! |
Ce inseamna scump? Noi am stat cu 50 de euro pe noapte in super sezon (august) la htl frumi cu piscina, mic dejun inclus. La inceput de iulie cand am avut nunta, oaspetii au stat la acelasi htl cu 42 parca pe noapte , vorbesc de duble, tripla e pe la 62 si mai mari nu au, dar oricum preturile nu-s alea de pi net, scrii la htl care-ti place si iti zic ei pretu. Pana acum am fost in Milos, Santorini, Amorgos, Paros, Sifnos si Creta...dar mai am pana la 150 sau cate sunt insulele Grecesti

De mers cu copii e mai degraba peloponezul ("mana" aia din harta greciei) si Creta ca acolo sunt multe cu family facilities si cu parcuri gen aqua magic etc..
BEA!!!! Bafta! CURAJ! BRAVO! SA FIE BINE ORICAND O FI SA FIE!
37+
Yannis

Ana(2003)