BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_mario spune:
alexutzzza super burtica
,super mamica

ratusca mai e putin si iti tii puiul in brate 

HAI RATUSCA !!! CURAJ !!!

Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
elena_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 oare sa scriu? sau o fi iar alarma falsa????????????? de pe la 3 juma......contractii, care consta din intariri de burtica, si un pic de durere cand de sele, cand de spate, cand de sub burta...............ddar e asa cum zice ratusca, se intareste burta, de abia mai repsir................oare de ce????????asa?????? apoi intre........tot asa parca ma apuca diareea, deja am fost odata la baie, si parca iese tot asa cum l-am mancat............ apropo ratusca mica......i-am zis lui sot sa imi aduca amandina azi/........si fornetii si eu mi-am facut damblaua.................so.... hai sa iti fac tie galerie!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI RATUSCA MICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA NE ANUNTI CE SI CUM!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poze Bea 39+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
recunosc ca habar nu am dar din ce am mai auzit pe la alte fete as spune ca s-a decis bebe Ivan sa vina

Elena
38+ cu
Iustin
Beatrice1982 spune:
aoleu nu stiu tu elefantica..................
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
cris.dogarel spune:
alexutzza,
, chiar ca "good times". ce faine poze.esti sexoasa rau![]()
Sifnos e alta insula, nu? ai scapat vreuna?![]()
btw, am cautat "holiday rentals" in Paros, da'....cam scumputz, mai cautam. ai alte recomandari de insulite nu foarte turistice?
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!
Eleysa spune:
Bea hai ca eu tocmai m-am intors de la doctor si mie mi-a spus in felul urmator: daca am contractii din 10 in 10 min sa iau un no-spa si un scobutil supozitor, daca trec stau linistita acasa, daca din contra se grupeaza la intervale de 5 min sa ma imbrac si sa iau drumul spitalului ... Acum nush daca te ajuta cu ceva ... eu oricum pun niste agitate si pentru tine 

Elena,
37+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici
Beatrice1982 spune:
mai stau sa vad cum o fi urmatoarea.......................
sa nu fie alarma falsa..........................
am nr lui cris mario si cris d
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
cris_mario spune:

HAI BEA !!! URMEZI !!! CURAJ !!! 

Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel ratusca, mie mia- zis dr. sa manac cu o zi inainte, dar nu sarmale si carnuri si chestii greu digerabile, dar nici chiar asa regim ca dupa operatie. si fetele pe aici au zis ca la ceza de urgenta, cu rahie, nu prea conteaza ca ai mancat. eu cand discutam ca nu vreau programare la ora 13 ca mor de foame btw, iti face clisma? am uitat sa intreb si eu p-ai mei. as prefera sa-mi pun supozitor cu glicerina eu, inainte sa plec ![]() pai ce vor contractiile alea? nu mai pot astepta pana maine? ![]() Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR cam 7 zile! |
din fericire e varianta "light"
Ratusca
38+ 
AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala?
)ACUSICA SE COACE SI NUMELE...
cris.dogarel spune:
BEA, EU ZIC CA VINE IVAN, DACA NU AZI, CA E TARZIU, MAINE SIGUR!!

da sms oricand vrei tu, da?
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!
Beatrice1982 spune:
da, elefantica, dar eu am de mers mai bine de o ora la spital.................si.........nu m-ar deranja sa stau si acolo......ca e fain acolo...............pana maine sau mai stiu eu..............
iara am avut un junghi in sele..........
sunt lipsita de putere si asa o stare de nu va explic..ma ia cu tremurat.............
mai stau un pic..........................
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei