BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

CRIS D, adevarat graiesti! treb sa bagam agitatie pentru fata noastra!

HAI RATUSCA! LACUL CERE BOBOCEI!!!

Ce tare ratusca! maine ai baietelul in brate! Curaj! Sa fie intr-un ceas bun si bebe sa fie mare si papacios!

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

am pus si poza cu burtoiul! http://good-times.webshots.com/photo/2393265420105915686FwIPyz
Burtoiul contine una bucata bebe, o farfurie intreaga cu nenumarati shrimpi, un castron de tzatziky devorat cu paine si 2 felii de tort, e de sambata asta cand am fost in vizita la prietena mea

37+ Yannis

Mai, nu mai vorbi de lucruri sfinte, ca eu sufar de azi dimineata numai cu iaurt, compot si supa chioara!!! Mi-e o foame si o pofta de niste prajituri de nu va zic!

Cris.d, multumesc de agitate, maine la 8 dimineata suntem la spital pentru consult anestezist, analize, monitorizare bebe etc. Pe la 11,30 cica intru efectiv in operatie, va anunt cand ies ce si cum.

Ratusca 38+

AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala? )

ACUSICA SE COACE SI NUMELE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ratusca, mie mia- zis dr. sa manac cu o zi inainte, dar nu sarmale si carnuri si chestii greu digerabile, dar nici chiar asa regim ca dupa operatie. si fetele pe aici au zis ca la ceza de urgenta, cu rahie, nu prea conteaza ca ai mancat. eu cand discutam ca nu vreau programare la ora 13 ca mor de foame, dr mi-a zis ca pe la 6 dimi pot papa un sandwich cu unt si o cana de lapte. acu' nu mai poti face festin, dar cred ca ok sa papi ceva ce-ti place, in cantitati mici.
btw, iti face clisma? am uitat sa intreb si eu p-ai mei. as prefera sa-mi pun supozitor cu glicerina eu, inainte sa plec

pai ce vor contractiile alea? nu mai pot astepta pana maine?

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

am pus si poza cu burtoiul! http://good-times.webshots.com/photo/2393265420105915686FwIPyz
Burtoiul contine una bucata bebe, o farfurie intreaga cu nenumarati shrimpi, un castron de tzatziky devorat cu paine si 2 felii de tort, e de sambata asta cand am fost in vizita la prietena mea

37+ Yannis

Mai, nu mai vorbi de lucruri sfinte, ca eu sufar de azi dimineata numai cu iaurt, compot si supa chioara!!! Mi-e o foame si o pofta de niste prajituri de nu va zic!

Cris.d, multumesc de agitate, maine la 8 dimineata suntem la spital pentru consult anestezist, analize, monitorizare bebe etc. Pe la 11,30 cica intru efectiv in operatie, va anunt cand ies ce si cum.

Ratusca 38+

AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala? )

ACUSICA SE COACE SI NUMELE...

Curaj!!! sa iei si fetele cu tine

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

[quote]citat din mesajul lui haircut

Cris.mario, imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa cevapune ceva rece pe mana. Am mai dat si eu de asistente care sa-mi sparga vena la cat sange mi-au recoltat sarcina asta, dar macar aratau ca se simt prost pentru ce s-a intamplat si treceam mai usor peste Pozele mele sunt pe contul comun de pe webshots ca n-am fost atat de harnica sa-mi fac unul al meu

Cris dogarel, e de prisos sa mai spun o data ce minunatie de fata ai cred ca sunteti o familie tare fericita

Plateea, sa-ti fie de bine impartasania ai putut sa tii post?Ca eu nu pot renunta nicicum la lactate sa stii ca si eu ma rog de sot sa prind pozele alea de fapt el vrea sa-mi faca poze, dar numai cand suntem pe afara, cand lumina e nu stiu cum...eu vreau poze simple care sa-mi aminteasca de zilele astea, chiar daca sunt in pijamale si nemachiata in fine, bine ca sunt cateva acolo, cum necum...

Cine naste azi??Am venit intr-un suflet la calc de dimineata si nimic....HAI PUFULETILOR!!!!

haircut si eu m-am impartasit in postul craciunului si tineam post vinerea si sambata dimineata ma impartasea. Dar daca nu poti acum fiind insarcinata cred ca te impartaseste si fara post doar sa te spovedesti.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna seara fete dragi !

M-am gandit si eu sa ma mai arat la fata ...chiar daca de citit incerc sa tin pasul cu voi ...recunosc ca am fost cam lenesa in ultima vreme si nu am mai intrat sa postez ...

Oricum multe pentru fetele vorbarete ...

Felicitari Unboticutz si Amir !!!

Elena, 36+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

oare sa scriu?
sau o fi iar alarma falsa?????????????

de pe la 3 juma......contractii, care consta din intariri de burtica, si un pic de durere cand de sele, cand de spate, cand de sub burta...............ddar e asa cum zice ratusca, se intareste burta, de abia mai repsir................oare de ce????????asa??????

apoi intre........tot asa parca ma apuca diareea, deja am fost odata la baie, si parca iese tot asa cum l-am mancat............

apropo ratusca mica......i-am zis lui sot sa imi aduca amandina azi/........si fornetii si eu mi-am facut damblaua.................so....

hai sa iti fac tie galerie!!!!!!!!!!!!

HAI RATUSCA MICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA NE ANUNTI CE SI CUM!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

HAI RATUSCA!!! CURAJ MAMICO, DE MAINE O SA AI BB-LE IN BRATE!!!

La Regina Maria(ma intreb daca au ales maternitatea din cauza numelui ei) s-a nascut azi un print de Romania care la 34 sapt a primit nota 10 asta in caz ca ne faceam vreuna pb de faptul ca avem bebei prea mici....Nu putea asa sanga albastru sa primesca o nota mai mica,nu....

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ioii am avut un mare de tot!!!!!!!!!!!!!
asta cu junghi puternic prin spate...sele.ce o fi pe acolo..........................asta a durut...............
sa sun?
ce puiii mei sa fac?
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eu chiar nasc????????????????????????????????????????????????

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Acum sa scot si eu nishte agitate pentru Ratusca

Bea ...ce facem ...scoate si pentru tine agitatele ???

Elena, 37+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici

Mergi la inceput